Manchester City – Real Madrid 0-0. Fără Ronaldo pe teren, madrilenii s-au sufocat în atac. Calificarea se joacă însă pe Bernabeu

Manchester City - Real Madrid 0-0. Fără Ronaldo pe teren, madrilenii s-au sufocat în atac. Calificarea se joacă însă pe Bernabeu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Manchester City – Real Madrid 0-0

Echipele de start

  • REAL MADRID: Keylor Navas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos – Modric, Bale, Vazquez – Benzema (Jese 46)
  • Rezerve: Casilla, Varane, James, Kovacic, Isco, Danilo
  • MANCHESTER CITY: Hart – Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas (Sterling 75), Silva (Iheanacho 40), De Bruyne – Aguero
  • Rezerve: Caballero, Mangala, Zabaleta, Kolarov, Delph

23:37 FINAL DE MECI Centralul fluieră finalul partidei, gata. Manchester City – Real Madrid se termină 0-0, după un meci cu două reprize complet diferite. Prima, fără ocazii. A doua, cu ceva ocazii. Punem totul pe seama faptului că este turul. Poate săptămâna viitoare, pe Bernabeu, lucrurile vor arăta altfel. 

Fără Ronaldo, Real Madrid nu a reușit să conteze prea mult în atac. Iar City obține un avantaj mare, neprimind gol pe teren propriu în prima semifinală din istoria clubului. Menționăm faptul că, în ultimul minut al partidei, Manchester City a fost cât pe ce să înscrie, dar Navas a reușit să apere senzațional lovitura liberă excelent bătută de De Bruyne. 


23:23 Marcelo a fost faultat la marginea careului de Fernando, dar Ronaldo nu e pe teren. Astfel că City scapă  cu fața curată și poate privi în continuare pe tabelă: 0-0. Bale a lovit din plin zidul din fața lui. De apreciat însă faptul că, în ultimele 10 minute, meciul chiar a devenit alert. Real și-a mai trecut încă o ocazie în dreptul ei: din 2 metri, Pepe l-a nimerit pe Hart. 


23:15 Jese, intrat în repriza secundă în locul lui Benzema, a reușit să aibă cea mai importantă ocazie a meciului și, implicit, a lui Real Madrid. Atacantul a avut o lovitură de cap puternică, din 6 metri, dar mingea a lovit transversala. Stadionul a amuțit, Hart a urmărit cum mingea se duce în bară. Odată cu intrarea lui Jese pe teren, madrilenii par că s-au trezit la viață și au început să conteze din punct de vedere ofensiv.


23:10 Faulturi în atac, faulturi la mijlocul careului, faulturi peste faulturi. Iar noi așteptăm să vedem un gol în semifinala dintre Manchester City și Real Madrid. Se pare că dependența de Ronaldo este mult prea mare. Iar dacă cineva se gândea să renunțe la el în această vară, ar trebui să urmărească încă o dată acest meci. Asta dacă poate.


23:05 Dacă pe teren nu se întâmplă nimic, se pare că pe banca lui Real Madrid se petrece deja un lucru normal. Zidane, antrenorul madrilenilor, și-a rupt din nou pantalonii. Nu este pentru prima dată când asistăm la această imagine și credem că este timpul să-și cumpere costumele din altă parte, pentru că e clar că dă bani mulți degeaba pe haine. Sau măcar să dea un ochi pe la noi prin campionat, să vadă că se poartă și trening-ul și să nu mai fie pus în postura asta.


22:57 Dacă vă vine să credeți, prima ocazie a celor de la Real Madrid a sosit! În minutul 54, Sergio Ramos a avut o lovitură slabă de cap, iar mingea a ajuns direct în mâinile lui Hart, care și-a amintit că astăzi are meci în UEFA Champions League, probabil.

Între timp, s-a mai domolit și entuziasmul nostru și ne-am gândit să vă prezentăm cum se simte un fan netru, care nu ține nici cu Real, nici cu City, ci doar se uită la turul semifinalei:


22:46 Primul minut, prima mare ocazie de gol. Aguero a șutat puțin peste poartă, asta după ce puștiul Iheanacho (pe care trebuie să învățăm să-l scriem mai repede) a deschis perfect pentru argentinian. De cealaltă parte, Bale s-a trântit în careu, crezând că este în campionatul intern și va obține o lovitură de la 11 metri. 
Din fericire, avem ritm în această a doua repriză. 


22:45 START REPRIZA A DOUA Ne-am făcut curaj și ne-am întors plini de speranță că a doua parte a meciului dintre Manchester City și Real Madrid ne va aminti că ne uităm la o semifinală de Champions League, nu la un meci din play-out de Liga 1. Jese a intrat în locul lui Benzema. Cel din urmă a fost cu adevărat inexistent în prima parte și asta a observat și Zidane, nu doar întreg universul.

Și pentru că meciul nu a oferit nimic, dar spectatorii da, vă lăsăm să vedeți atmosfera senzațională făcută de suporterii lui City.


22:30 PAUZĂ‚ Centralul fluieră finalul primei reprize, una care nu a strălucit în niciun fel și care a dezamăgit. Probabil că fanii lui Manchester United sunt în delir că echipa se află la egalitate cu Real Madrid, dar să nu uităm că acest lucru se „datorează” și accidentării suferite de Cristiano Ronaldo. Lipsa de inspirație a fost laitmotivul primelor 45 de minute. 
Poate că următoarele vor arăta altfel. Poate chiar va fi un meci de Champions League. Ne reauzim în 15 minute, asta dacă nu ați adormit deja privind prima repriză a partidei.


22:25 David Silva s-a accidentat, 55.500 de fani l-au aplaudat la scenă deschisă, iar în locul său a intrat Iheanacho, puști de numai 19 ani, care a crescut la academia celor de la Manchester City. El va juca o semifinală de Champions League împotriva lui Real Madrid. Mai sunt 5 minute, iar scorul este în continuare 0-0. Cine știe, poate că nigerianul de 19 ani va reuși să schimbe cumva ritmul partidei. Nu ar trebui să depună cine știe ce efort, zicem noi.
Orice este mai bun decât ceea ce s-a întâmplat în primele 40 de minute între Manchester City și Real Madrid!


22:20 A reușit și Pepe ceva în acest meci: să primească cartonaș galben în Champions League după aproape un an. Ultima dată fusese avertizat pe 22 aprilie 2015, în meciul împotriva lui Atletico Madrid. Să mai spună cineva că nu se întâmplă nimic interesant în acest meci. Nici vorbă!


22:15 Au început să apară și reacțiile negative ale celor care urmăresc meciul din fața televizoarelor: „Meci fără sare și fără piper”, sunt de părere majoritatea. Și, privind către ceas, realizând că au trecut 30 de minute de la fluierul de start al arbitrului, văzându-l pe Navas alunecând la o centrare și publicul entuziasmându-se la probabil cea mai legată fază a partidei, tinzi să dai dreptate generației Y, care comenteaza pe rețelele de socializare și nu este mulțumită.


22:10 Este o atmosferă senzațională pe stadionul celor de la Manchester City. E singurul lucru spectaculos al primei semifinale din acest sezon de UEFA Champions League. Ambii portari, Keylor Navas și Hart, ar fi putut foarte bine să doarmă până acum, pentru că nu au avut nimic de făcut. Fazele ofensive au fost inexistente, asta deși ambele echipe au părut a fi puternice la mijloc, dar atât. Când a fost vorba de finalizare, Aguero nu a existat, la fel nici Benzema.

Doar Pepe ce le-a mai dat emoții fanilor lui Real Madrid, după ce a faultat la marginea careului și City a avut o lovitură liberă periculoasă, dar care nu a pus probleme absolut deloc lui Keylor Navas.


22:00 După primele 15 minutele, unele echilibrate, în care echipele mai mult s-au tatonat (și s-au faultat), nu putem decât să ne uităm pe banca de rezerve a celor de la Real Madrid și să ne întrebăm dacă nu cumva Ronaldo spune următoarele: „Ă‚știa așa joacă fără mine pe teren? Dacă toți ar fi avut valoarea mea…”.
Știți și voi, așa cum mai zice Ronaldo uneori, când echipa nu se ridică la nivelul pe care îl dorește el. Mai ales când vede ce centrări nu reușește Bale în careu.


21:45 FLUIER DE START A început prima semifinală a acestui sezon de Champions League: Manchester City vs. Real Madrid? Cine va câștiga și cât de spectaculos va fi meciul fără Cristiano Ronaldo în echipă? Rămâne de văzut acest lucru. Până atunci, toți ochii sunt pe Aguero, care va putea încerca să demonstreze că este mai mult decât un prieten foarte bun al lui Messi și să răzbune eliminarea celui din urmă din cea mai importantă competiție între cluburi.


21:27 Ultima dată când Ronaldo a lipsit din echipa Realului într-un meci de Ligă spaniolii au pierdut cu 0-2, în fața lui Dortmund


21:23 Accidentarea lui Cristiano Ronaldo este o lovitură grea primită de Real Madrid. În ultimii patru ani de Champions League, starul portughez a fost principalul pericol pentru porțile adverse, cu un total de 215 șuturi pe poartă.


21:02 Cât de mare este pierderea pentru Real? Clubul madrilean a câștigat doar 50% din meciuri, atunci când Ronaldo a lipsit. Cu el în teren, Real a ieșit victorioasă în 71% din meciurile pe care le-a jucat


20:52 Cristiano Ronaldo n-a putut fi recuperat după problemele medicale din meciul cu Villarreal. Starul portughez a făcut un test medical înainte de meci, pe care l-a picat. Drept urmare, Zidane a decis să-l lase în tribune pentru meciul cu City.



Manchester City se află la un singur pas de prima finală Champions League din istorie, la opt ani după ce clubul a fost preluat de șeicul miliardar Mansour bin Zayed. În drumul „cetățenilor” stă însă cea mai titrată echipă din istoria competiției, Real Madrid, care are 10 trofee (record absolut) și speră ca la finalul sezonului să îl câștige pe al 11-lea.

Manșa tur a confruntării se va disputa în această seară, de la 21:45, pe stadionul „City of Manchester”.

  • Finala Champions League se va disputa pe 28 mai, la Milano, pe arena San Siro

Tehnicianul „cetățenilor”, Manuel Pellegrini, va fi față în față cu echipa pe care a antrenat-o în sezonul 2009-2010, fără însă să câștige vreun trofeu, în timp ce portughezul Cristiano Ronaldo va reveni în orașul unde s-a transformat într-un jucător de superclasă, la rivala lui City, Manchester United.

Starul lui Real Madrid a fost declarat apt după ce a ratat ultimul meci din campionat al „galacticilor” (victoria cu Rayo Vallecano, scor 3-2), fiind menajat după ce acuzase dureri la finalul meciului cu Villarreal.

Real Madrid e mare favorită la calificare, iar casele de pariuri o văd favorită la victorie inclusiv în confruntarea din această seară, de la Manchester, însă City a demonstrat că e capabilă de o surpriză, în ciuda sezonului sub așteptări făcut în campionat. Cu starurile Sergio Aguero și Kevin De Bruyne în formă, City a trecut în sferturi de PSG, una din cele mai bune echipe din acest sezon al Champions League.

Marile probleme ale cetățenilor sunt în defensivă, însă Pellegrini speră că revenirea căpitanlui Vincent Kompany să ofere apărării încrederea de care are nevoie într-o confruntare cu Real Madrid. Kompany a ratat o mare parte a sezonului și inclusiv dubla cu PSG din sferturi din cauza unei accidentări la gambă.

Manchester City – Real Madrid, drumul spre semifinale

Manchester City

  • A câștigat Grupa D, din care au mai făcut parte Juventus, Sevilla și Borussia Monchengladbach
  • Optimi: Manchester City – Dinamo Kiev 3-1 (tur), 0-0 (retur)
  • Sferturi: Manchester City – PSG 2-2 (tur), 1-0 (retur)

Real Madrid

  • A câștigat Grupa A, din care au mai făcut parte PSG, Șahtior Donețk și Malmo
  • Optimi: Real Madrid – Roma 2-0 (tur), 2-0 (retur)
  • Sferturi: Real Madrid – Wolfsburg 0-2 (tur) 3-0 (retur)
     
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…