Lovitură de teatru pe Parc des Princes, în Liga Campionilor: PSG – Manchester United 1-3. A fost un final nebun! În celălalt meci, FC Porto – AS Roma 3-1. Italienii părăsesc competiția

Lovitură de teatru pe Parc des Princes, în Liga Campionilor: PSG - Manchester United 1-3. A fost un final nebun! În celălalt meci, FC Porto - AS Roma 3-1. Italienii părăsesc competiția
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Ajax Amsterdam și Tottenham sunt primele două echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor.

PSG – Manchester United 1-3 (Bernat 12 / Lukaku 2, 30, Rashford 90+3 pen.)

Echipele de start:

  • PSG: Buffon – Kehrer (Paredes 70), Thiago Silva, Kimpembe, Bernat – Veratti, Marquinhos – Dani Alves (Cavani 90+4), Draxler (Meunier 70), Di Maria – Mbappe
  • Rezerve: Areola – Paredes, Cavani, Meunier, Choupo-Moting, Kurzawa, Dagba
  • Manchester United: De Gea – Lindelof, Bailly (Dalot 36), Smalling, Shaw – Young, McTominay, Fred – Pereira (Chong 80), Lukaku, Rashford
  • Rezerve: Romero – Rojo, Dalot, Garner, Chong, Gomes, Greenwood

Minutul 90+8: Final de meci! Solskjaer o duce pe United în sferturile Ligii Campionilor!


Minutul 90+3: GOOOOOOOOL Manchester United! Rashford nu iartă de la punctul cu var și englezii sunt aproape de calificarea în sferturile Ligii Campionilor!


Minutul 90+1: Penalty pentru Manchester United! Kimpembe lovește mingea cu mâna în interiorul careului, iar centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri.

Minutul 82: Fără ocazii clare de ambele părți în repriza secundă. Manchester United este nevoită să mai înscrie un gol pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor, dar jocul echipei lui Solskjaer nu convinge.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+2: Pauză!


Minutul 30: GOOOOOOL Manchester United! Rashford trage puternic de la distanță, Buffon nu poate reține balonul și acesta ajunge la Lukaku, iar atacantul belgian își trece în cont „dubla”.


Minutul 20: PSG se joacă cu apărarea visătoare a lui Manchester United! Bernat este, din nou, scăpat din marcaj de defensiva oaspeților, dar nu-l poate învinge pe De Gea.


Minutul 12: GOOOOOL PSG! Asediul parizienilor dă roade. Mbappe trimite mingea în centrul careului către un Bernat scăpat din marcaj de defensiva britanicilor. Acesta împinge mingea în poartă din poziție ideală și restabilește egalitatea.


Minutul 7: Șansă mare pentru PSG! Di Maria trimite în careu de pe partea stânga, Mbappe încearcă să reia din alunecare dar nu reușește și Manchester United rămâne în avantaj.


Minutul 2: GOOOOOOL Manchester United! Englezii profită de o gafă în apărarea echipei lui Tuchel. Kehrer încearcă să trimită mingea către Thiago Silva, aceasta este recuperată de Lukaku care trece de Buffon și înscrie în poarta goală. Început perfect de repriză pentru echipa lui Solskjaer.


Minutul 1: Fluier de start pe Parc des Princes!


20:25: Vestiarul lui PSG este pregătit pentru duelul cu Manchester United. În tur, pe Old Trafford, francezii au câștigat cu 2-0.


Derby-ul serii va fi găzduit de stadionul Parc des Princes, acolo unde PSG se va întâlni cu Manchester United. În manșa tur, parizienii s-au impus pe Old Trafford, cu 2-0, prin reușitele lui Kimpembe și Mbappe.

Ambele echipe au moral bun înaintea returului din optimile Ligii Campionilor. PSG a câștigat în ultimul meci din Ligue 1. A fost 2-1 pentru formația din Paris în fața celor de la Caen și a ajuns la a opta victorie la rând în toate competițiile. De cealaltă parte, și Manchester United este pe val în Premier League. Nu a mai cunoscut gustul înfrângerii în campionatul din Anglia de 12 etape.

Trebuie să uităm rezultatul din meciul tur. Principiile noastre de joc trebuie să rămână aceleași, la un nivel ridicat de performanță. Trebuie mereu să încercăm să ne îmbunătățim.

Lui Manchester United îi place să joace în deplasare 4-4-2. Trebuie să găsim varianta câștigătoare.Vrem să stabilim noi ritmul și să controlăm meciul pe jumătatea rivalei și să oprim din timp orice contraatac. Are doi atacanți foarte rapizi și puternici„, a spus tehnicianul lui PSG, Thomas Tuchel, în conferința de presă susținută înaintea manșei retur din Liga Campionilor, PSG – Manchester United.

Băieții lui Ole Gunnar Solskjær nu vor avea un meci ușor la Paris. Lista cu accidentați atârnă greu la United.

Avem nevoie să marcăm noi primii și să rămânem în joc. Orice se poate întâmpla. Anul trecut Juventus a pierdut, 0-3, cu Real Madrid, apoi a întors scorul la 3-0 în manșa retur, de asemenea s-a întâmplat și în întâlnirea dintre PSG și Barcelona. Sunt atât de multe exemple în care echipele pot întoarce rezultatul. În tur am făcut multe greșeli, iar la acest nivel, în fața jucătorilor de top, ești pedepsit. Uneori poți scăpa, spre exemplu în Premier League, dar nu și în Liga Campionilor„, a spus antrenorul lui United, Ole Gunnar Solskjær.

 


FC Porto – AS Roma 3-1 (Soares 27, Marega 53, Telles 117 / De Rossi 36 pen.)

Echipele de start:

  • FC Porto: Casillas – Eder Militao, Felipe, Pepe, Alex Telles – Otavio, Herrera, Danilo, Corona (Brahimi 69)- Marega, Soares (Fernando 78)
  • Rezerve: Vana – Maxi Pereira, Hernani, Brahimi, Oliver Torres, Adrian Lopez, Fernando
  • AS Roma: Olsen – Marcano (Cristante 77), Manolas, Juan Jesus – Karsdorp (Florenzi 55), Nzonzi, De Rossi (Pellegrini 45), Kolarov – Zaniolo, Dzeko, Perotti
  • Rezerve: Mirante – Cristante, Pellegrini, Schick, Santon, Florenzi, El Shaarawy

Minutul 120: Final de meci! Semifinalista Ligii Campionilor din sezonul trecut, AS Roma, este eliminată.


Minutul 117: GOOOOOOL FC Porto! Telles transformă fără emoții de la punctul cu var.


Minutul 116: Florenzi ține un adversar de tricou în careu iar centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri după consultarea arbitrajului video!


Minutul 112: Ocazie imensă pentru italieni! Dzeko trimite mingea peste Casillas cu o scăriță, dar Pepe respinge înainte ca aceasta să depășească linia porții. Suntem aproape de loviturile de departajare.


Minutul 105: A început repriza secundă a prelungirilor!


Minutul 91: S-a reluat jocul!


Minutul 90+3: Finalul timpului regulamentar! Avem prelungiri în Porto – AS Roma!


Minutul 53: GOOOOOL Porto! Marega este scăpat complet din marcaj de defensiva italienilor și învinge pe Olsen din poziție ideală.


Minutul 46: A început repriza a doua!


Minutul 45+4: Pauză!


Minutul 45+3: Autorul golului egalizator, De Rossi, nu mai poate continua partida și este înlocuit de Pellegrini.


Minutul 36: GOOOOOOL AS Roma! Italienii revin în joc după ce Perotti a fost faultat în careu. Centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, iar De Rossi îl execută pe Casillas de la punctul cu var.


Minutul 27: GOOOOOOL Porto! Soares este sevit perfect în mijlocul careului de Marega, iar acesta nu iartă din fața porții. La acest scor, portughezii sunt calificați în sferturile de finală ale competiției.


Minutul 1: Fluier de start!


Pe cea mai înaltă scenă a fotbalului de pe continent, vor urca în această seară FC Porto și AS Roma. Pe stadionul  „Dragao”, AS Roma va merge să își vindece rănile provocate de ultimul meci din Serie A. Formația pregătită de Eusebio Di Francesco vine după o înfrângere drastică în fața celei mai mari rivale din campionatul Italiei, Lazio. A fost 3-0 pentru Radu Ștefan & Co., iar gruparea giallorossa a înregistrat prima înfrângere în fața lui Lazio după aproximativ doi ani.

De cealaltă parte, nici Porto nu are moral bun. A pierdut în ultima etapă din campionatul Portugaliei, 1-2, în fața celor de la Benfica. Cu toate acestea, echipa pregătită de Sérgio Conceição are statistica de partea ei. În acest sezon de Liga Campionilor, în faza grupelor, nu a înregistrat niciun eșec pe teren propriu. Astfel are trei meciuri și tot atâtea victorii în fața formațiilor Schalke 04, Lokomotiv Moscova și Galatasaray.

În manșa tur din optimile Ligii Campionilor, AS Roma a câștigat cu 2-1, ambele goluri fiind marcate de puștiul-minune al romanilor, Nicolo Zaniolo.

Trebuie să fim hotărâți și să apărăm avantajul pe care îl avem. În plus, trebuie să îi atacam în momentul în care putem. Cu toate acestea trebuie să fie foarte atenți pe partea defensivă. Fiecare jucător din echipă știe că trebuie să fie pregătit să joace în orice moment și încă nu știm care va fi primul 11. O să mă decid după ce mă voi uita în ochii jucătorilor și voi vedea cine este pregătit de această luptă„, a spus tehnicianul AS Romei, Eusebio Di Francesco, în conferința de presă susținută înaintea manșei retur din Liga Campionilor, FC Porto – AS Roma.

Dacă s-ar califica în sferturile competiției, Porto s-ar întoarce în această fază a Ligii după patru ani de pauză.

Trebuie să câștigăm acest meci, dar nu trebuie să ne grăbim. Trebuie să fim consistenți pe faza defensivă. Roma are al treilea cel mai bun atac din Serie A, așadar echilibrul va fi cheia. Încrederea noastră vine din munca pe care o depunem zi de zi. Ceea ce contează este echipa. Dacă vrem să fim corecți cu noi, avem o șansă foarte mare să ajungem în sferturile de finală„, a spus tehnicianul portughez, Sérgio Conceição, în conferința de presă.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați. Filmul exploziei care a…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din…