Liga Campionilor | Trupa lui Ancelotti, cu un pas în „sferturi”: Schalke – Real Madrid 0-2. Confruntarea dintre Basel și Porto s-a încheiat la egalitate: 1-1

Redactor:
Emanuel Ivan
Liga Campionilor | Trupa lui Ancelotti, cu un pas în
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Schalke 04 – Real Madrid 0-2 (Ronaldo 26′, Marcelo 79′)
  • FC Basel – FC Porto 1-1 (Gonzalez 11′, Danilo 79′)

23:45 După cum era de așteptat, Real Madrid a câștigat într-un mod destul de lejer confruntarea cu Schalke. Madrilenii au controlat partida de pe Gelsenkirchen pentru majoritatea minutelor de joc, singura ocazie importantă a gazdelor  venind atunci când șutul lui Felix Platte a zguduit transversala porții apărate de Iker Casillas. La Basel, echipa locală a reușit doar un rezultat de egalitate cu FC Porto, rezultat care îi avantajează pe portughezi în returul de pe Dragao. Numele meu este Emanuel Ivan. Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă doresc o seară frumoasă. Ne revedem marțea viitoare pentru partidele Manchester City – Barcelona și Juventus – Borussia Dortmund.


23:39 S-a sfârșit și confruntarea din Elveția: Basel și Porto au încheiat la egalitate, scor 1-1. 


23:37 La Gelsenkirchen, partida dintre Schalke și Real Madrid s-a încheiat cu scorul de 0-2. Încă un minut din prelungirile partidei Basel – Porto…


23:24 Două goluri marcate în aproape aceleași momente. Câte unul pe fiecare teren: Schalke 04 – Real Madrid 0-2 și FC Basel – FC Porto 1-1.


23:17 Schalke, foarte aproape de a marca golul egalizator. Din păcate pentru nemți, șutul lui Platte a lovit bara transversală.


22:57 Reușita lui Casemiro a fost anulată, după momente bune de incertitudine.


22:50 Reîncep meciurile. Nu au avut loc modificări la pauză, astfel că singurele schimbări rămân: Gonzalez cu Calla în minutul 25 la Basel și Huntelaar cu Platte la Schalke (minutul 33).


22:34 S-au încheiat primele reprize, cu câte un gol marcat în fiecare meci:


22:25 76 de goluri: Cristiano Ronaldo i-a egalat pe Lionel Messi și pe Raul Gonzalez la numărul de reușite din toate competițiile europene.


22:21 Lovitură liberă? Executată de Cristiano Ronaldo? La vinclu? Nu e problemă…


22:15 Schalke 04 – Real Madrid 0-1: este golul cu numărul 58 marcat de Cristiano Ronaldo în tot atâtea meciuri de Liga Campionilor jucate pentru Real Madrid. Între timp, am făcut rost de o fotografie în care portughezul este surprins bucurându-se de reușita sa:


22:08 Încă nu s-a marcat în Schalke – Real Madrid, dar Mesut Ozil pare destul de entuziasmat de simplul fapt că poate urmări o confruntare între două dintre precedentele echipe de club pentru care a evoluat. Germanul a jucat pentru „mineri” în perioada 2006-08, în timp ce pe Santiago Bernabeu a evoluat între 2010-13.


21:57 Au fost necesare doar 11 minute și un singur șut pe poartă pentru primul gol din această seară: Basel – Porto 1-0. Sperăm ca băieții să mențină trendul…


21:47 S-a dat startul și pe Veltis Arena, acolo unde suporterii lui Schalke fac spectacol:


21:45 La Basel, centralul Mark Clatenburg a fluierat startul partidei. La Gelsenkirchen mai durează puțin, dar cred că putem afirma: a început distracția! Real Madrid joacă în roz… Cristiano Ronaldo joacă în roz… Sper să se repete faza de mai jos, dar fără cele 6 goluri ale madrilenilor.


21:31 Încă puțin până vor începe cele două partide. Până atunci, vă puteți încânta privirile cu câteva dintre cele mai frumoase goluri reușite în faza grupelor din această stagiune de Liga Campionilor.


21:26 În cazul unei victorii la Gelsenkirchen, Real Madrid va egala recordul lui Bayern Munchen de 10 succese consecutive în Liga Campionilor. Conform Infostrada Sports, bavarezii au realizat această performanță în perioada aprilie-noiembrie 2013.


Benzema înscrie în poarta lui Bayern Munchen în aprilie 2014, în turul semifinalelor sezonului trecut de Liga Campionilor


21:10 Cifrele Realului în actualul sezon de Liga Campionilor:

  • Victorii – 6/6
  • Goluri marcate – 16
  • Goluri primite – 2
  • Șanse create – 94

Tactica lui Schalke pentru meciul din această seară:


20:59 Cele două echipe oficiale pentru partida de pe St. Jakob Park:

 


20:56 Echipele de start pentru confruntarea dintre Schalke și Real Madrid. Interesantă este titularizarea brazilianului Lucas Silva, adus de Real în această vară de la Cruzeiro pentru 13 milioane de euro. Este primul său meci ca titular pentru echipa lui Ancelotti.


20:34 Recordul all-time de goluri din Liga Campionilor reprezintă probabil punctul principal de interes al acestei seri. Ronaldo a marcat de fiecare dată în ultimele 11 deplasări din Liga Campionilor (din păcate pentru Wellenreuther), și, dacă va reuși un hat-trick în această seară, îl va egala pe Messi în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria competiției. Schalke, victimă sigură? În câteva momente vor apărea echipele oficiale de start


20:26 Timon Wellenreuther (foto) va avea parte de o seară memorabilă. La 19 ani, portarul german va debuta pentru Schalke în Liga Campionilor. Ralf Fahrmann și Fabian Giefer, primele două opțiuni de portari ale lui Di Matteo, sunt accidentați.


Oare mai zâmbea după ce a aflat că va sta în poartă împotriva unuia dintre cele mai scumpe atacuri din istoria fotbalului? (Foto: AFP) 


20:17 Împreună, Ronaldo, Bale și Benzema au marcat 6 goluri în ultima partidă Schalke – Real Madrid de pe Veltis Arena. Să ne așteptăm la ceva asemănător și în această seară?


20:10 33.000 de suporteri sunt așteptați la partida dintre Basel și FC Porto, conform corespondenților Uefa. Stadionul pe care va avea loc confruntarea, St. Jakob Park, are o capacitate totală de circa 38.500 de locuri. Mai jos, aveți câteva fotografii realizate în decursul acestei zile în Basel.


20:00 Bună seara! Numele meu este Emanuel Ivan, iar în această seară voi încerca să vă țin la curent cu evenimente importante legate de confruntările Schalke 04 – Real Madrid și FC Basel – FC Porto. Să sperăm că vom avea parte de ceva mai mult spectacol decât în cele două meciuri de ieri (PSG – Chelsea 1-1 și Șahtior Donețk – Bayern Munchen 0-0). Predicțiile mele: Schalke – Real Madrid 1-4 și FC Basel – FC Porto 1-1. Ale voastre?


Schalke – Real Madrid

Se poate spune că Schalke nu este tocmai cea mai norocoasă echipă atunci când vine vorba de tragerile la sorți din Liga Campionilor. În „optimile” precedentei ediții, nemții au dat tot peste Real Madrid și au fost nevoiți să îndure o umilință, echipa de pe Bernabeu reușind să se impună cu scorul de 9-2 la general. Datele problemei nu diferă foarte mult nici în actualul sezon, iar un rezultat pozitiv din partea nemților ar fi surprinzător. De urmărit în această partidă este recordul de reușite al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul (72) se află la trei goluri în spatele lui Lionel Messi (75), iar această dublă manșă cu Schalke pare oportunitatea perfectă de a-și depăși rivalul de la Barcelona.


Ronaldo, Bale și Benzema au marcat fiecare câte două goluri în ultima întâlnire care a avut loc între Schalke și Real Madrid (1-6) pe Veltis Arena (Foto: AFP)

  • Real Madrid a câștigat toate meciurile din actuala stagiune a Ligii Campionilor, reușind să nu primească gol în ultimele 4.
  • Atât Di Matteo, cât și Ancelotti au absențe destul de importante în lot. În timp ce la nemți lipsesc Julian Draxler, Ralf Fahrmann, Jefferson Farfan, Sead Kolasinac, Leon Goretzka și Chinedu Obasi, la spanioli absentează James Rodriguez, Fabio Coentrao, Sami Khedira, Sergio Ramos și Luka Modric.

Echipe probabile de start:


FC Basel – FC Porto

Este prima întâlnire oficială dintre Basel și Porto. La prima vedere, portughezii par favoriți, dar, aceștia nu au mai reușit să treacă de „optimi” din sezonul 2008-09, atunci când au fost eliminați de Manchester United în „sferturi”. În pofida acestui fapt, echipa antrenată de spaniolul Julen Lopetegui nu a pierdut niciodată în actuala stagiune a Ligii, în timp ce Basel nu a câștigat niciodată împotriva unei echipe din Portugalia (3 egaluri, 1 înfrângere).


Cândva o tânără speranță a Portugaliei, Ricardo Quaresma (31 de ani) ar putea fi un jucător cheie în partida de pe St. Jakob Park (Foto: AFP)

  • Porto nu a mai suferit o înfrângere în Liga Campionilor din data de 11 decembrie 2013, atunci când au pierdut cu scorul de 2-0 pe terenul lui Atletico Madrid.
  • În 9 dintre ultimele 11 meciuri jucate de Basel (inclusiv calificări), nu s-au înscris mai mult de 2 goluri.

Echipe probabile de start:


Program și rezultate din „optimile” Champions League 2014-2015

17 februarie

  • PSG – Chelsea 1-1 (Cavani 55′ / Ivanovic 36′)
  • Șahtior Donețk – Bayern Munchen 0-0

18 februarie

  • Schalke 04 – Real Madrid 0-2 (Ronaldo 26′, Marcelo 79′)
  • FC Basel – Porto 1-1 (Gonzalez 11′, Danilo 79′)

24 februarie

  • Manchester City – Barcelona
  • Juventus – Borussia Dortmund

25 februarie

  • Arsenal – AS Monaco
  • Bayer Leverkusen – Atletico Madrid
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen