KEEP DREAMING! CFR-ul continuă să uimească Europa! Egali cu Chelsea!

1 oct 2008 98 afişări Liga Campionilor
KEEP DREAMING! CFR-ul continuă să uimească Europa! Egali cu Chelsea!

Orgoliul londonezilor a făcut uitat rezultatul minune obţinut de CFR la Roma şi cu un tact de gentelman englez au început să plimbe mingea la mijlocul terenului. Cosmopoliţi şi ei, cfr-iştii nu s-au dat în spate de la combinaţii şi cu un calm tipic liderilor grupei, clujenii s-au mulţumit să-i "testeze" vedetele lui Scolari

Drogba şi Malouda oamenii plătiţi pe săptămână mai mult decât orice cfr-ist pe an, par să nu-şi merite banii şi lasă alergatul pe seama lui Ballack şi Kalou

Mingea nu ţine cont de salariul cui o atinge şi pare să se lipească mai mult de Trică şi ai săi. Dubarbier îl scoate din pepeni pe Bridge şi tensiunea creşte. Scolari fierbe pe bancă şi-şi pune vedetele la treabă, dar munca brută a clujenilor face faţă talentului englezesc. Trică îi dă emoţii lui Cech(26) cu un luft, dar Chelsea nu rămâne datoare şi Stăncioiu trebuie să plăteasă pentru curajul colegilor săi.

Repriza se termină cu Chelsea periculoasă, dar Tony şi Pereira închid careul şi continuă să spere.

Mureşan deschide repriza a doua cu un şut puternic pe poartă din lovitura liberă de la 20 de metri.Anelka proaspăt introdus şi Lamapard cu poftă de joc i-au dat fiori lui Stăncioiu(48) cu o fază lucrată ca la carte. Fără schimbări în primul 11, CFR-ul ţine în şah titanii lui Chelsea care se chinuie parcă din ce în ce mai mult pentru orice fază. Finaliştii Champions League de anul trecut încearcă marea cu degetul şi se apropie uşor uşor de careul clujenilor.

Bridge, Belletti şi Malodua îi bagă implacabil pe cfr-işti în braţele lui Stăncioiu, dar băieţii lui Trombetta vor mai mult. Doar loviturile libere îi mai ţin în jumătatea engleză pe cfr-işti, dar galeria vrea mai mult. Anelka îl sperie pe Stăncioiu, iar Kone vrea şi el acelaşi lucru cu Cech, dar doar Trică reuşeşte un şut în bară spre uimirea întregului stadion.

Perreira îşi ia inima în dinţi şi umileşte câteva sute de milioane, dar Cech nu greşeşte. Exterm de enervaţi londonezii încep să greşească flagrant şi ultimele minute emană suferinţă. CFR-ul se apără din greu şi îşi pune toate speranţele în Kone, dar egalul este tot ce-şi puteau dori clujenii. Aparent , un punct e puţin, dar cu Chelsea un egal însemnă mai mult decât o victorie cu As Roma!

CLICK AICI PENTRU CEL MAI DETALIAT LIVE TEXT. VEZI AICI TOATE COMENTARIILE ŞI STATISTICILE PARTIDEI CFR CLUJ - CHELSEA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.