LIVE BLOG Liga Campionilor | PSG a răpus Liverpool! Hațegan a fluierat pe „Dragão”. Tottenham – Inter 1-0. Rezultatele complete și echipele calificate/eliminate

LIVE BLOG Liga Campionilor | PSG a răpus Liverpool! Hațegan a fluierat pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

â–ºEchipele calificate în optimi: Ajax Amsterdam, Barcelona, AS Roma, Real Madrid, Juventus, Manchester United, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 și FC Porto

â–ºEchipele calificate în 16-imile Ligii Europa: Club Brugge, Benfica și Valencia

â–ºEchipele eliminate: AS Monaco, PSV Eindhoven, AEK Atena și Young Boys Berna

Rezultatele înregistrate miercuri:

â–ºBorussia Dortmund – Club Brugge 0-0
â–ºAtletico Madrid – AS Monaco 2-0 (Badiasile 2-aut., Griezmann 24)
â–ºTottenham – Internazionale Milano 1-0 (Eriksen 80)
â–ºPSV – FC Barcelona 1-2 (L. De Jong / Messi 61, Pique 70)
â–ºPSG – Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37 / J. Milner 45+1-pen.)
â–ºNapoli – Steaua Roșie Belgrad 3-1 (Hamsik 11, D. Mertens 34, 52 / Ben 57)
â–ºFC Porto – Schalke 3-1 (Militao 52, J. Corona 55, Marega 90+4 / Bentaleb 88-pen.)
â–ºLokomotiv Moscova – Galatasaray 2-0 (Donk 43-aut., Ignatjev 54)


Grupa A

â–ºBorussia Dortmund – Club Brugge 0-0

â–ºBorussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Diallo (Hakimi 80), Akanji, Zagadou – Dahoud, Witsel (Delaney 90) – Reus, Pulisic, Guerreiro (J. Sancho 73) – Alcácers
Rezerve: Hitz – B. Larsen, M. Gotze, Hakimi, M. Philipp
Antrenor: Lucien Favre

â–ºClub Brugge: Horvath – Poulain, Denswils, Mechele – Mata, Vomer (Decarli 90+2), Nakamba, Dennis (Rits 76), Amrabat – Vanaken, Wesley (Openda 90+2)
Rezerve: Letica – M. Mitrovic, Rezaei, Schrijvers
Antrenor: Ivan Leko

â–ºMinutul 90+4: Fluier final la Dortmund.

â–ºMinutul 73: Prima schimbare a meciului: intră Jadon Sancho, iese Guerreiro.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida.

â–ºMinutul 45+1: Pauză la Dortmund.

â–ºMinutul 10: Pulisic a ratat prima mare ocazie a meciului. Horvath a reținut șutul expediat de nord-american din apropiere.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Dortmund. Nemții au nevoie de un punct pentru a merge în optimi.


â–ºAtletico Madrid – AS Monaco 2-0 (Badiasile 2-aut., Griezmann 24)

â–ºAtletico Madrid: Oblak – Arias, Savics, L. Hernandez, Filipe Luiss – Koke (Vitolo 46), Rodrigo, Thomas Parteys, Lemar (Kalinic 63) – Correa (Saul 69), Griezmann
Rezerve: Adan – G. Martins, Moya, Munoz
Antrenor: Diego Simeone

â–ºAS Monaco: Benaglio – Biancones, Raggi, Jemerson, Badiashile, Chadli (S. Diop 63) – Massengo, Tielemanss, Golovin (Thuram-Ulien 63) – Grandsir, Sylla (Falcao 55)
Rezerve: Badiashile – Ait Bennasser, Gouano, Henrichs
Antrenor: Thierry Henry

â–ºMinutul 90+3: Fluier final la Madrid. Atletico se califică în optimi, AS Monaco mai are o speranță pentru locul 3.

â–ºMinutul 83: Penalty ratat! Falcao a trimis milimetric pe lângă poartă, după ce Savic a comis un henț în propriul careu. Fundașul a încasat al doilea cartonaș galben, iar francezii aveau o șansă perfectă de a relansa jocul. „El Tigre” l-a păcălit pe Oblak, care a sărit în partea opusă, dar n-a prins cadrul porții.

â–ºMinutul 46: S-a reluat jocul. Simeone l-a scos pe Koke și l-a introdus pe Vitolo. Henry n-a mutat la pauză.

â–ºMinutul 45+1: Pauză la Madrid. La acest scor, Atletico Madrid merge în optimi.

â–ºMinutul 24: GOL Atletico Madrid! Griezmann l-a lansat pe Correa, care l-a pus la pământ pe Jemerson, după care i-a întors lui Griezmann, în centrul careului. Francezul a preluat cu mult calm și a trimis cu exteriorul la colțul lung, pentru 2-0.

â–ºMinutul 8:  Ocazie pentru Monaco. Thomas Lemar a trimis periculos din lovitură liberă, dar mingea a șters bara din dreapta lui Benaglio. Francezul a ratat șansa de a marca împotriva fostei sale echipe.

â–ºMinutul 2: GOL Atletico Madrid! Koke a șutat de la 18 metri, iar Badiashile a deviat balonul, astfel că Benaglio a fost păcălit de traiectoria pe care a luat-o mingea. Balonul s-a scurs în plasă, iar Atletico are 1-0 după nici 100 de secunde. Thierry Henry a rămas „interzis”, dar a avut puterea să-și încurajeze echipa. Fostul atacant are un singur succes în mandatul la Monaco, 1-0 cu Caen în etapa precedentă din Ligue 1, dar în numeroase jocuri au survenit detalii pe care Henry nu le putea controla: gafe de portari, eliminări stupide sau eurogoluri înscrise de adversari.

â–ºMinutul 1: Start la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, arena care va găzdui finala UCL din 2019. AS Monaco mai poate spera doar la locul 3, în timp ce Atletico merge în optimi dacă obține cel puțin un punct.


Grupa B

â–ºTottenham – Internazionale Milano 1-0 (Eriksen 80)

â–ºTottenham: Lloris – Aurier, Alderweirelds, Vertonghen, Davies – Winks (E. DIer 87), M. Sissoko – Lamelas (Eriksen 70), D. Alli , L. Moura (Son Heung-Mins 62) – Kane
Rezerve: Gazzaniga – F. Llorente, D. Rose, Walkers-Peters
Antrenor: Mauricio Pochettino

â–ºInter: Handanovic – D’Ambrosio, Skriniar, De Vrijs (Miranda 82), Asamoah – Brozovic, Vecino – Politano (B. Keita 83), Nainggolan (B. Valeros 44), Perisic – Icardi
Rezerve: Padelli – Candreva, L. Martinez, A. Ranocchia
Antrenor: Luciano Spalletti

â–ºMinutul 90+3: Fluier final pe Wembley.

â–ºMinutul 80: GOL Tottenham! Eriksen înscrie la zece minute de la intrarea pe teren. Sissoko a plecat în viteză spre careul advers, i-a trimis lui Dele Alli, care a reușit o piruetă, după care a prelungit pentru Eriksen. Mijlocașul danez, venit lansat din spate, a trimis puternic sub bara transversală. Handanovic a plonjat în gol, iar englezii trec în avantaj. La acest scor, Inter și Tottenham au câte șapte puncte, dar Spurs urcă pe locul 2, având avantajul meciurilor directe. În ultima rundă, Tottenham înfruntă Barcelona pe „Camp Nou”, iar Inter primește vizita olandezilor de la PSV.

â–ºMinutul 76: Apără Lloris! Perisic a șutat violent din apropiere, la colțul scurt, dar francezul a respins în afara terenului. Va fi lovitură de colț pentru Internazionale Milano.

â–ºMinutul 70: Ocazie uriașă pentru Tottenham. Vertonghen a reluat cu capul din șase metri, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poarta apărată de Handanovic.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida.

â–ºMinutul 45+2: Pauză pe Wembley.

â–ºMinutul 30: Primul moment periculos pe Wembley. Lucas Moura a șutat pe jos, din alergare, dar Handanovic s-a culcat și a reținut balonul.

â–ºMinutul 28: Primul cartonaș galben al meciului îl încasează belgianul Alderweireld.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Londra. Gazonul de pe Wembley se prezintă din nou într-o stare deplorabilă.


â–ºPSV – FC Barcelona 1-2 (L. De Jong / Messi 61, Pique 70)

â–ºPSV: Zoet – Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries – Hendrixs (E. Gutierrezs 71), Pereiro (Malen 71), Rosario – Bergwijn, L. De Jongs, Lozano
Rezerve: Room – Behich, M. Junior, Malen, M. Romero, Sainsbury
Antrenor: Mark van Bommel

â–ºBarcelona: Ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Albas – Busquets, Rakitic, Vidal – Dembélé, Messi, Coutinho
Rezerve: Pena – C. Alena, Brandariz, Munir, Miranda, Malcom, D. Suarez
Antrenor: Ernesto Valverde

â–ºMinutul 90+3: Fluier final. Barcelona câștigă Grupa B.

â–ºMinutul 83: GOL PSV! De Jong s-a înălțat de lângă Pique și Lenglet și a trimis cu capul la colțul lung. Olandezii pot spera la o remiză.

â–ºMinutul 70: GOL Barcelona! Pique duce scorul la 2-0. Messi a trimis la 11 metri dintr-o lovitură liberă, iar Pique a deviat la colțul lung.

â–ºMinutul 61: GOL Barcelona! Dembele i-a pasat lui Messi, care dintre patru adversari a reușit să șuteze la colțul scurt. Mascat, Zoet n-a avut timp de reacție. Chiar dacă au fost mai periculoși, olandezii au fost loviți de geniul lui Messi.

â–ºMinutul 60: Pericol în careul catalanilor. Ter Stegen a reținut după ce Rosario a reluat din voleu de la 14 metri.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida.

â–ºMinutul 45+1: Pauză la Eindhoven. PSV a fost echipa mai periculoasă în prima repriză.

â–ºMinutul 31: Replica Barcelonei. Arturo Vidal a fost blocat în ultimul moment de un adversar, în interiorul careului.

â–ºMinutul 25: Încă un moment periculos la poarta catalanilor. Același Gaston Pereiro s-a aflat la finalizare, dar de această dată a trimis peste poartă.

â–ºMinutul 16:  Bară pentru PSV. Gaston Pereiro a șutat puternic de la marginea careului, dar mingea a zguduit bara din dreapta lui Ter Stegen.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Eindhoven. Catalanii sunt deja calificați în optimi.


Grupa C

â–ºPSG – Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37 / J. Milner 45+1-pen.)

â–ºPSG: Buffon – Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat – Verrattis, Marquinhos, Di María (D. Alves 65) – Mbappé (Rabiot 85), Cavani (Choupo Moting 65), Neymar
Rezerve: Areola – Diaby, Draxler, Nsoki
Antrenor: Thomas Tuchel

â–ºLiverpool: Alisson – J. Gomezs, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson, Wijnaldums (N. Keita 66), Milner (Shaqiri 77) – Salah, Firmino (Sturridges 71), Mane
Rezerve: Mignolet – Alexander-Arnold, Fabinho, N. Keita, Matip
Antrenor: Jurgen Klopp

â–ºMinutul 90+6: Fluier final la Paris.

â–ºMinutul 70: Șansă uriașă pentru PSG. Marquinhos s-a înălțat peste apărarea lui Liverpool, a trimis puternic la colțul scurt, dar Alisson a blocat și o ține pe Liverpool în meci.

â–ºMinutul 66: Răspunde Klopp: intră Keita, iese Wijnaldum, care încasase un cartonaș galben în prima parte.

â–ºMinutul 65: Dublă schimbare la PSG: intră Dani Alves și Choupo-Moting, ies Di Maria și Cavani.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida.

â–ºMinutul 45+3: Pauză la Paris, Liverpool va căuta egalarea după pauză.

â–ºMinutul 45+1: GOL Liverpool! Di Maria l-a faultat pe Sadio Mane în careu, iar polonezul Marciniak a indicat punctul cu  var, după intervenția adiționalului. James Milner a transformat fără emoții de la 11 metri.

â–ºMinutul 37: GOL PSG! Neymar a înscris la capătul unui contraatac devastator. Mbappe a trimis în fața porții, Cavani a fost blocat de Alisson, dar Neymar a venit din urmă și a trimis la colțul scurt pentru 2-0. E golul cu numărul 31 pentru Neymar Jr în Liga Campionilor, ceea ce îl face cel mai bun marcator brazilian din istoria Ligii Campionilor. Înaintea meciului, Neymar și Kaka erau la egalitate, fiecare cu câte 30 de reușite.

â–ºMinutul 30: O nouă șansă pentru PSG. Neymar a trimis în fața porții, Cavani a venit lansat, dar Alisson a reușit să respingă în ultimul moment.

â–ºMinutul 23: Salah a trimis pe lângă poartă, fără să-i dea emoții lui Buffon. Kimpembe a pierdut mingea în propriul careu, Milner a combinat cu Mane, după care i-a scos lui Salah.

â–ºMinutul 13: GOL PSG! Bernat a deschis scorul la Paris. Van Dijk a respins defectuos o mingea trimisă în centrul careului, iar fundașul lateral a preluat și l-a învins pe Alisson cu un șut la colțul scurt. La aceste scoruri, Liverpool cade pe locul 3 în Grupa C.

â–ºMinutul 6: Ocazie pentru PSG. Di Maria a șutat la colțul lung, iar Alisson a respins în afara terenului. Lovitură de colț pentru gazde.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Paris. Francezii sunt obligați să câștige.


â–ºNapoli – Steaua Roșie Belgrad 3-1 (Hamsik 11, D. Mertens 34, 52 / Ben 57)

â–ºNapoli: Ospina – Maksimovic, Albiol (Hysajs 46), Koulibaly, Mario Rui – Allan, Hamsík, Fabián Ruiz – Callejón (Rog 86), Mertens, Insigne
Rezerve: Karnezis – A. Diawara, Malcuit, Milik, Zielinski
Antrenor: Carlo Ancelotti

â–ºSteaua Roșie: Borjan – Gobeljics, Degenek, Babic, Rodic – Krsticics, Simic (Ebecilio 77) – Ben, Marin, Srnic (Jovancic 64) – Stojilkovic (Jovljic 46)
Rezerve: Z. Popovic – J. Cafu, Pavkov, Sumalia
Antrenor: Vladan Milojevic

â–ºMinutul 90+4: Fluier final la Napoli.

â–ºMinutul 57: GOL Steaua Roșie! Ben marchează golul de onoare pentru campioana Serbiei. Marko Marin a păcălit întreaga defensivă a lui Napoli cu un „no look pass”, iar Ben a rămas singur cu Ospina. Jucătorul din Comoros a înscris cu un șut puternic, din apropiere.

â–ºMinutul 52: GOL Napoli! Mertens reușește dubla și duce scorul la 3-0.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida. Fiecare antrenor a efectuat câte o modificare la pauză. A intrat Hysaj la gazde, a ieșit Albiol. De partea cealaltă a intrat Jovljic în locul lui Stojilkovic.

â–ºMinutul 45+1: Pauză la Napoli.

â–ºMinutul 34: GOL Napoli! Olandezul Dries Mertens înscrie pentru 2-0, iar Napoli este cu un pas în optimile Ligii Campionilor. Dacă Liverpool întoarce și câștigă la Paris, cele două merg la braț în fazele eliminatorii. Fabian Ruiz i-a trimis lui Mertens în șase metri, iar Borjan n-a avut nicio șansă în fața olandezului.

â–ºMinutul 11: GOL Napoli! Marek Hamsik, omul cu cele mai multe apariții din istorie în tricoul lui Napoli, a deschis scorul pe „San Paolo”. Mertens a trimis în gura porții de la colțul terenului, Maksimovic a deviat, iar Hamsik a împins mingea în plasă pentru 1-0.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Napoli. În cazul unui rezultat pozitiv, Steaua Roșie aruncă în aer grupa C.


Grupa D

â–ºFC Porto – Schalke 3-1 (Militao 52, J. Corona 55, Marega 90+4 / Bentaleb 88-pen.)

â–ºPorto: Casillas – Maxi Pereira, Felipe, Militão, Telles – Danilo, Herrera (Hernani 85), Óliver, Coronas (Otavio 79), Marega – Brahimi (Adrian 74)
Rezerve: Vana – D. Leite, A. Pereira, S. Oliveira
Antrenor: Sergio Conceicao

â–ºSchalke: Fahrmann – Caligiuri (Schopf 62), Naldo, Nastasic, Stambouli (Rudys 71), Mendyl – Mascarells, Bentaleb – Di Santo, Konoplyanka, Skrzybski (Harit 46)
Rezerve:  A. Nubel – A. Baba, S. Sane, Serdar
Antrenor: Domenico Tedesco

â–ºMinutul 90+5: Fluier final.

â–ºMinutul 90+4: GOL Porto! Marega închide tabela pentru 4-1, iar Porto va câștiga Grupa D. Schalke se va califica în optimi de pe locul secund.

â–ºMinutul 88: GOL Schalke! Bentaleb reduce diferența de la 11 metri. 

â–ºMinutul 55: GOL Porto! După doar trei minute, Porto se desprinde pe tabelă grațiegolului marcat de Corona. Brahimi a fost cel cu pasa decisivă.

â–ºMinutul 52: GOL Porto! Militao a deschis scorul după o centrare precisă a lui Oliver Torres.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida. Nemții au mutat: a intrat Harit, a ieșit Skrzybski

â–ºMinutul 45+2: Pauză la Porto.

â–ºMinutul 28: Ovidiu Hațegan a acordat primul cartonaș galben al partidei de pe „Dragão”. Omar Mascarell a fost avertizat.

â–ºMinutul 15: Ocazie pentru Porto. Brahimi a șutat de la distanță, dar Fahrmann a respins. Scorul rămâne 0-0.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Porto. La centru se află Ovidiu Hațegan.


â–ºLokomotiv Moscova – Galatasaray 2-0 (Donk 43-aut., Ignatjev 54)

â–ºLokomotiv Moscova: Guilherme – Ignatjev, Kvirkvelia, Corlukas, Rybus – Krychowiak, Denisov – An. Miranchuk, Al. Miranchuk (Barinov 77), Farfans (Rotenberg 90) – Smolov (Eder 88)
Rezerve: Kochenkov – Howedes, Tarasov, Zhemaletdinov
Antrenor: Yuri Semin

â–ºGalatasaray: Muslera – Linnes (Mariano 88), Kabak, Azizs, Nagatomo – Ndiaye (S. Inan 68), Donk, Fernando (Feghouli 59) – Onyekuru, Derdiyok, G. Rodrigues
Rezerve: Cipe – Bayram, Calik, Maicon
Antrenor: Fatih Terim

â–ºMinutul 90+3: Fluier final la Moscova.

â–ºMinutul 60: Aleksey Miranchuk a trimis în plasă pentru 3-0, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

â–ºMinutul 54: GOL Lokomotiv Moscova! Smolov l-a găsit excelent pe Igantjev în careul mic, iar fundașul lateral a trimis puternic, cu șpițul, la vinclu. Muslera n-a putut face nimic.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida dintre Lokomotiv Moscova și Galatasaray.

â–ºMinutul 45+1: Pauză la Moscova. Rușii conduc și la acest scor rămân în cărți pentru locul 3.

â–ºMinutul 43: GOL Lokomotiv Moscova! Krychowiak a primit de la Farfan la 14 metri, a șutat din drop, iar Donk a deviat mingea decisiv. Balonul s-a scurs în plasă, iar Muslera n-a avut reacție.

â–ºMinutul 29: Ocazie pentru Lokomotiv Moscova. Krychowiak a trimis puțin peste bara transversală.

â–ºMinutul 1: A început partida de la Moscova. Ieri, în capitala Rusiei, Viktoria Plzen a învins ȚSKA, scor 2-1. Rămâne de văzut cum se va prezenta Lokomotiv. Dacă nu câștigă, rușii sunt eliminați din cupele europene, având zero puncte după patru jocuri.


Grupa E

â–ºBayern – Benfica 5-1 (Robben 13, 30, Lewandowski 36, 51, Ribery 77 / G. Fernandes 46)

â–ºBayern: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Sule, Alaba – T. Muller (W. Jeong 81), Kimmich, Goretzka – Robbens (R. Sanches 72), Lewandowski, Riberys (Wagner 78)
Rezerve: Ulreich – J. Martinez, J. Meier, Shabani
Antrenor: Niko Kovac

â–ºBenfica: Vlachodimos – Almeida, Conti, Dias, Grimaldo – Pizzi (G. Fernandes 46), Fejsa (A. Semedo 76), Gabriel – R. Silva, Jonas (Seferovic 59), Cervi
Rezerve: Svilar – N. Castillo, Krovinovic, Zivkovic
Antrenor: Rui Vitoria


â–ºAEK Atena – Ajax Amsterdam 0-2 (Tadic 68-pen., 72)

â–ºAEK: Barkas – Bakakis, Oikonomous, Chygrynskiys, Hult – Galanopoulos, Alef – Galo (Boye 73), Livajas, Mantalos (Klonaridis 78) – Ponce (Giakoumakis 82)
Rezerve: Tsintotas – Cosic, Gianniotas, Moran
Antrenor: Marinos Ouzounidis

â–ºAjax: Onana – Mazraouis (Kristensen 81), de Ligt, Blind, Wober – van de Beek, Schones, de Jong – Neres, Dolberg (Huntelaar 62), Tadic
Rezerve: Lamprou – Bakker, Cerny, de Wit, Labyad
Antrenor: Erik Ten Hag


Grupa F

â–ºOlympique Lyon – Manchester City 2-2 (Cornet 55, 81 / Laporte 63, Aguero 83)

â–ºLyon: Lopes – Marcal, Marcelo, Denayer – Rafael (Tete 74), Ndombele, Aouar, F. Mendys – Cornet (Terrier 89), Fekir (B. Traore 84) – M. Depay
Rezerve: Gorgelin – Cheikh, J. Morel, Tete, Tousart
Antrenor: Bruno Genesio

â–ºManchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Zinchenko – Fernandinhos, Mahrez, D. Silva – L. Sané (Delph 71), Sterlings, Agüero (P. Foden 90+1)
Rezerve: Muric – Danilo, B. Diaz, Kompany, Otamendi
Antrenor: Josep Guardiola


â–ºHoffenheim – Șahtior Donețk 2-3 (Kramaric 17, Zuber 40 / Ismaily 14, Taison 15, 90+3)

â–ºHoffenheim: Baumann – Kaderabek, Bicakcic, Vogts, Sculz (Grifo 86), Zuber (Nelson 77) – Demirbays, Nordtveit (Grillitsch 85), Kramaric – Belfodil, Szalais
Rezerve: Kobel – Bittencourt, Brenet, Grifo, Posch
Antrenor: Julian Nagelsmann

â–ºȘahtior: Pyatovs – Matvienko, Khocholava, Kryvtsovs, Isamily – Maycon, Stepanenkos (A. Patrick 77) – Danchenkos (Butko 90+4), Kovalenko (Dentinho 85), Taison – J. Moraes
Rezerve: Șevcenko – Bolbat, Kayode, N. Wellington
Antrenor: Paulo Fonseca


Grupa G

â–ºAS Roma – Real Madrid 0-2 (G. Bale 47, L. Vazquez 59)

â–ºAS Roma: Olsen – Florezni, Manolas, Fazio, Kolarov – N’Zonzi (Coric 64), Cristante – C. Under, Zaniolos (Karsdorp 69), El Shaarawy (J. Kluivert 22) – Schick
Rezerve: Mirante – J. Jesus, Marcano, D. Santon
Antrenor: Eusebio Di Francesco

â–ºReal Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, M. Llorente, Modrics – L. Vazquez, Benzema, Bale
Rezerve: Casilla – Asensio, Ceballos, M. Diaz, J. Vinicius, J. Sanchez, F. Valverde
Antrenor: Santiago Solari


â–ºȚSKA Moscova – Viktoria Plzen 1-2 (Vlasic 10-pen. / Prochazka 56, Hejda 81)

â–ºȚSKA Moscova: Akinfeev – Nababkin, Becao, Chernov – Fernandes, Vlasic, Bistrovic, Schennikov (Efremov 46) – Sigurdsson, Oblyakovs – Chalovs
Rezerve: Pomazun – Bijol, Gordyushenko, Kuchaev, Nishimura, Zhamaletdinov
Antrenor: Viktar Hancharenka

â–ºPlzen: Hruska – Reznik, Hejda, Hubniks, Limbersky (Kopic 46) – Prochazka, Hrosovskys – Petrzela, Cermak, Kovarik – Chory
Rezerve: Kozacik – Bucha, Havel, Horava, Pernica, Reznicek
Antrenor: Pavel Vrba


Grupa H

â–ºJuventus – Valencia 1-0 (Mandzukic 59)

â–ºJuventus: Szczesny – J. Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro (Cuadrados 46) – Bentacurs, Pjanic, Matuidis – C. Ronaldo, Dybala (D. Costa 79), Mandzukic
Rezerve: M. Perin – Barzagli, Benatia, M. Kean, Rugani
Antrenor: Massimiliano Allegri

â–ºValencia: Neto – Wass, Gabriel, Diakhabys, Gayas – Coquelin, Kondogbias (C. Soler 72), Parejo, Guedess – Rodrigo, S. Mina (Batshuayis 68)
Rezerve: Domenech – K. Gameiro, Latorre, J. Murillo, Piccini
Antrenor: Marcelino Garcia Toral


â–ºManchester United – Young Boys Berna 1-0 (Fellaini 90+1)

â–ºManchester United: De Gea – Valencias (J. Mata 72), Jones, Smalling, Shaw – Fred (Pogba 65), Matics, Fellaini – Lingard (Lukaku 64), Martial, Rashford
Rezerve: Romer – Bailly, McTominay, A. Pereira
Antrenor: Jose Mourinho

â–ºYoung Boys: Van Ballmoos – Mbabu, Camaras, Von Bergen (U. Garcia 46), Benitos – Lauper – Sulejmani (Fassnacht 66), Sow, Aebischer, Assale – Nsame (Ngamaleu 83)
Rezerve: Wolfli – Bertone, T. Schick, Seydoux
Antrenor: Gerardo Seoane

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen