LIVE BLOG Liga Campionilor | Ronaldo se întoarce cu victorie pe Old Trafford, Real învinge chinuit Viktoria Plzen, Hoffenheim și Lyon oferă meciul serii. Toate rezultatele, marcatorii și clasamentele

LIVE BLOG Liga Campionilor | Ronaldo se întoarce cu victorie pe Old Trafford, Real învinge chinuit Viktoria Plzen, Hoffenheim și Lyon oferă meciul serii. Toate rezultatele, marcatorii și clasamentele
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Marți debutează etapa cu numărul 3 din Liga Campionilor. Cel mai interesant meci este cel de pe Old Trafford, unde Manchester United primește vizita lui Juventus. Pe lângă faptul că partida se anunță una de calitate, aceasta are o însemnătate simbolică pentru Cristiano Ronaldo. Se întoarce la Manchester după 9 ani, dar ca adversar. Partida este programată de la ora 22:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Tv.

Grupa E:

Clasamentul grupei după trei etape:

 AEK Atena – Bayern Munchen 0-2 (Javi Martinez 61, Lewandowski 63)

  • AEK Atena: Barkas – Bakakis, Lambropoulos, Chygrinski, Hult – Galanopoulos (Galo 84), Simones – Bakasetas, Klonaridis (Boye 64), Mantalos (Alef 76) – Ponce
  • Bayern: Neuer – Kimmich, Sule, Hummels, Rafinha – J. Martinez, Thiago Alcantara – Robben, James Rodriguez (Goretzka 62), Gnabry (T. Muller 75) – Lewandowski (Wagner 84)

Minutul 90+4: Final de meci la Atena! Bayern obține o victorie ușoară, 2-0, grație golurilor lui Martinez și Lewandowski, și ajunge la șapte puncte din nouă posibile.


Minutul 63: GOL BAYERN! Lecție de fotbal! Gnabry îl așteaptă la fix pe Rafinha, pasează la momentul oportun, fundașul dreapta scapă într-o poziție bună și trimite mingea în fața porții, de unde Lewandowski doar pune latul și „ucide” și ultimele șanse ale atenienilor.


Minutul 61: GOL BAYERN! Hummels îi pasează lui Robben, șutul olandezului e blocat, dar Javi Martinez reacționează cel mai repede și înscrie cu o execuție rapidă, din vole. 1-0 meritat!


Minutul 45+1: Pauză la Atena, după o repriză dominată de Bayern. Gnabry (minutul 39) și Robben (minutul 44) au mai avut două ocazii de a deschide scorul, dar defensiva elenilor a rezistat de fiecare dată.

Bavarezii termină prima parte cu 63% posesie, opt șuturi spre poartă, trei pe poartă și șapte cornere, în timp ce AEK a avut o singură încercare pe spațiul porții lui Neuer.


Minutul 30: Bayern domină, AEK răspunde! Bavarezii au ratat primele șanse după ce Thiago nu i-a pasat la timp lui Robben, rămas cu poarta goală, iar un serviciu pentru Lewandowski a fost prea lung și golgheterul polonez nu a ajuns la minge pentru a deschide scorul.

Nemții au 63% posesie, patru șuturi spre poartă și două pe poartă, dar Ponce putea deschide scorul în minutul 20, când, din poziție bună, a trimis pe lângă poarta lui Neuer.


LIVE Ajax – Benfica, ora 22:00 1-0 (Mezraoui 90+3)

  • Ajax: Onana – Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico – Van de Beek (Neres 88), Schone, De Jong – Ziyecj, Dolberg, Tadic
  • Benfica: Vlachodimos – Almeida, Conti, Jardel, Grimaldo – Pizzi (Gabriel 79), Fejsa, Fernadnes – Salvio, Seferovic, R. Silva (Cervi 90)

Minutul 90+3: GOL AJAX! Fundașul Mezraoui dă lovitura în al treilea minut de prelungire și îi duce pe olandezi din nou la egalitate cu Bayern, pe primul loc, cu un șut de la 20 de metri care-l păcălește pe grecul din poarta Benficăi.


Minutul 74: Van Beek semnează a doua șansă a olandezilor, însă și el se lovește de zidul Vlachodimos.


Minutul 62: Onana, de neînvins. Încearcă și vârful Seferovic, cu un șut de la marginea careului, însă portarul lui Ajax e în zi prea bună.


Minutul 58: Prima ocazie a reprizei a doua. Ziyech trage de la distanță, dar nu nimerește ținta.


Minutul 35: Răspunsul lui Ajax! Dolberg e cel care pune în pericol poarta lui Vlachodimos, însă grecul nu se lasă mai prejos decât Onana și respinge.


Minutul 32: Același Rafa Silva ajunge la o centrare în careu, șutează, dar trimite puțin pe lângă bara din stânga.


Minutul 5: Din nou Onana! A venit rândul lui Grimaldo să-și încerce norocul, însă goalkeeperul lăncierilor a mai reușit o paradă de zile mari.


Minutul 2: Prima ocazie a meciului! Rafa Silva șutează de la marginea careului, dar Onana se întinde și respinge în ultima clipă.


Grupa F:

Clasamentul grupei după trei etape:

LIVE Hoffenheim – Lyon 3-3 (Kramaric 33, 47, Joelinton 90+2 / B. Traore 27, Ndombele 59, Depay 67)

  • Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Vogt, Bicalkcic (Nelson 73) – Szalai (Joelinton 61), Kaderbarek, Grillitsch, Schulz, Belfodil (Zuber 81) – Demirbay – Kramaric
  • Lyon: Lopes – Tete, Marcelo, Denayer, Mendy – Ndombele, Tousart, Aouar – Traore, Depay (M. Dembele 82), Terrier (Ferri 82)

    Tousart pasează din propria jumătate pentru Depay, care nu-l iartă pe Baumann.

Minutul 90+2: GOL HOFFENHEIM! Cel mai frumos meci al serii se termină cu o reușită în minutul 90+2 semnată de brazilianul Joelinton, aruncat în luptă în minutul 61.


Minutul 67: GOL LYON! Tousart pasează din propria jumătate pentru Depay, care nu-l iartă pe Baumann.


Minutul 59: GOL LYON! Din nou egalitate în cel mai spectaculos meci al serii, după ce Ndombele își păstrează calmul și îl învinge ușor pe Baumann.


Minutul 47: GOL HOFFENHEIM! Demirbay aruncă inspirat mingea în careu, Kramaric preia pe piept, lasă mingea să cadă, apoi îl învinge pe Lopes cu un vole la colțul scurt. În 14 minute, nemții au întors scorul și au anulat golul lui Traore.


Minutul 33: GOL HOFFENHEIM! Denayer intervine complet aiurea la o recentrare în careul mic, duce mignea la Kramaric, iar vicecampionul mondial preia pe piept și, cu un șut violent, restabilește egalitatea.


Minutul 27: GOL LYON! Traore recuperează mingea din piciorul unui fundaș advers, îl driblează ușor pe Baumann, apoi deschide scorul.


LIVE Șahtior – Man. City 0-3 (D. Silva 30, Laporte 35, B. Silva 71)

  • Șahtior: Pyatov – Matvienko, Kryvtsov, Rakitsky, Ismaily – Wellington (Bolbat 69), Stepanenko, Maycon, Fernando (Dentinho 84) – Kovalenko (Alan Patrick 62), Moraes
  • City: Ederson – Stones (Walker 80), Otamendi, Laporte, Mendy – D. Silva, Fernandinho, De Bruyne (B. Silva 69) – Sterling, Gabriel Jesus (Foden 88), Mahrez

Minutul 71: GOL CITY! Un atac al gazdelor se transformă instant într-o contră periculoasă, iar Bernardo Silva, introdus acum trei minute pe teren, înscrie cu un șut frumos, cu stângul, la colțul lung. Șah-mat, City nu are ce discuta cu Șahtior.


Minutul 30: GOL CITY! De Bruyne pune mingea pe capul lui Laporte, din corner, iar bascul, nemarcat, înscrie cu capul, din opt metri. Misiune ușoară pentru englezi, care domină meciul.


Minutul 30: GOL CITY! Gabriel Jesus greșește preluarea, dar Silva e atent, șutează din vole și Pyatov nu mai poate face nimic.


Grupa G:

Clasamentul grupei după trei etape:

LIVE AS Roma – ȚSKA Moscova 3-0 (Dzeko 30, 43, Under 50)

  • AS Roma: Olsen – Florenzi, Manolas, Fazio, Santon – De Rossi (Schick 81), N’Zonzi – Under (Kolarov 73), Pellegrini (Cristante 68), El Shaarawy – Dzeko
  • ȚSKA: Pomazun – Fernandes, Mangnusson, Becao, Chernov (Khosonov 57), Nababkin – Oblyakov (Dzagoev 57), Sigurdsson, Akhmetov, Vlasic – Chalov (Nishimura 89)

Minutul 50: GOL ROMA! Dzeko își completează seara de vis cu un assist frumos, o întoarcere a balonului cu capul, după o pasă lungă a lui Florenzi, iar Under marchează cu un șut la fel de frumos, sub bară. Romanii se distrează, rușii sunt în genunchi.


Minutul 43: GOL ROMA! El Shaarawy îl eliberează pe Dzeko, vârful de careu al romanilor șutează din prima, cu dreptul, iar în următoarea secundă Pomazun, înlocuitorul lui Akinfeev, scoate mingea din poartă.


Minutul 30: GOL ROMA! Fază superbă! Pellegrino combină cu El Sharrawy, pasează în fața porții pentru Dzeko, iar golgheterul bosniac apare la fix și împinge balonul în poartă.


LIVE Real Madrid – Viktoria Plzen 2-1 (Benzema 12, Marcelo 56 / Hrosovsky 79)

  • Real Madrid: Navas – Lucas Vazquez, Ramos, Nacho, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale (Asensio 75), Benzema (Diaz 89), Isco (Valverde 54)
  • Plzen: Hruska – Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky – Prochazka (Horava 65), Hrosovsky – Havel (Ekpai 76), Cermak, Petrzela (Reznicek 86) – Krmencik

Minutul 90: Real, cu un om în minus pe final. Lopetegui tocmai a epuizat schimbările, dar l-a pierdut pe Marcelo, accidentat, ceea ce înseamnă că ibericii trebuie să reziste în zece oameni ultimelor minute. E, și așa, o situație ingrată, cu Plzen atacând pe final.


Minutul 79: GOL PLZEN! Inevitabilul se produce, după multe ocazii, și poartă semnătura lui Hrosovsky, după o pasă a lui Cermak și un șut de la marginea careului de 16 metri.


Minutul 56: GOL REAL! Marcelo iese din nou la rampă, primește o pasă excelentă cu câlcâiul de la Gareth Bale, apoi îl lobează elegant pe Hruska și îi mai liniștește pe fanii de pe Santiago Bernabeu.


Minutul 51: Încă o mare ocazie pentru Plzen! Hrosovsky centrează pentru Havel, mijlocașul dreapta apare bine și reia din prima, dar o face puțin pe lângă poarta lui Navas. Suficient pentru ca fanii madrileni să-și piardă răbdarea și să înceapă să-și huiduie favoriții care nu se regăsesc, în ciuda scorului de pe tabelă.


Minutul 43: Ratare monumentală a cehilor! Havel îl servește perfect pe Petrzela, dar mijlocașul ofensiv ratează incredibil, singur cu Navas, dintr-o poziție excelentă. Și nu doar că nu nimerește poarta, dar trimite defectuos, mult pe lângă!


Minutul 12: GOL REAL MADRID! Lucas Vazquez centrează excelent din dreapta, Karim Benzema se desprinde din marcaj, reia cu capul și îl învinge pe Hruska. E primul gol marcat de francez de pe 1 septmebrie încoace și, mai important, al 58-lea al carierei în cupele europene, la egalitate cu legendarul Eusebio.


Minutul 10: Ocazie Plzen! Prochazka scapă pe stânga, șutează la colțul scurt, dar Navas intervine la timp.


Grupa H:

Clasamentul grupei după trei etape:

Young Boys – Valencia 1-1 (Hoarau pen. 55 / Batshuayi 26)

  • Young Boys: Wolfi – Mbabu, Lauger, Von Bergen, Benito – Sulejmani (Ngamaleu 74), Sow, Sanogo Jr., Fassnacht (Bertone 85) – Hoarau (Nsame 79), Assale
  • Valencia: Neto – Piccini, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gaya – Soler, Dani Parejo, Kondogbia (Coquelin 70), Ferran Torres (Gameiro 66) – Rodrigo Moreno, Batsuayi

Minutul 90+5: Final de meci! Young Boys – Valencia se termină 1-1, iar rezultatul le ajută pe Juventus și Manchester United.


Minutul 88: BARĂ‚ YOUNG BOYS! Elvețienii controlează meciul, au foarte multe ocazii, iar Sanogo Junior e aproape să dea lovitura. După un corner, reia excelent cu capul, dar Neto se întinde și, cu noroc, respinge mingea în bară, apoi balonul îi revine în brațe. Valencia e în corzi, elvețienii au făcut o repriză a doua formidabilă.


Minutul 55: GOL YOUNG BOYS! Dani Parejo face o prostie cât el de mare în momentul în care se duce cu talpa pe piciorul unui adversar în propriul careu, arbitrul dicteaăz penalty, iar golgheterul Hoarau transformă sigur, în stânga lui Neto.


Minutul 45+2: Pauză! Ferran Torres a avut șansa de a mări avantajul oaspeților, dar șutul său a trecut puțin pe lângă bara din stânga.


Minutul 26: GOL VALENCIA! Soler îl lansează pe Batsuayi, belgianul se demarcă perfect, îl driblează pe Wolfi, apoi trimite în poarta goală.


LIVE Man. United – Juventus 0-1 (Dybala 17)

  • Man. United: De Gea – Young, Lindelof, Smalling, Shaw – Pogba, Matic – Rashford, Mata, Martial – Lukaku
  • Juventus: Szczesny – Cancelo (Douglas Costa 87), Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Bentancur, Pjanic, Matuidi – Cuadrado (Barzagli 81), Dybala (Bernadeschi 78), Ronaldo

Minutul 75: Pogba, ce șansă! Francezul trage violent de la distanță, dar Szczesny are noroc și respinge în corner ajutat de bară. Juve a făcut un mic pas în spate, iar United are șansa să arate ce poate.


Minutul 51: Ocazie a lui Cristiano! Ronaldo primește o minge bună, se întoarce rapid și șutează bine cu dreptul, însă De Gea arată de ce e considerat cel mai bun portar al lumii și scoate de sub bară. Trupa lui Mourinho e din nou în corzi și nu joacă mare lucru.


Minutul 22: Ocazie Juve! Joao Cancelo trage foarte puternic, cu dreptul, însă De Gea se întinde și respinge în lateral. Italienii au preluat controlul jocului.


Minutul 17: GOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo centrează de pe partea dreaptă, Cuadrado apare la prima bară pentru a relua, mingea trece de el, dar ajunge la Dybala și argentinianul îl învinge pe De Gea cu un șut din apropiere.


Minutul 12: Fanii lui Juve se fac auziți! Și ce frumos se aud…


Minutul 3: Un fan a întrerupt meciul de pe Old Trafford! A păcălit vigilența stewarzilor, a încercat să ajungă la Ronaldo, dar a fost oprit la timp de oamenii care asigură ordinea pe stadion.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din…
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele