Real învinge la scor de neprezentare pe Anfield. Echipa lui Moți, egala lui Liverpool și Basel. Vezi toate rezultatele celei de-a treia etape din grupele Ligii Campionilor

Redactor:
Emanuel Ivan
Real învinge la scor de neprezentare pe Anfield. Echipa lui Moți, egala lui Liverpool și Basel. Vezi toate rezultatele celei de-a treia etape din grupele Ligii Campionilor
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rezultatele etapei cu numărul 3 în grupele Ligii Campionilor

  • Grupa A
  • Atletico Madrid – Malmo 5-0 (Koke 48′, Mandzukic 61′, Griezmann 63′, Godin 88′, Cerci 93′)
  • Olympiacos – Juventus 1-0 (Kasami 35′) – Digi Sport 2
  • Grupa B
  • Ludogoreț – Basel 1-0 (Minev 92′)
  • Liverpool – Real Madrid 0-3 (Cristiano Ronaldo 23′, Karim Benzema 30′, 41′) – Digi Sport 1, Dolce Sport
  • Grupa C
  • Bayer Leverkusen – Zenit Sankt-Petersburg 2-0 (Donati 58′, Papadopoulos 62′)
  • Monaco – Benfica 0-0
  • Grupa D
  • Anderlecht – Arsenal 1-2 (Najar 71′ – Gibbs 89′, Podolski 91′)
  • Galatasaray – Borussia Dortmund 0-4 (Aubameyang 6′, 18′, Reus 41′, Ramos 83′) – Digi Sport 3, Dolce Sport 2
  • Grupa E
  • ȚSKA Moscova – Manchester City 2-2 (Doumbia 65, Natkho 86 pen. – Aguero 29, Milner 38)
  • AS Roma – Bayern Munchen 1-7 (Gervinho 66 – Robben 9,30, Gotze 23, Lewandovski 25, Muller 36 pen, Ribery 78, Shaqiri 80)
  • Grupa F
  • APOEL Nicosia – Paris Saint-Germain 0-1 (Cavani 87)
  • Barcelona – Ajax 3-1 (Neymar 7, Messi 24, Sandro 94 – El Ghazi 88)
  • Grupa G
  • Schalke 04 – Sporting Lisabona 4-3 (Obasi 34, Huntelaar 51, Howedes 60, Choupo-Moting 93 pen – Nani 16, Silva 64 pen, 78)
  • Chelsea – Maribor 6-0 (Remy 13, Drogba 23 pen, Terry 31, Viler 54 autogol, Hazard 77 pen, 90)
  • Grupa H
  • BATE Borisov – Șahtior Donețk 0-7 (Teixeira 11, Luiz Adriano 28 pen, 36, 40, 44, 82 pen, Douglas 35)
  • Porto – Athletic Bilbao 2-1 (Herrera 45, Quaresma 75 – Guillermo 58)

Clasamentul grupelor Ligii Campionilor după cele trei etape


23:50 Doar 19 goluri în această seară. Nici măcar jumătate din golurile reușite de cele 16 formații care au jucat ieri seară în Liga Campionilor (40). Real Madrid s-a „încălzit” pentru El Clasico cu un 3-0 în fața lui Liverpool. Dortmund a dovedit că este o echipă mare deși poziția din campionatul intern neagă aceasta (Galatasaray – Borussia Dortmund 0-4). Olympiacos a reușit surpriza serii, învingând cu 1-0 pe campioana Italiei (Olympiacos – Juventus 1-0), în timp ce în Belgia, Arsenal a întors soarta meciului cu Anderlecht în ultimele minute ale confruntării: Anderlecht – Arsenal 1-2 (Najar 71′ – Gibbs 89′, Podolski 91′)Numele meu este Emanuel Ivan. Vă doresc o seară plăcută în continuare. Pe data viitoare 🙂


Lukas Podolski, marcatorul golului ce a adus victoria lui Arsenal în prelungiri. FOTO: AFP


23:27 Roberto Jiménez Gago (28 de ani) este magistral pentru Olympiacos în partida de pe stadionul Karaiskakis. Juventus încearcă din răsputeri să anuleze avantajul minim deținut de greci, însă fără rezultat, pentru că omul din fotografia de mai jos este hotărât să nu primească gol în această seară.


23:20 Suporterii lui Liverpool l-au aplaudat pe Ronaldo în timp ce acesta a ieșit de pe teren, pentru a fi înlocuit de Khedira. Portughezul mai are nevoie de un singur gol pentru a-l egala pe Raul Gonzalez, golgheterul all-time al Ligii Campionilor.


23:10 „Așteptăm așteptări mari de la Lazar Markovic”. Un deliciu să urmărești meciuri de Liga Campionilor pe Digi Sport.


23:08 Asta s-a întâmplat ultima dată când o echipă antrenată de Carlo Ancelotti a condus-o pe Liverpool cu 3-0 la pauză. Puțin probabil să fim martori la ceva similar în această seară. Liverpool – Real Madrid 0-3 în minutul 67.


22:59 Mario Balotelli este luat la mișto de contul de Twitter al casei de pariuri Paddy Power. Celebra sa replică: „Atunci când dau gol nu celebrez. Un poștaș se bucură atunci când își face treaba?”, a primit răspunsul: „Poștașul nu livrează în serile de miercuri”, după evoluția dezamăgitoare din partida cu Real.


22:53 Gareth Bale se bucură alături de colegii săi. De acasă. Galezul nu poate juca din cauza unei accidentări la mușchii fesieri și poate rata și confruntarea cu Barcelona din weekend.


22:50 La pauză, Mario Balotelli a fost văzut de jurnaliștii englezi în momentul în care a schimbat tricoul de joc cu Pepe. Greșeală decisivă? În orice caz, italianul a fost schimbat la pauză cu Lallana. După un nou meci foarte, foarte slab.


22:44 Încă nu s-a egalat debitul masiv de goluri care a fost reușit ieri seară, atunci când, la pauză, Șahtior și Bayern conduceau cu 6-0, respectiv 5-0. Dar s-a marcat un număr rezonabil de goluri în partidele Liverpool  -Real Madrid și Galatasaray – Dortmund. Oaspeții conduc la scor de neprezentare în ambele partide. Singura confruntare în care s-a mai înscris este Olympiacos – Juventus. Surpriză sau nu, grecii conduc cu 1-0.


„Grămada cere vârf”. Real Madrid nu pare că se va opri prea curând din a înscrie pe Anfield. FOTO: AFP


22:34 Cam așa poate fi însumată contribuția lui Mario Balotelli la faza ofensivă a lui Liverpool în meciul de pe Anfield.


22:18 Golul lui Ronaldo:

  • Primul jucător din istorie care marchează în 10 deplasări consecutive în Liga Campionilor
  • Primul gol marcat de Real Madrid împotriva lui Liverpool într-un meci oficial.
  • L-a apropiat de portughez (70) la un singur gol de golgheterul all-time al Ligii Campionilor, Raul Gonzalez (71).
  • Reușita cu numărul 20 în ultimele 14 meciuri din Ligă


22:05 Gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang a reușit dubla în Istanbul în 18 minute. Dortmund defilează în Liga Campionilor, dar este învinsă de nou-promovata Koln în Bundesliga.


Aubameyang, protagonistul primelor două goluri din această seară


21:58 Balotelli și-a făcut datoria în poza de echipă. Momentan, pe teren, trebuie să învețe să paseze la coechipieri.


21:51 Atmosferă incredibilă pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul. Legendele clubului: Gündüz KñlĂ±Ã§ (stânga), Metin Oktay (centru) și Ali Sami Yen (dreapta). }ntre timp, Dortmund deschide scorul prin atacantul Aubameyang. Galatasaray – Borussia Dortmund 0-1


21:46 Jurnalistul spaniol Guillem Balague a încercat să expună un fragment din ceea ce se întâmplă pe Anfield în partida Liverpool – Real Madrid. Între timp, au început cele opt meciuri din acestă seară!


21:32 O seară plină de recorduri ce așteaptă să fie egalate sau doborâte. Iker Casillas îl va egala pe Xavi în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe partide jucate în Liga Campionilor (143).


Căpitanul Casillas alături de colegii săi după victoria cu 2-0 împotriva Sevillei în Supercupa Europei. FOTO: AFP


21:23 Cristiano Ronaldo (69) are nevoie de un hat-trick în această seară pentru a-l depăși pe actualul golgheter all-time din Liga Campionilor, Raul Gonzalez (71). Messi l-a egalat pe portughez ieri seară, după ce a marcat în partida cu Ajax, câștigată cu scorul de 3-1 de Barcelona.


21:16 Mai avem încă aproximativ 30 de minute de așteptat până la startul celor opt partide. Legat de meciul de pe Anfield, Gerrard, Casillas, Pepe și Sergio Ramos sunt singurii jucători care au fost prezenți pe teren la meciul din 2009 și se mai află în loturile celor două echipe și în prezent.

Are Liverpool vreo șansă de a replica rezultatul ultimei confruntări (4-0)? Sau Real Madrid, actuala deținătoare a trofeului, se va impune fără drept de apel? Pronosticul meu, subiectiv, este de 3-1 pentru Liverpool. Le aștept și pe ale voastre în subsolul paginii, la secțiunea comentarii.


21:04 Stadionul Stade Louis II nu este cel mai impunător din Europa atunci când vine vorba de numărul de locuri. În ciuda acestui aspect, 14.000 de fani vor fi prezenți pe arena de la marginea Mării Mediteraneene pentru confruntarea dintre AS Monaco și Benfica. Cel puțin asta susține ziarul local Nice-Matin. Echipele de start:

AS Monaco (5-4-1):  Subasic – Fabinho, Kurzawa, Carvalho, Raggi, Dirar – Moutinho, Kondogbia, Toulalan, Ocampos – Berbatov.

Benfica (4-2-3-1): Artur Moraes – Maxi Pereira, Luisao, Lisandro Lopez, Eliseu – Andre Almeida, Enzo Perez – Salvio, Talisca, Nico Gaitan – Lima.


20:58 Real Madrid v Liverpool. Cristiano Ronaldo are mai multe goluri decât toată echipa lui Brendan Rodgers în actualul sezon.


20:55 Stadionul Karaiskakis va găzdui partida Olympiakos – Juventus în această seară. Echipele de start:

Olympiacos(4-3-3): Roberto – Elabdellaoui, Botia, Abidal, Masuaku – Maniatis, Milivojevic, N’Dinga – Kasami, Mitroglou, Dominguez.

Juventus (3-5-2): Buffon – Ogbonna, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah – Morata, Tevez.


20:48 Arsenal va începe cu a treia opțiune în poartă. Argentinianul Emiliano Martinez (22 de ani) va fi titular în poarta „tunarilor” după ce internaționalul columbian David Ospina a suferit o accidentare, titularul de drept, Wojciech Szczesny, fiind suspendat după ce a încasat un cartonaș roșu în partida cu Galatasaray din etapa precedentă. Ryan Huddart (17 ani) se va afla pe banca de rezerve. Mai jos aveți primul „11” trimis de Wenger pe teren dar și un „review” de FIFA 15 pentru cei doi portari ai lui Arsenal din această seară.

Anderlecht (4-2-3-1): Proto – Vanden Borre, Mbemba, Deschacht, Acheampong – Tielemans, Defour – Najar, Praet, Conte – Cyriac.

Arsenal (4-3-3): Martinez – Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs – Wilshere, Flamini, Ramsey – Sanchez, Cazorla – Welbeck.


20:43 Atletico Madrid – Malmo – Incredibil câți fani ai lui Malmo au făcut deplasarea la Madrid. Echipa lui Atletico Madrid pentru meciul din această seară: 

Atletico Madrid (4-2-3-1): Moyá – Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira – Mario Suárez, Saul – Koke, Arda Turan, Griezmann – Mandzukic.


20:39 La cinci ani de la plecarea sa de la Liverpool la Real Madrid, fundașul Alvaro Arbeloa se întoarce pe Anfield. „Nopțile de Liga Campionilor sunt o ocazie specială aici. Îți dai seama de asta imediat după ce asculți You’ll Never Walk Alone înaintea meciului”, a dezvăluit spaniolul în conferința de presă de dinaintea confruntării din această seară. „Mai mult ca sigur că fanii o vor susține pe Liverpool pe tot parcursul partidei și îi vor impulsiona pe jucători să dea tot ce au mai bun. Este un meci special pentru Liverpool, nu numai pentru că o găzduiesc pe Real Madrid, dar și pentru că au fost afară din Liga Campionilor pentru vreo 5 ani. Ca fotbalist, eu cred că trebuie să experimentezi măcar o singură dată în carieră atmosfera de pe Anfield.”


20:37 Galatasaray – Dortmund

Echipele de Start:

Galatasaray (4-1-2-1-2): Muslera – Tarik, Chedjou, Semih, Telles – Melo – Altintop, Selcuk – Sneijder – Pandev, Burak.

Dortmund (4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Hummels, Subotic, Sokratis – Bender, Kehl – Kagawa, Mkhitaryan, Reus – Aubameyang.

Galatasaray trebuie să obțină un rezultat pozitiv în această seară. Formația antrenată de italianul Cesare Prandelli a obținut un singur punct din precedentele două partide din grupe, iar acum vor avea parte de un test dificil împotriva liderului grupei: Borussia Dortmund. Pe plan intern în schimb, formația germană are parte de rezultate foarte slabe. Jucătorii lui Jurgen Klopp au înregistrat a cincea înfrângere în opt etape în  Bundesliga, după ce au pierdut cu scorul de 2-1 în fața lui Koln. În cealaltă parte, turcii sunt motivați după ce s-au impus dramatic în derby-ul cu Fenerbahce 2-1.


20:27 „BRING ON THE CHAMPIONS”. Liverpool a câștigat toate cele trei confruntări oficiale împotriva lui Real Madrid. Fără gol primit. Echipele de start din partida acestei seri. Liverpool – Real Madrid

Liverpool (4-1-2-1-2): Mignolet – Johnson, Lovren, Skrtel, Moreno – Gerrard – Allen, Henderson – Coutinho – Sterling, Balotelli

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas – Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo – Kroos, Modric – Rodriguez, Isco, C.Ronaldo – Benzema.


20:20 Bună seara. Numele meu este Emanuel Ivan. Voi încerca să vă țin la curent cu informații legate de cele opt partide care se vor juca în această seară în a III-a etapă din grupele Ligii Campionilor. Încep cu situația grupelor E, F, G, H după rezultatele partidelor din seara precedentă, în care s-au marcat 40 de goluri. 40! O medie de 5 goluri pe meci.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa…
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup