Metalist nu se lasă: merge în Germania! Excluşi de UEFA, ucrainenii fac deplasarea pentru play-off-ul cu Schalke

20 aug 2013 5817 afişări Liga Campionilor
Metalist nu se lasă: merge în Germania! Excluşi de UEFA, ucrainenii fac deplasarea pentru play-off-ul cu Schalke

Ucrainenii au făcut apel la Tribunalul Federal din Zürich pentru a anula decizia TAS

Cazul incredibil al lui Metalist Harkov continuă! Scoasă din Liga Campionilor de UEFA, decizie bazată pe o hotărâre luată de TAS în privinţa unui blat făcut de Metalist în 2008, echipa ucraineană nu dă înapoi! A făcut deja apel la Tribunalul Federal de la Zurich pentru a suspenda decizia TAS şi speră să joace mâine cu Schalke, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Iar haosul continuă. Deşi UEFA a anunţat deja că locul lui Metalist va fi luat de PAOK Salonic, şefii grupării ucrainene au anunţat că echipa se va deplasa în Germania! Conform vicepreşedintelui Konstantin Pivovarov, Metalist aşteaptă decizia Tribunalului Federal în această dimineaţă, exact în momentul în care echipa va ateriza pe aeroportul din Köln pentru meciul cu Schalke.

„Suspendarea deciziei TAS ne va permite să jucăm contra lui Schalke şi noi vom fi gata de meci“, a spus Pivovarov.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.