Liga Campionilor | Șoc în Germania: Wolfsburg – Real Madrid 2-0. Duelul „șeicilor”, între spectacol și gafe imense: PSG – City 2-2

Liga Campionilor | Șoc în Germania: Wolfsburg - Real Madrid 2-0. Duelul
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • În meciurile jucate marți, Barcelona a învins Atletico, scor 2-1, iar Bayern a câștigat cu Benfica, scor 1-0​
  • Real Madrid a pierdut surprinzător, 0-2 pe terenul lui Wolfsburg, și are o misiune dificilă în returul de pe Santiago Bernabeu
  • Paris Saint Germain și Manchester City au terminat la egalitate, 2-2, după un meci spectaculos, marcat de două gafe imense

PSG – Manchester City 2-2 (Ibrahimovic 41, Rabiot 59 / De Bruyne 38, Fernandinho 72)

  • PSG: Trapp – Aurier (Van der Wiel 78), Thiago Silva,   David Luiz, Maxwell – Motta,   Matuidi, Rabiot (Lucas 78) – Di María, Ibrahimovic, Cavani
  • City: Hart – Sagna, Otamendi,   Mangala,   Clichy –   Fernando, Fernandinho –   Navas, Silva (Bony 88), De Bruyne (Delph 78) – Agüero (Kolarov 90+3)

Wolfsburg – Real Madrid 2-0 (Ricardo Rodriguez pen. 18, Arnold 25)

  • Wolfsburg:   Benaglio –   Vieirinha, Naldo, Dante, Rodríguez –   Luiz Gustavo, Guilavogui, Henrique (Trasch 80),   Arnold, Draxler (Schafer 90+3) – Schurrle (M. Kruse 85)
  • Real Madrid: Keylor Navas – Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo – Modric (Isco 64), Casemiro, Kroos (James Rodriguez 85) –   Bale, Benzema (Jese 41), Cristiano Ronaldo

23:37 Se termină cele două meciuri! Realul pleacă înfrântă din Germania, scor 0-2, și va avea, aparent, o misiune foarte dificilă în returul de pe Santiago Bernabeu. PSG și City termină la egalitate, scor 2-2, un rezultat cu care englezii se pot declara mulțumiți.


23:33 Incredibil, dar adevărat. Max Kruse a avut șansa de a face 3-0, dar Keylor Navas o menține pe Real în cărțile calificării.


23:27 Pentru asta Arnold a primit cartonașul galben. Să ne mai plângem de arbitrajele din Liga 1…


23:22 E minutul 82, iar Realul lui Zidane se aproapie de finalul unui meci execrabil. În continuare, Wolfsburg are două goluri avantaj pe tabela de marcaj, iar madrilenii nu dau semne că ar putea scoate ceva din această primă manșă.


23:15 GOOOOOOL CITY! E clar, la Paris e seara marilor greșeli. Sagna centrează de pe dreapta, Aurier respinge defectuos, mingea îl lovește pe Thiago Silva și ajunge la Fernandinho, iar brazilianul nu ratează. 2-2 după 72 de minute spectaculoase.


23:13 Un detaliu interesant despre Adrien Rabiot, autorul golului de 2-1 pentru PSG. În 2008 era cumpărat de City, la doar 13 ani, dar pleca din Anglia după doar șase luni. Răzbunare?


23:04 City e la pământ. PSG dezvoltă o forță ofensivă extraordinară, iar Zlatan are șansa lui 3-1. Centrarea lui Di Maria din partea dreaptă îl găsește în duel cu Otamendi, suedezul sare mai bine, lovește cu capul, dar mingea lovește bara. În Germania, Realul atacă, dar fără rezultat pe tabela de marcaj.


23:02 GOOOOOOL PSG! Francezii întorc scorul, iar golul de 2-1 vine din partea lui Rabiot. Puștiul de 21 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile, e la locul potrivit după o reluare cu capul a lui Cavani și o respingeer a lui Hart. Sezon excepțional în Ligă pentru Rabiot, care a contribuit cu un gol și o pasă decisivă la succesul lui PSG în dubla manșă cu Chelsea, din optimi.


22:58 Wolfsburg e în fața unui rezultat mare, iar portarul Benaglio e conștient de asta. Goalkeeper-ul elvețian încasează un cartonaș galben pentru tragere de timp în startul reprizei secunde. Realul e timorată, e fără Benzema și trebuie neapărat să marcheze pentru a avea viața cât mai ușoară pe Bernabeu.


22:49 S-au reluat meciurile, fără schimbări în echipele de start.


22:30 Realul are probleme mari în Germania. Benaglio îl blochează pe Ronaldo, dar vestea proastă este că Benzema s-a accidentat și a fost înlocuit cu Jese. PSG joacă excepțional pe alocuri, are o ocazie imensă, dar Matuidi ratează o centrare ușoară pentru Cavani, aflat în poziție optimă. Pauză pe cele două stadioane, după 45 de minute foarte intense.


22:27 GOOOOOL PSG! Asistăm la una dintre cele mai mari gafe din ultimele sezoane ale Ligii. Hart repune mingea în joc din aut de poartă, pasează aproape pentru Fernando, iar brazilianul are un moment de uluială. Preia rău, în marginea propriului careu de 16 metri, vrea să paseze în lateral, dar nimerește piciorul lui Ibrahimovic, iar mingea sare direct în poarta lui Hart. Dacă nu a marcat din penalty sau din poziție de unu vs. unu cu Hart, Zlatan face ce face și-și repară greșeala. 1-1!


22:24 GOOOOOOL CITY! Englezii stau excelent la cutie, Fernandinho recuperează în jumătatea adversă, după o pasă slabă a lui Matuiti, îl deschide pe De Bruyne, iar belgianul nu ratează: șut din interiorul careului, pe lângă Trapp și cetățenii trec în avantaj.


22:17 Realul are șansa de a reveni rapid în joc. Bale centrează din dreapta, Benzema reia din poziție optimă, dar trimite pe lângă poartă.


22:13 Nemții mai au o ocazie. Schurrle are șansa de a face 3-0, dar șutul e prea slab pentru a-l învinge pe Keylor Navas. Cam asta trebuie să fie atmosfera în rândul jucătorilor Barcelonei la acest scor 🙂


22:11 GOOOOOOL WOLFSBURG! E clar, nu e seara granzilor. Zlatan scapă singur cu Hart, dar șutează mult peste poartă, dar șocul mai mare vine din Germania. Wolfsburg marchează pentru 2-0! Brazilianul Henrique e găsit bine de Draxler, centrează în fața porții, Sergio Ramos îl pierde din marcaj pe Arnold, iar neamțul face 2-0 după doar 25 de minute. Neașteptat e puțin spus!


22:03 GOOOOOOL WOLFSBURG! Cade și recordul lui Keylor Navas, iar Realul are probleme! Casemiro îl faultează în careu pe Schurrle, iar italianul Gianluca Rocchi dictează penalty. Dacă Zlatan a ratat, elvețianul Ricardo Rodriguez execută impecabil și deschide scorul! 1-0 pentru Wolfsburg în minutul 18. Costaricanul rămâne cu 738 de minute consecutive fără gol primit, al doilea redord all-time în Ligă, după cel al neamțului Lehmann.


21:59 La câteva minute după ce nu a acordat un penalty pentru PSG, Madzic dictează lovitură de la 11 metri, la un duel mult mai puțin clar, între Sagna și David Luiz. Execută Ibrahimovic, în dreapta lui Hart, dar portarul englez ghicește colțul și respinge! În Germania, Benzema are o ocazie imensă, dar ratează din poziție de unu vs. unu cu elvețianul Benaglio.

Vă spuneam mai devreme despre recordul lui Keylor Navas, dar și Hart are o performanță foarte bună în acest sezon de Ligă: a apărat ambele penalty-uri care au fos dictate împotriva lui City.


21:53 Meciul din Franța începe abrupt. Cavani îl lansează excelent pe Matuidi, adversarul României de la EURO scapă singur cu Hart, dar un alt francez, Mangala, intervine din spate. Reluările arată că fundașul lui City a faultat în careu, dar Mirolad Madzic, arbitrul meciului, nu acordă lovitură de la 11 metri. Realul începe bine, dar Bengaliio respinge încercarea lui Bale.


21:45 Au început meciurile!


21:30 499 de milioane de lire sterline. Atât valorează împreună cei 22 de jucători care vor lua startul în PSG – Manchester City. Englezii sunt mai scumpi cu 34 de milioane.


21:25 Realul e o echipă plină de vedete, asta știm cu toții, dar performerul acestui sezon de Ligă e Keylor Navas! Costaricanul din poarta spaniolilor a jucat în toate cele opt meciuri ale echipei sale și nu a primit niciun gol. Poate Wolfsburg-ul lui Draxler și Schurrle să oprească această serie incredibilă?


21:20 Challenge improtant pentru City. PSG n-a mai pierdut acasă în fața unei echipe din Anglia de aproape 12 ani. Se întâmpla într-un meci cu Chelsea, condusă atunci de Jose Mourinho.


21:10 Unul dintre cele mai interesante dueluri ale serii va fi cel dintre Zlatan Ibrahimovic și Sergio Aguero, doi dintre cei mai buni atacanți ai momentului. Mai jos, o comparație între cei doi. Suedezul are cifre mai bune, dar starul din atacul englezilor a petrecut și o perioadă bună în afara terenului.


20:49 Bună seara! PSG – City și Wolfsburg – Real sunt meciurile care ne așteaptă în mai puțin de o oră. Aseară am avut un adevărat spectacol la Barca – Atletico, așa că nu aveți de ce să ratați un duel al celor mai bogate echipe din lume, dar și o nouă reprezentație a Realului.


Barcelona – Atletico Madrid 2-1 (Suarez 63, 74 / F. Torres 25)

  • Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique,   Mascherano, Alba – Rakitic (Rafinha 64),   Busquets (Sergi Roberto 81), Iniesta  (Arda Turan 83) – Messi,   Suarez, Neymar
  • Atletico:   Oblak – Juanfran,   Lucas, Godin,   Filipe Luis –   Koke Gabi, Saul (Correa 90), Carrasco (   A. Fernandez 53) –   Griezmann (Partey 76),   Torres

Bayern Munchen – Benfica 1-0 (Vidal 2)

  • Bayern: Neuer – Lahm, Kimmich (Javi Martinez 60), Alaba,   Bernat – Thiago, Vidal – Costa (Coman 70), Muller (Gotze 85),   Ribery – Lewandowski
  • Benfica: Ederson – Almeida,   Lindelof, Jardel, Eliseu – Fejsa, Renato, Pizzi (Samaris 90+1), Gaitan –   Jonas (Salvio 82), Mitroglou (R. Jimenez 70)

23:39 FINAL! Se termină un meci superb pe Camp Nou și unul sub așteptări în Germania. Barcelona câștigă cu 2-1, după o dublă a lui Suarez, precedată de un gol al lui Torres și o eliminare a atacantului spaniol, dar calificarea se va juca în retur, pe Calderon. Bayern bate cu 1-0, după ce Lewandowski ratează o ocazie mare pe finalul meciului și va avea de tras pe Da Luz.


23:31 Benfica e cu adevărat de apreciat.  Dacă nu se întâmplă vreo minune și Bayern nu găsește vreo conductă de goluri, echipa lui Guardiola va termina pentru prima dată în acest sezon un meci pe teren propriu în Ligă fără cel puțin patru goluri marcate. E meritul portughezilor, totuși.


23:27 REVEDERE. Arda Turan e introdus în minutul 83, în locul lui Iniesta, și-și va înfrunta, timp de șapte minute, fosta echipă. Bayern atacă în continuare, dar Benfica stă bine în defensivă. La urma urmei, 0-1 nu e un rezultat foarte, foarte rău pentru portughezi.


23:20 GOOOOOOL BARCELONA! Suarez combină cu Dani Alves, brazilianul centrează în careu, atacantul adus de la Liverpool scapă din marcajul conaționalului Diego Godin, iar aici apar problemele mari pentru Atletico. Suarez reia cu capul, imparabil pentru Oblak, iar scorul devine 2-1. Dublă în 11 minute pentru vârful Barcelonei.


23:17 Atletico respiră puțin, pentru că ritmul imprimat de Barcelona nu e la fel de alert. Catalanii pregătesc, probabil, un nou asalt, dar pe finalul meciului. Bayern are doar 1-0 la Munchen, scor la care nu se poate considera nici pe departă calificată.


23:11 Cifrele lui Luis Suarez în acest sezon sunt înfricoșătoare. Golgheterul uruguayan a marcat în această seară al 44-lea gol în 46 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competițiile.


23:08 GOOOOOL BARCELONA! Cele aproape 20 de minute de forcing ale Barcelonei dau rezultate. Dani Alves centrează de pe partea dreaptă, Jordi Alba șutează, iar Suarez deviază mingea în poartă, din apropiere. 1-1, după momente absolut nebune de joc. În Germania, Jonas mai ratează o ocazie mare!


23:00 Oblak are foarte mult de muncă, pentru că Barcelona își creează cam o ocazie la fiecare minut. Ultimul pe listă e Messi, care trage de la distanță, dar goalkeeper-ul lui Atleti e la punct. La Munchen, Jonas, noul goleador-minune al Europei are o ocazie bună, dar Neuer stă bine pe picioare și respinge șutul atacantului brazilian de 32 de ani.


22:56 S-A ÎNCINS MECIUL. 90.000 de oameni îi împing de la spate pe jucătorii lui Luis Enrique, iar Atletico e înghesuită în propriul careu. Neymar lovește bara, apoi Godin scoate incredibil din fața lui Messi. e un asalt total la poarta lui Oblak.


22:53 Fără să folosim cuvinte mari putem spune că asistăm la o demonstrație de forță și sacricifiu a lui Atleticp. Simeone face cumva, nimeni nu cred că știe cum, iar elevii săi au două ocazii mari la revenirea de la cabine. Barcelona încearcă să răspundă rapid, dar foarfeca lui Messi ocolește poarta slovenului Oblak.


22:50 S-au reluat meciurile. Barcelona e la 45 de minute de o contraperformanță cu care nu s-a mai întâlnit de 13 ani: nu a mai pierdut două meciuri la rând pe teren propriu din 2003, când ceda „back to back” cu Deportivo și Juventus.


22:34 Pauză pe ambele stadioane. Dacă Bayern domină meciul de la Munchen, Barcelona are mari probleme. Nu și-a creat nicio ocazie importantă în prima parte, nici măcar după eliminarea lui Torres, și a primit deja un gol pe teren propriu. Luis Enrique e obligat să schimbe cumva atitudinea jucătorilor săi.


22:23 GAME CHANGER!? Torres ia absolut prostește primul galben, apoi intră imprundent la Sergio Busquets și îl vede și pe al doilea. „El Nino” pleacă la cabine în minutul 35 și rămâne cu un gol, dar și o pasă perfectă pentru Griezmann. Evident, misiunea lui Atletico devine grea în contextul în care are de rezistat 65 de minute cu un om în minus.


22;21 La Munchen, Vidal e aproape de 2-0. Pe Camp Nou, Barcelona e în corzi, iar Atletico e aproape de încă un gol, dar Ter Stegen intervine salvator la șutul lui Griezmann.


22:12 GOOOOOL ATLETICO! S-a vorbit mult despre recordul foarte bun al lui Torres înaintea meciului – 10 goluri în poarta Barcei în 14 întâlniri – iar atacantul spaniol dă din nou lovitura! O pasă excelentă a lui Koke îl găsește liber între fundașii centrali, fostul vârf de la Liverpool nu stă pe gânduri, șutează de la marginea careului, iar mingea trece printre picioarele lui Ter Stegen și intră în poartă. 1-0 Atleti!


22:06 Thiago centrează perfect pentru Muller, dar șutul germanului e respins de Ederson, portarul portughezilor. Pe Camp Nou, Messi e singurul fotbalist al Barcelonei care a atins mingea în interiorul careului lui Oblak în primele 15 minute.


22:03 E minutul 14, motiv pentru fanii de pe Camp Nou să-și aducă din nou aminte de Johan Cruyff, geniul fotbalului decedat pe 25 martie. Un minut de aplauze, apoi toată lumea își vede de treabă.


22:00 13 minute pentru prima situație de gol pe Camp Nou. Jordi Alba, fundașul stânga pe care Adi Popa l-a pus în reală dificultate la Cluj, centrează pentru Messi, dar superstarul argentinian ratează execuția și trimite departe de poarta slovenului Oblak.


21:56 Golul lui Vidal îl face pe Guardiola al cincilea antrenor ale cărui echipe ajung la 200 de reușite în cupele europene, după Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho, Carlo Ancelotti și Arsene Wenger.


21:48 GOOOOL BAYERN! Benfica începe curajos, dar e pedepsită imediat. Un contraatac rapid duce mingea la Bernat, care centrează în careu, de unde Vidal deschide scorul în minutul doi, cu o lovitură excelentă de cap. Era greu pentru portughezi, dar acum e aproape imposibil.


21:45 Au început cele două meciuri. Partida cu Benfica va fi a 150-a în care Guardiola stă pe banca lui Bayern. Bilanțul? 113 victorii, 18 egaluri și doar 18 înfrângeri.


21:35 Jerome Boateng e unul dintre marii absenți ai lui Bayern în această seară. Înaintea meciului, germanul cu origini ghaneze a reușit să-l eclipseze chiar și pe marele Boris Becker.


21:30 Lucas Hernandez e pariul lui Diego Simeone în această seară. Are doar 20 de ani și e titularizat în premieră într-un meci de Liga Campionilor. Va face cuplu în centrul defensivei cu exeperimentatul Diego Godin.


21:25 În această seară îi putem urmări la lucru pe doi dintre cei mai periculoși adversari ai României la Euro, Ribery și Griezmann. Mijlocașul lui Bayern e în formă bună, a marcat un gol genial weekend-ul trecut, iar astăzi e titular în linia ofensivă a lui Guardiola.


21:05 Leo Messi e în săptămâna cifrelor rotunde. În weekend, a căutat golul cu numărul 500, chiar în El Clasico, iar astăzi joacă meciul cu numărul 100 ca titular în cupele europene. Dacă vă întrebați, are 82 de goluri în primele 99 de meciuri.


21:00 Bună seara! E marți, e Liga Campionilor, așa că vă propun să-i lăsăm puțin deoparte pe Șumudică și Reghecampf și să privin fotbalul adevărat. În 45 de minute încep Barcelona – Atletico și Bayern – Benfica. Mai sus puteți vedea echipele de start.


Liga Campionilor programează, marți și miercuri, manșele tur ale sferturilor de finală. Barcelona – Atletico Madrid și PSG – Manchester City sunt meciurile vedetă ale acestei faze a competiției.

Marți, de la 21:45, Barcelona și a doua echipă a Madridului continuă lupta din Primera Division. Dacă în Spania catalanii au un avans de șase puncte în fruntea clasamentului, 76 față de 70, în Ligă lucrurile par mai complicate. Echipa antrenată de Luis Enrique are șase victorii consecutive în fața formației lui Simeone și vine după o înfrângere surprinzătoare în El Clasico, iar defensiva excepțională a lui Atletico, care a primit doar trei goluri în acest sezon al Ligii, poate fi văzută drept un argument important în dreptul echipei din capitala Spaniei.

Atletico a eliminat-o pe Barcelona în ultima înfruntare directă în Liga Campionilor – în sferturile ediției din 2014 , dar forma excelentă arătată de Messi, Neymar și Suarez, care au înscris împreună mai mult decât toată echipa lui Simeone în acest sezon de Ligă o recomandă pe Barcelona ca mare favorită, chiar dacă Simeone va miza pe Fernando Torres, atacantul cu 10 goluri înscrise în poarta Barcelonei de-a lungul carierei.

Echipele probabile:

  • Barcelona: Ter Stegen –  Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
  • Atletico: Oblak – Juanfran, Hernandez, Godin, Filipe Luis – Koke, Fernandez, Gabi, Kranevitter – Griezmann, Fernando Torres

Tot de la 21:45, Bayern Munchen pornește cu prima șansă în duelul cu Benfica. Nemții lui Guardiola caută a cincea calificare consecutivă în semifinalele Ligii Campionilor, iar în fața lor va sta o echipă aflată într-o formă foarte bună. Benfica vine după 19 victorii în ultimele 20 de meciuri jucate în toate competițiile și se bazează pe forma excepțională a lui Jonas, atacantul de 32 de ani care a înscris deja 30 de goluri în acest sezon.

Echipele probabile:

  • Bayern: Neuer – Lahm, Javi Martinez, Alaba, Bernat – Vidal – Ribery, Thiago Alcantara, Muller, Douglas Costa – Lewandowski
  • Benfica: Moraes – Silvio, Jardel, Nilsson, Eliseu – Sanches, Samaris – Pizzi, Jonas, Gaitan – Mitroglou

Miercuri, PSG și Manchester City se vor înfrunta în duelul echipelor care în ultimii cinci ani au cheltuit împreună peste un miliard de euro doar pe transferuri, iar Realul lui Zidane va merge în Germania, unde va da piept cu Wolfsburg.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele