Mutare importantă pe piaţa media din România! Cine transmite Liga Campionilor şi Europa League în următorii 3 ani

25 iul 2018 20267 afişări Liga Campionilor
Mutare importantă pe piaţa media din România! Cine transmite Liga Campionilor şi Europa League în următorii 3 ani

Mutare importantă pe piaţa media din România. SC Clever Media Network SRL, societate care deţine licenţele posturilor Look TV şi Look Plus, a achiziţionat astăzi drepturile de televizare ale tuturor partidelor din Champions League şi Europa League, pentru următoarele 3 sezoane. Astfel, începând cu partidele din faza play-off-ului, meciurile din cele mai importante competiţii europene se vor putea urmări pe cele două posturi. Compania SC Clever Media Network SRL deţine şi drepturile de televizare ale Ligii I, iar din actualul sezon, Look TV şi Look Plus vor difuza şi Cupa României şi cele mai importante partide din Liga 2.

Partidele se vor putea vedea şi pe TelekomSport şi DigiSport.

UEFA va opera mai multe schimbări în Champions League, din sezonul care va începe în toamnă. Campionatele Spaniei, Angliei, Italiei şi Germaniei vor trimite câte 4 echipe direct în grupe, nu mai puţin de 24 de echipe din totalul de 32 se vor califica direct în faza grupelor. Şi orele de disputare ale partidelor vor fi modificate. Ora oficială Champions League nu va mai fi 21:45, meciurile urmând a se disputa de la orele 20:00 şi 22:00. UEFA va creşte şi premiile din actualul sezon. Un total de 1,3 miliarde de euro vor fi împărţiţi echipelor. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.