Le vom povesti copiilor această seară! FABULOS! MEMORABIL! Barcelona rescrie istoria fotbalului și se califică în sferturi după 6-1 în returul cu PSG. Catalanii au înscris trei goluri după minutul 88, Sergi Roberto a devenit EROU. Dortmund merge mai departe după 4-0 cu Benfica

Le vom povesti copiilor această seară! FABULOS! MEMORABIL! Barcelona rescrie istoria fotbalului și se califică în sferturi după 6-1 în returul cu PSG. Catalanii au înscris trei goluri după minutul 88, Sergi Roberto a devenit EROU. Dortmund merge mai departe după 4-0 cu Benfica
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Ceea ce părea imposibil, după meciul de la Paris, tocmai a fost demontat de fotbaliștii lui Luis Enrique. Catalanii s-au impus cu 6-1, după 4-0 pentru francezi, în tur, dar finalul meciului din Spania a fost unul interzis cardiacilor. În doar 7 minute, fotbaliștii blaugrana au reușit să marcheze de trei ori, golul calificării fiind înscris la ultima fază de poartă, atunci când Neymar i-a pasat lui Sergi Roberto, iar acesta din urmă a înscris golul care va rămâne în istoria fotbalului!
  • Seară magică a fost și pentru Borussia Dortmund, care a reușit să treacă la pas de Benfica, cu 4-0. În tur, scorul a fost 1-0 pentru portughezi, dar ratarea unui penalty, în prima manșă, l-a ambiționat pe Aubameyang, iar acesta a dat o „triplă”, scorul fiind completat de Pulisic.
  • Real Madrid și Bayern Munchen sunt primele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după duble victorii în confruntările cu Napoli, respectiv Arsenal.
  • În returul de pe San Paolo, Napoli a sperat la o calificare istorică după ce Mertens a deschis scorul, dar dubla lui Sergio Ramos a liniștit lucrurile și galacticii merg mai departe cu 6-2 la general.
  • La Londra, Arsenal a condus cu 1-0 și a sperat că poate spăla rușinea din tur, dar Koscielny a primit un cartonaș roșu, apoi Bayern a înscris de cinci ori și a pus capăt unei confruntări de coșmar pentru Arsene Wenger. Bavarezii merg în sferturi după, atenție, 10-2 la general!

Programul de miercuri din Liga Campionilor:

Barcelona – PSG 6-1 (Suarez 3, Kurzawa aut. 40, Messi pen. 50, Neymar 88, pen. 90+1, Sergi Roberto 90+5 / Cavani 62) (0-4, în tur)

  • Barcelona: Ter Stegen – Rafinha (S. Roberto 76), Pique, Mascherano, Umtiti – Busquets, Iniesta (Turan 65), Rakitic (Andre Gomes 84) – Messi, Suarez, Neymar
  • PSG: Trap – Meunier, Marquinhos, Silva, Kurzawa – Rabiot, Verratti, Matuidi – Lucas (Di Maria 65), Cavani, Draxler (Aurier 75)

Borussia Dortmund – Benfica 4-0 (Aubameyang 4, 61, Pulisic 59) (0-1, în tur)

  • Dortmund: Burki – Durm, Socratis (Ginter 88), Bartra, Schmelzer – Weigl, Castro – Piszczek, Pulisic, Dembele (Kagawa 81) – Aubameyang (Schurrle 86)
  • Benfica: Ederson – Semedo, Luisao, Lindelof, Eliseu – Salvio (Jonas 64), Samaris (Zhivkovic 74), Pizzi, Almeida – Cervi (Jimenez 82), Mitroglou

23:48 FINAL DE MECI, START DE SĂ‚RBĂ‚TOARE PE CAMP NOU! Zecile de mii de fani catalani erup odată cu ultimul fluier al arbitrului! Barcelona merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după o revenire IREALĂ‚! Luis Enrique și fotbaliștii săi sărbătoresc pe teren calificarea unică în istoria fotbalului!


23:44 GOOOOOOOOOL BARCELONA! MIRACOLUL E REAL! Neymar saltă mingea peste apărarea adversă, Sergi Roberto se demarcă excelent, scapă de linia ofsaid-ului și înscrie cu un șut sub bară! DE NECREZUT, dar catalanii sunt în sferturi!!!

Click aici pentru golul lui Sergi Roberto


23:36 GOOOL BARCELONA! În acest moment, catalanii mai au nevoie de încă două goluri pentru a se califica, totul fiind tardiv în condițiile în care mai sunt câteva minute de jucat. Neymar execută superb o lovitură liberă. 


23:28 GOOOL DORTMUND! Aubameyand își încununează seara magică cu golul trei, împotriva celor de la Benfica. Gabonezul își ia revanșa în fața portughezilor, după ce în tur a ratat un penalty la scorul de 1-0 pentru adversari.


23:17 Luis Enrique forțează cu Arda Turan în locul lui Iniesta, dar golul lui Cavani a turnat plumb în ghetele jucătorilor catalani. Barcelona nu mai are răbdare la construcție, iar cele 20 de minute rămase curg în favoarea francezilor.


23:12 GOOOOOL CAVANI și visul catalan ia sfârșit! Kurzawa e găsit perfect în careu de o pasă lungă, pasează perfect în spate pentru Cavani, iar atacantul uruguayan prinde un șut violent care-l lasă fără replică pe Ter Stegen. Golul marcat de PSG înseamnă că Barca trebuie să înscrie acum de trei ori pentru a se califica!

Click aici pentru golul lui Cavani


23:06 BORUSSIA REZOLVĂ‚ CALIFICAREA! Nemții înscriu de două ori în două minute în meciul cu Benfica și sunt cu un pas și jumătate în sferturile de finală. Mai întâi Pulisic primește o pasă pe culoar de la Piszczek, îl lobează pe Ederson și face 2-0, apoi golgheterul Aubameyang primește o centrare perfectă în fața porții, de la Schmelzer, și finalizează fără emoții.


23:00 S-a oprit timpul pe Camp Nou! Francezii simt cum Barcelona se apropie de avantajul luat în tur, dar și cum milioanele promise de patronul echipei se scurg din portofel și apasă pe accelerație. Cavani lovește bara din câțiva metri, iar spaniolii par ocrotiți și de noroc în aceastăseară. 


22:57 GOOOOOL BARCELONA! Iniesta pasează pe culoar pentru Neymar, Meunier cade în propriul careu, Neymar se împiedică de fundașul belgian, iar arbitrul adițional semnalizează penalty pentru Barcelona. Messi bate sus, în dreapta lui Trapp și duce scorul la 3-0! Presiune incredibilă pusă de public, iar miracolul e la un gol distanță!


22:45 Pauză în cele două meciuri! Barcelona mai are nevoie de două goluri pentru a trimite meciul în prelungiri. La acest scor, Dortmund și Benfica vor merge în extra time. Statistica primei reprize de pe Camp Nou:


22:29 GOOOOL BARCELONA! Visul echipei lui Luis Enrique e din ce în ce mai aproape. Suarez paseză pe culoar pentru Iniesta, mijlocașul centrează cu câlcâiul, Kurzawa intervine nefericit și trimite mingea în proprie poartă! Tabela arată 2-0 cu cinci minute înaintea pauzei și Camp Nou speră.

Click aici pentru autogolul lui Kurzawa


22:20 Pe Camp Nou, jocul curge doar într-o singură direcție, înspre poarta lui Trap. Neymar a trecut pe lângă un gol absolut fabulos, de la 25 de metri, dar șutul plasat al brazilianului a trecut milimetric pe lângă vinclul porții. 


21:53 GOOOOL SUAREZ! GOOOL AUBAMEYANG! Marii atacanți ai Europei ies la rampă foarte devreme. Uruguayanul Barcelonei deschide scorul încă din minutul 3, după ce profită de o bâlbâială în apărarea parizienilor și trimite mingea dincolo de linia porții cu o lovitură de cap, iar gabonezul de la Dortmund apare perfect la colțul lung, după o deviere a lui Pulisic, și restabilește egalitatea în dubla manșă cu Benfica!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI SUAREZ


21:45 Au început cele două meciuri. Atmosferă superbă pe Camp Nou, unde fanii vor să-i poarte pe Messi și colegii săi spre o revenire istorică.


19:30 Ca de la căpitan la căpitan, pe Camp Nou. Barcelona va avea parte, în meciul retur cu PSG, de susținerea lui Gheorghe Popescu și Carles Puyol.


Programul de marți din Liga Campionilor:

Napoli – Real Madrid 1-3 (Mertens 24 / Sergio Ramos 52, 57, Morata 90+1) (1-3 în tur)

  • Napoli: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Diawara, Hamsik – Callejón, Mertens, Insigne
  • Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Bale, Benzema Ronaldo

Arsenal – Bayern Munchen 1-5 (Walcott 20 / Lewandowski 52, Robben 68, Costa 78, Vidal 80, 85) (1-5 în tur)

  • Arsenal: Ospina – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Ramsey, Xhaka – Walcott, Oxlade-Chamberlain, Alexis Sanchez – Giroud
  • Bayern: Neuer – Rafinha, Hummels, Javi Martínez, Alaba – Xabi Alonso, Thiago, Vidal – Robben, Lewandowski, Ribery

23:36 S-a terminat o nouă seară-spectacol în Ligă, după 10 goluri și două calificări tranșate ușor de Real și Bayern. Ne recitim mâine seară, când vom urmări împreună Barcelona – PSG și Borussia Dortmund – Benfica.


23:34 GOOOL REAL! Lovitură în inima suporterilor lui Napoli. Ronaldo șutează bine din unghi, Reina respinge în față, iar Morata, fostul atacant al lui Juve, închide tabela la 3-1, apoi se bucură ostentativ în fața zecilor de mii de napoletani. Real și Bayern sunt în sferturi.


23:27 GOOOL BAYERN! 5 în tur, 5 în retur! O nouă fază școală făcută de bavarezi. Renato Sanches pasează pe pătrundere, mingea ajunge la Douglas Costa, care îi pasează lui Vidal, iar acesta face „dubla”.


23:22 GOOOL BAYERN! „Tunarii” le oferă bavarezilor un nou cadou. Trei fotbaliști de-ai lui Bayern pândesc mingea, Vidal o primește și îl lobează pe Ospina pentru un scor general de 9-2, la general. 


23:19 GOOOL BAYERN! Germanii scapă pe un contraatac 3 contra 1, cu Douglas Costa purtătorul balonului. Brazilianul este lăsat să pătrundă până în marginea careului, își face mingea pe interior și trage la colțul lung pentru 3-1. 


23:10 GOOOL BAYERN! Robben o îngroapă de tot pe Arsenal. Mijlocașul ajuns la 33 de ani pătrunde în careu, după ce a profitat de o greșeală a apărării adverse și îl execută pe Ospina cu un șut plasat la colțul lung, din interiorul careului. Scorul la general este 7-2 pentru germani.


23:01 GOOOL SERGIO RAMOS! Același erou neașteptat al Realului iese în evidență și face dubla în cinci minute. Din nou corner perfect al lui Kroos, lovitură de cap deviată de Mertens și fundașul spaniol mai pune o piatră la renumele de golgheter. 2-1 pentru Real și calificarea e ca și jucată.


22:55 GOOOOL REAL! Toni Kroos execută exemplar un corner, Sergio Ramos se înalță peste Raul Albiol și-l învinge pe Pepe Reina cu o lovitură perfectă de cap. San Paolo amuțește, Realul e din nou favorită imensă la calificarea în optimi. Napoli are nevoie de două goluri acum pentru a trimite dubla în prelungiri. La Londra, Koscielny îl faultează în careu pe Lewandowski, e eliminat, iar starul polonez transformă penalty-ul și liniștește ce mai era de liniștit.


22:48 Au început reprizele secunde ale meciurilor de la Napoli și Londra. 


22:32 Pauză pe San Paolo și pe Emirates. Napoli are nevoie de un gol marcat și un clean sheet în a doua repriză pentru a se califica. La Londra, lucrurile sunt mai liniștite, iar Arsenal poate spera la o victorie care să spele rușinea din tur.


22:25 Napoli face un meci de zile mari! Mertens ajunge din nou în poziție de finalizare, pivotează în careu și șutează la colțul lung, de data aceasta cu dreptul, dar execuția sa lovește bara! Imediat, Hamsik scapă pe partea stângă, intră în careu și trage din apropiere, dar Navas e atent și respinge. Presiune incredibilă pusă de urmașii lui Maradona pe defensiva lui Zidane.


22:09 GOOOOOOL NAPOLI! Defensiva lui Zidane adoarme, Hamsik găsește pasa perfectă pentru Mertens, belgianul intră nestingherit în careu, găsește plasa laterală cu un șut cu stângul și San Paolo erupe! 60.000 de oameni cred acum în calificare pe cel mai fierbinte stadion al Europei, iar Ronaldo are șansa să-i liniștească rapid, dar starul portughez nimerește doar bara după ce-l driblează pe Reina și rămâne singur cu poarta goală. 


22:05 GOOOL ARSENAL! „Tunarii” poartă un atac pe partea dreaptă prin Giroud și Walcott, acesta din urmă pasează, dar mingea ajunge în mod norocos tot la el, iar din unghi trage direct, la colțul stâng, printre brațele lui Neuer.

Click aici pentru golul lui Walcott.


21:45 Au început cele două meciuri. Atmosfera de pe San Paolo e incendiară!


21;35 Probleme pentru Wenger. Danny Welbeck, atacantul pe care avea de gând să se bazeze pentru meciul din această seară, s-a accidentat la încălzire și nu a mai putut intra pe teren. Locul său în centrul liniei ofensive a lui Arsenal a fost luat de francezul Olivier Giroud.


21:15 Atmosfera e incredibilă pe San Paolo din Napoli. Suporterii au umplu stadionul cu ore bune înainte de startul partidei și fac în aceste momente o atmosferă incredibilă. 


Napoli încearcă să se califice, acasă, în fața granzilor de la Real Madrid, italienii fiind doar a doua oară în istorie, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după aventura din sezonul 2011-2012, când Chelsea le strica sărbătoarea napoletanilor. De cealaltă parte, germanii de la Bayern merg mai mult în vacanță, la Londra, după ce și-au asigurat încă din manșa tur un avans destul de liniștitor. 

Programul complet:

7 martie

  • Napoli – Real Madrid
  • Arsenal – Bayern Munchen

8 martie

  • Borussia Dortmund – Benfica
  • Barcelona – PSG

14 martie

  • Juventus – FC Porto
  • Leicester – FC Sevilla

15 martie

  • AS Monaco – Manchester City
  • Atletico Madrid – Bayer Leverkusen
Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de clinica privată din Londra
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de clinica privată din Londra
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Iulia Albu, după ce fostul soț a anunțat că are cancer: ”S-a adeverit ce bănuiam!” + Promisiunea făcută
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Iulia Albu, după ce fostul soț a anunțat că are cancer: ”S-a adeverit ce bănuiam!” +…
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
Fabrica la care se va produce noua limuzină a lui Putin
Fabrica la care se va produce noua limuzină a lui Putin
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×