Nu sentimentul de nevinovăţie l-a făcut să izbucnească. Rio Ferdinand şi explicaţia "lacrimogenă" pentru lacrimile lui CR7: "La asta s-a gândit"

20 sep 2018 4799 afişări Liga Campionilor
Nu sentimentul de nevinovăţie l-a făcut să izbucnească. Rio Ferdinand şi explicaţia "lacrimogenă" pentru lacrimile lui CR7: "La asta s-a gândit"

Eliminarea şi lacrimile lui Cristiano Ronaldo continuă să fie dezbătute pe plan internaţional, iar Rio Ferdinand (39 de ani), fostul coleg de la Manchester United, a venit cu o altă explicaţie pentru izbucnirea în plâns a Balonului de Aur.

Ferdinand îl cunoaştea foarte bine pe CR7 din perioada petrecută împreună pe Old Trafford şi, logic, ştie ce înseamnă "Teatrul Viselor" pentru superstarul lusitan. De aceea, fostul mare fundaş englez e de părere că lacrimile lui Ronaldo au venit ca urmare a faptului că a conştientizat că, odată trimis direct la cabine, are şanse mici să se întoarcă, din nou, pe Old Trafford din postura de adversar: "Cred că s-a gândit că nu va mai putea juca pe Old Trafford, el vrea doar să joace fotbal. Cred că eliminarea sa e controversată, e dificil să vezi ceva la acea fază", a declarat Ferdinand, completat imediat de Paul Scholes: "Cred că a fost lovit înainte. Sunt sigur că Juventus va face apel la această decizie a arbitrului".

Considerat un erou de către fanii lui Manchester United, Ronaldo a declarat întotdeauna că a rămas ataşat de culorile clubului pentru care a scris istorie. Şi nu doar pentru relaţia foarte bună pe care o are cu Sir Alex Ferguson, mentorul său, ci şi pentru modul în care suporterii britanici l-au primit de fiecare dată când s-a întors "acasă".

Ultima dată, revenit cu Real Madrid pe terenul pe care strălucea în tinereţe, Ronaldo a avut parte de o primire demnă de o legendă a clubului:


 


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.