Video Blog | Liga Campionilor: Barcelona s-a descătușat cu Ferencvaros. Surpriza serii a fost victoria lui Lazio cu Borussia Dortmund. Manchester United a dat lovitura, pe final, la Paris

Video Blog | Liga Campionilor: Barcelona s-a descătușat cu Ferencvaros. Surpriza serii a fost victoria lui Lazio cu Borussia Dortmund. Manchester United a dat lovitura, pe final, la Paris
  • Publicat:
  • Actualizat:

Liga Campionilor a revenit cu un nou sezon. Prima seară a etapei 1 din faza grupelor UEFA Champions League a fost una cu totul spectaculoasă. Am avut parte de goluri multe și dramatism. Mircea Lucescu nu a reușit să producă surpriza în duelul cu Juventus, Lazio a învins-o incredibil pe Borussia Dortmund cu 3-1, iar Manchester United a dat lovitura, pe final, la Paris. Toate partidele serii au fost LIVE VIDEO BLOG pe ProSport.ro și la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

UPDATE 23:59 / FINAL de seară în Champions League. Manchester United, Lazio, Club Brugge, Juventus, Barcelona și Leipzig au câștigat în primul meci al noului sezon de Liga Campionilor. Am avut parte de un spectacol total, vă așteptăm și mâine, în cea de-a doua seară a primei etape din faza grupelor, pentru show-ul celei mai importante competiții inter-cluburi! O seară bună!


UPDATE 23:45 / Barcelona se descătușează cu Ferencvaros! Catalanii fac 5-1, cu un om în minus! Messi, Fati, Coutinho, Pedri și Dembele au marcat până acum. E minutul 90+1, cel mai probabul acesta este scorul final.


UPDATE 23:41 / GOOOL! Rumoare la Paris: Manchester United înscrie prin Rashford, din penalty. Ar putea fi golul unei victorii uriașe pentru „diavoli”!


UPDATE 23:30 / Goluri multe în a doua parte. Barcelona – Ferencvaros 3-1, iar Borussia Dortmund reduce din handicap, e 3-1 pentru Lazio. S-a marcat și în Rennes – Krasnodar  1-1. E spectacol total, e Champions League!


UPDATE 23:15 / GOOOL în PSG – Manchester United! Neymar execută o lovitură de la colț, Marțial de la oaspeți trimite cu capul, nefericit, în proprie poartă. Egalitate, 1-1. (VEZI VIDEO AICI)

Paris Saint-Germain’s players celebrate after Manchester scored an own goal during the UEFA Europa League Group H first-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on October 20, 2020.,Image: 564708703, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

UPDATE 23:01 / A început repriza a doua în cele șase partide care se dispută la această oră.


UPDATE 22:47 /  E pauză în toate cele șase partide ce se dispută la această oră în prima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League. Iată rezultatele după prima repriză:

Barcelona – Ferencvaros 2-0

Chelsea – Sevilla 0-0

Lazio – Dortmund 2-0

PSG – Manchester United 0-1

RB Leipzig – Basaksehir 2-0

Rennes – Krasnodar 0-0


UPDATE 22:23 / Bruno Fernandes deschide „balul” la Paris, în PSG – Manchester United. Golul a fost înscris din penalty, VAR a dictat repetarea loviturii de la unsprezece metri. Barcelona trece în avantaj, 1-0 cu Ferencvaros, în timp ce Leipzig dublează scorul.


UPDATE 22:23 / CE SURPRIZĂ LA ROMA! Lazio face 2-0 cu Borussia Dortmund! Luis Felipe majorează avantajul cu capul, după un corner executat excelent de Alberto. (VEZI VIDEO AICI)


UPDATE 22:15 / GOOOL! Cel de-al patrulea meci al serii în care se marchează este RB Leipzig – Basaksehir. Pentru gazde a înscris Angelino. (VEZI VIDEO AICI)


UPDATE 22:07 / GOOOL! Lazio deschide scorul cu Borussia Dortmund! Ciro Immobile face 1-0 pe tabelă. (VEZI VIDEO AICI)

Ciro Immobile celebrează primul gol al lui Lazio în partida cu Borussia Dortmund, din grupele UEFA Champions League | sursă foto: Profimedia.com

UPDATE 22:04 / Fostul jucător al lui FC Voluntari, francezul Aissa Laidouni, este titular în FC Barcelona – Ferencvaros. Un meci pe care cu siguranță nu-l va uita niciodată.


FLUIER FINAL în două partide începute la 19:55: Dinamo Kiev – Juventus 0-2, Zenit – Club Brugge 1-2. Mircea Lucescu nu reușește să producă surpriza în fața italienilor. Ne pregătim de celelalte șase super-partide ale serii.


UPDATE 21:45 / GOOOL Club Brugge! Belgienii dau lovitura pe final prin De Ketelaere! (VEZI VIDEO AICI)


UPDATE 21:26 / GOOOL Zenit! Dejan Lovren egalează printr-un șut de la aproximativ 30 de metri. Mingea intră cu șansă în poartă, după ce îl lovește pe portarul advers în cap, din bară venind. Se anunță un final de partidă foarte interesant în Rusia. (VEZI VIDEO AICI)


UPDATE 21:22 /  Iată cum vor începe astăzi Barcelona, Chelsea, Macnhester United și PSG.

UPDATE 21:16 / GOOOL! S-a deschis scorul la Sankt Petersburg. Dennis, de la Club Brugge, trimite în poartă, din câțiva metri, după mai multe încercări ale colegilor săi. (VEZI VIDEO AICI).


UPDATE 21:05 / S-a deschis scorul în Dinamo Kiev – Juventus (mai multe informații, în live video blogul dedicat)


UPDATE 21:00 / A început repriza a doua!


UPDATE 20:55 / E pauză! Ambele meciuri, atât Dinamo Kievo – Juventus, cât și Zenit – Club Brugge sunt la egalitate, 0-0. Să sperăm că partea a doua va aduce mai mult spectacol.


UPDATE 19:57 /  Au început cele două partide! Iată formațiile de start ale lui Zenit și Club Brugge. Pe cine au trimis în teren Mircea Lucescu și Andrea Pirlo afli în live video blog-ul dedicat înfruntării.

UPDATE 19:55 /  Zenit – Club Brugge se joacă și el cu spectatori.


UPDATE 19:36 /  Unai Emery a dezvăluit, chiar înaintea partidei PSG – Manchester United, la ce club vrea să joace Kylian Mbappe (Citește știrea)


UPDATE 19:34 / Iată echipa de start pe care Andrea Pirlo o trimite în teren la Kiev.


UPDATE 18:51 / Toții ochii sunt pe Leo Messi în FC Barcelona – Ferencvaros. Statistică interesantă înainte de meci.


O nouă seară de gală este gata să înceapă. Dinamo Kiev o va întâlni pe Juventus la revenirea în Champions, rușii de la Zenit o vor înfrunta pe Club Brugge în timp ce Barcelona va disputa prima partidă din grupe, de la 22:00, cu Ferencvaros – un meci ce se anunță a fi cu multe goluri ce ar putea să îi descătușeze tensiunile de la formația catalană.

Liga Campionilor, Live Video Blog de la 19:55, în etapa 1 a fazei grupelor

Chelsea – Sevilla, Lazio – Dortmund, PSG – Manchester Utd, RB Leipzig – Basaksehir și Rennes – Krasnodar sunt celelalte partide ale serii.

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, dar gândul lui Mircea Lucescu se îndreaptă spre Liga Campionilor, competiția atât de dragă marilor antrenori.

Constestat de fani, Il Luce speră să mai atragă câțiva dintre ultrași de partea sa cu victorii în Europa. La Kiev va veni Pirlo, fostul lui elev de la Brescia și Inter Milano.

Mircea Lucescu a scăpat de Cristiano Ronaldo, izolat din cauza infectării cu noul coronavirus, dar tehnicianul ar putea avea parte de o surpriză. Gazzetta dello sport anunță că torinezii ar putea miza pe Dybala, care este gata să revină după două luni de pauză.

Edinson Cavani ratează meciul de Champions League dintre PSG și Manchester United

Edinson Cavani a fost fără îndoială unul dintre jucătorii care au fost în prim plan în această toamnă, după ce a plecat de la PSG și a semnat cu Manchester United. Atacantul sud-american ar fi trebuit să debuteze în tricoul „diavolilor” chiar în confruntarea din Champions League cu fosta lui echipă. Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer l-a lăsat însă acasă.

Jurnaliștii englezi erau convinși că Edinson Cavani are șanse mari să joace primul meci în tricoul lui Manchester United chiar în partida cu PSG. Fotografii l-au căutat în zadar în momentul în care „diavolii” au ajuns la Paris. Cavani a fost lăsat acasă de antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, scriu jurnaliștii de la „The Sun”.

Atacantul sud-american a stat în izolare două săptămâni, conform regulilor din Marea Britanie, și a început pregătirile cu echipa de puțin timp. Așa că antrenorul lui Manchester a decis să-l lase să se mai antreneze pe atacantul care va câștiga 24 de milioane de euro în cei doi ani de cotract.

Din lot nu face parte nici Harry Maguire. Căpitanul a părut destul de obosit, la ultimele antrenamente, iar tehnicienii echipei nu au dorit să riște o accidentare.

Jurnaliștii francezi au observat că jucătorii lui Manchester United nu respectă cu sfințenie regulile de protecție sanitară. Mulți dintre ei nu avea mască deși în Paris aceasta este obligatorie în toate locurile publice. Unul dintre cei care au „uitat” de mască a fost chiar francezul Paul Pogba.

George Nistor / Autor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen