Liga Campionilor, optimi | FC Porto – Juventus 0-2. Buffon a câștigat duelul veteranilor cu Casillas: inspirația lui Allegri a adus victoria torinezilor. FC Sevilla – Leicester City 2-1. Sarabia și Correa au adus victoria andaluzilor

Redactor:
Andrei Pal
Liga Campionilor, optimi | FC Porto - Juventus 0-2. Buffon a câștigat duelul veteranilor cu Casillas: inspirația lui Allegri a adus victoria torinezilor. FC Sevilla - Leicester City 2-1. Sarabia și Correa au adus victoria andaluzilor
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Miercuri ne așteaptă o nouă seară magică, în Liga Campionilor, cu două meciuri care promit la fel de multe goluri precum cele de marți, zi în care s-a înscris de 14 ori. FC Porto – Juventus și Sevilla – Leicester sunt partidele care ne vor ține aproape de fotbalul spectacol. 
  • Spre deosebire de seara trecută, oferta de goluri nu a fost la fel de bogată. Juventus și Sevilla au câștigat și au prima șansă la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Inspirația lui Max Allegri și-a spus cuvântul la schimbări. Jucătorii intrați după pauză, Dani Alves și Pjaca au înscris.
  • La Sevilla, pe Ramon Sanchez Pizjuan, Leicester n-a reușit să producă surpriza și să învingă. Sarabia și Correa, respectiv Vardy au înscris.

Meciurile de miercuri din Liga Campionilor:

FC Porto – Juventus 0-2 (Pjaca 72, D. Alves 74)

Echipele de start:

  • FC Porto: Casillas – Pereira, Marcano, Felipe, Telles – Danilo – Herrera, Neves, Brahimi – Silva, Soares
  • Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic – Cuadrado, Dybala, Mandzukic – Higuain

FC Sevilla – Leicester City 2-1 (Sarabia 25, Correa 63 / Vardy 73)

Echipele de start:

  • FC Sevilla: Rico – Rami, Lenglet, Escudero – Mariano , N’Zonzi, Vitolo, Nasri, Sarabia – Jovetic, Correa
  • Leicester: Schmeichel – Simpson, Morgan, Huth, Fuchs – Albrighton, Drinkwater, Ndidi, Musa – Mahrez – Vardy

23:35 Final. Punem punct încă unei seri de Liga Campionilor. O seară în care am luat contact cu atmosfera fotbalului mare. Din păcate, spre deosebire de seara trecută, echipele nu au fost la fel de ofertante în goluri. Juventus și Sevilla iau o opțiune serioasă de calificare în faza următoare.


23:17 GOOOOOOOL! De fapt, goluri. Vardy reduce din diferență în Sevilla – Leicester, iar Dani Alves majorează avantajul lui Juve, la doar un minut după ce a intrat pe teren.


23:15 GOOOOOOL JUVE! Marko Pjaca, intrat după pauză, deschide scorul pentru torinezi. Dybala a încercat să-i paseze pe culoar, unul dintre adversari a interceptat, dar mingea a ajuns la jucătorul croat care a înscris.


23:04 GOOOOOOL SEVILLA! Joaquin Correa își ia revanșa pentru penalty-ul ratat și marchează în poarta lui Schmeichel. Andaluzii își dublează avantajul și iau o opțiune bună pentru calificarea în faza următoare.


22:50 S-a reluat cele două meciuri.


22:34 Pauză pe Dragao din Porto și Ramon Sanchez Pizjuan.


22:25 Sarabia i-a stricat statistica. Kasper Schmeichel, portarul englezilor de la Leicester, a încasat primul său gol în Liga Campionilor, după 385 de minute. În grupe, cu danezul între buturi, campioana din Albion nu a primit nicio gol.


22:12 „Roșu” Alex Telles. Fundașul stânga de la Porto este eliminat după un fault dur comis asupra lui Mandzukic.


22:10 GOOOOL Sevilla! Pablo Sarabia deschide scorul din pasa lui Escudero.


22:00 Correa ratează penalty! Wes Morgan, căpitanul lui Leicester, l-a faultat în careu pe Joaquin Correa. Arbitrul Clement Turpin a acordat lovitură de pedeapsă, dar același Correa a ratat. Atacantul spaniolilor a trimis mingea în brațele lui Schmeichel.


21:45 Au început meciurile din această seară.


20:42: FC Porto – Juventus sau Iker Casillas vs. Gianluigi Buffon. Cifrele celor doi portari în Liga Campionilor.


Meciurile de marți din Liga Campionilor:

Leverkusen – Atletico Madrid 2-4 (Bellarabi 48, Savic ag. 68 / Saul 17, Griezmann 26, Gameiro 59, Torres 86)

  • Leverkusen: Leno – Wendell, Toprak, Dragovic, Henrichs – Brandt, Kampl, Aranguiz, Bellarabi – Chicharito, Havertz
  • Atletico: Moya – Vrsaljko, Savic, Gimenez, Filipe Luis – Gabi, Saul, Koke – Carrasco, Griezmann, Gameiro

Manchester City – AS Monaco 5-3 (Sterling 26, Aguero 58, 71, Stones 77, Sane 82 / Falcao 32, 61 Mbappe 40)

  • Man. City: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Fernandinho – Yaya Touré – Sane, Silva, De Bruyne, Sterling – Agüero
  • Monaco: SubaÅ¡ic – Sidibé, Raggi, Glik, Mendy – Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar – Mbappe, Falcao

23:36 FINAL de meci și pe Etihad. Manchester City – AS Monaco 5-3.


23:35 FINAL de partidă în Germania. Leverkusen – Atletico 2-4.


23:26 GOOOL ATLETICO! Torres reușește să aducă echipei sale un scor liniștitor pentru manșa secundă, după ce execuția sa cu capul a dus scorul la 4-2 pentru spanioli.


23:25 GOOOL CITY! Seară absolut incredibilă în Anglia! Elevii lui Pep duc scorul la 5-3, prin Sane, după ce au fost conduși cu 3-2 de AS Monaco.


23:21 GOOOL CITY! Pep a reușit să-și motiveze elevii, iar Stones își aduce echipa în avantaj, când intrăm în ultimele 10 minute ale meciului.


23:14 GOOOL CITY! David Silva execută perfect cornerul, iar Aguero profită de marcajul slab al lui Sidibe și restabilește egalitatea.


23:08 GOOOL LEVERKUSEN! Nu e seară fundașilor centrali în meciul din Germania. După ce Dragovic a comis două erori majore, a venit rândul lui Savic să-și înscrie în proprie poartă.


23:05 GOOOL MONACO! Superexecuție a lui Falcao, care își ia revanșa pentru penalty-ul ratat mai devreme. „Tigrul” primește o minge la marginea careului și trimite o „scăriță” peste Caballero, care nu are nicio șansă de a interveni. 


23:02 GOOOL CITY! Aguero restabilește egalitatea printr-un șut slab, dar „ajutat” de Subasic, care, din prea multă siguranță, ratează o paradă simplă, iar mingea intră în poartă.


22:59 GOOOL ATLETICO! Dragovic comite a doua eroare majoră din acest meci. După luftul din prima repriză, austriacul comite penalty, iar Gameiro trage pe mijloc și restabilește diferența de două goluri.


22:54 Lovitură de pedeapsă irosită de fancezi! Falcao nu a rezistat presiunii și ratează un penalty scos tot de el, după ce Caballero a ghicit colțul. În continuare, „cetățenii” sunt ținuți în corzi de AS Monaco.


22:48 GOOOL LEVERKUSEN! Germanii au ieșit mai bine de la cabine, iar Bellarabi reușește primul gol al echipei sale în meci, după o fază bine lucrată de coechipierii săi pe partea dreaptă, cu Henrichs în rol de servant. 


22:27 GOOOL MONACO! Apărarea lui City adoarme din nou la o minge lungă a lui Raggi, Otamendi îl pierde pe Mbappe, iar puștiul lui Monaco îl învinge fără prea mari probleme pe Caballero! 2-1 pentru francezi, care întorc scorul în doar opt minute.


22:21 Moment tensionat pe Etihad. Aguero scapă singur cu Subasic, îl driblează și apoi se prăbușește în careu, iar jucătorii lui City cer penalt și eliminare pentru portarul croat. Se acordă, însă, galben pentru simulare la Aguero, iar Guardiola devine un car de nervi. Reluările arată că e mai degrabă fault decât simulare.


22:19 GOOOOL MONACO! Caballero degajează greșit o minge, francezii mută atacul în flancul drept, de unde Fabinho centrează perfect pentru Falcao, iar columbianul eglează cu o lovitură de cap din câțiva metri.


22:13 GOOOL CITY! Mingicarii David Silva și Sane creează o fază superbă în flancul stâng, al doilea pasează perfect pentru Sterling, iar englezul nu face decât să pună latul și să deschidă scorul.


22:10 GOOOL ATLETICO! Dragovic, fundașul central al lui Bayer, face o greșeală înfiorătoare și le dă șansa spaniolilor pe un contraatac foarte rapid. Gameiro poartă mingea, îl așteaptă pe Griezmann, pasează la timp și vârful francez duce scorul la 2-0 după doar 26 de minute.


22:02 GOOOL ATLETICO! Saul Niguez reușește o fază care l-ar face invidios și pe Arjen Robben. Preia mingea în jumătatea adversă, evită un adversar și intră în careu, apoi înscrie cu o execuție superbă, cu stângul la colțul lung, și deschide scorul.


21:45 Au început cele două meciuri!


Manchester City are o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu în Champions League (6 victorii și trei egaluri), dar Guardiola este îngrijorat de atacanții trupei franceze: „În careu sunt niște adevărați ucigași!”. AS Monaco s-a impus de fiecare dată în duelurile cu echipele engleze în competițiile europene și are o medie de trei goluri pe meci în această stagiune.

Bayer Leverkusen este, de asemenea, neînvinsă în 10 meciuri jucate pe teren propriu în UEFA Champions League. Germanii s-au duelat cu Atletico Madrid și în sezonul 2014-2015, iar spaniolii s-au impus cu 3-2 după loviturile de departajare.

Programul meciurilor:

  • Manchester City – AS Monaco, marți, ora 21:45
  • Bayer Leverkusen – Atletico Madrid, marți, ora 21:45
  • FC Porto – Juventus, miercuri, ora 21:45
  • Sevilla – Leicester, miercuri, ora 21:45
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…