Fanii lui United se simt ‘jefuiți’ după meciul cu CFR!** Toate reacțiile presei engleze după partida de pe Old Trafford

Fanii lui United se simt 'jefuiți' după meciul cu CFR!** Toate reacțiile presei engleze după partida de pe Old Trafford
  • Publicat:
  • Actualizat:

Fanii echipei Manchester United ar putea să se considere jefuiți deoarece au fost nevoiți să plătească 50 de lire sterline (aproximativ 60 de euro) pentru a vedea o evoluție modestă a favoriților în meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, în ultima etapă a Ligii Campionilor, a scris bleacherreport.com.

Potrivit sursei citate, la meciul cu CFR Cluj au asistat aproximativ 55.000 de spectatori, însă Manchester United a anunțat că a vândut 71.521 de bilete. Posesorul unui abonament la partidele disputate pe teren propriu în campionat de echipa antrenată de Alex Ferguson trebuie să se înscrie și pentru meciurile de acasă din Liga Campionilor și Cupa Angliei, pentru care este necesară o sumă suplimentară, ce este debitată automat de pe cardul de credit înaintea fiecărei întâlniri, indiferent dacă asistă sau nu la meci.

„Trebuie să te întrebi cât timp vor mai accepta deținătorii de abonamente la Manchester United să plătească 50 de lire sterline pentru a vedea o performanță mediocră precum cea din înfrângerea cu CFR Cluj. Cel mai bun răspuns a venit în momentul în care s-a anunțat că la meci au asistat 71.500 de spectatori. Suporterii se uitau ciudat la numeroasele scaune goale, dorindu-și, probabil, să fi stat acasă și să nu fi cheltuit banii pe bilete. Într-o noapte friguroasă să vezi o echipă peticită, care se comportă ca la un meci amical, arată a jecmănire. Ok, a fost curiozitatea să vezi cum pot evolua jucătorii de rezervă într-un meci important, dar dacă suporterii plătesc biletul, atunci ar trebui să vadă o evoluție decentă a acestora. Sincer, a fost o evoluție cumplit de rea. Asta i-a șocat pe titulari să vadă cu cine trebuie să concureze pentru un loc în prima echipă. După evoluția din acest meci, cu greu vor reuși unii să prindă măcar banca de rezerve în meciul cu Manchester City, iar dacă aceștia sunt jucătorii de viitor ai clubului, atunci United va ajunge precum Liverpool și Arsenal. A fost o insultă pentru cei 71.521 de oameni care au trebuit să plătească pentru această farsă, chiar dacă au venit sau nu la meci. Un drum lung spre casă la cinci grade a sporit regretul. Puțini jucători au evoluat bine”, a notat bleacherreport.com.

United, cu rezervele

Cotidianul The Sun a scris că Manchester United a aliniat o echipă cu multe rezerve pentru a-și odihni titularii în perspectiva meciului cu Manchester City din campionat. „Manchester United a aliniat o echipă slăbită în meciul cu CFR în perspectiva partidei cu Manchester City din weekend. Meciul cu CFR a reprezentat a prezență cu numărul 200 a lui Alex Ferguson în competiție. Dacă vor juca la fel împotriva lui City, atunci vor pierde. Da, vor fi zece schimbări în meciul viitor și da, nu mai aveau pentru ce să joace, dar slăbiciunile în faza defensivă au fost un trend în acest sezon. Echipa din meciul cu CFR a avut parte de ceva experiență, cu jucători precum Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Ryan Giggs și, mai târziu, Scholes”, se precizează în cronica meciului din The Sun.

Sursa citată a apreciat intervențiile lui Mario Felgueiras, însă l-a desemnat omul meciului pe atacantul Danny Welbeck. „Manchester a avut cele mai bune ocazii în prima parte a meciului. După cinci minute, Giggs a executat un corner, dar lovitura de cap a lui Welbeck a lovit plasa laterală. Apoi, Welbeck l-a forțat pe Felgueiras să aibă o intervenție superbă la lovitura sa de cap. United a continuat să mențină presiunea, iar până la pauză lobul încântător al lui Rooney a fost îndepărtat de Felgueiras. În timp ce meciul nu mai avea nicio miză pentru United, pentru CFR însemna mult, deoarece un rezultat mai bun decât în partida Braga – Galatasaray ar fi reprezentat calificarea în faza următoare a competiției. Din păcate pentru Cluj, Galatasaray a revenit și și-a asigurat calificarea în optimile de finală”, a notat editorialistul The Sun, care a precizat că aceasta a fost prima înfrângere a lui United pe teren propriu în Liga Campionilor în ultimii trei ani, perioadă în care a disputat 37 de partide.

Sub titlul „Manchester United împietrită de lovitura de fulger a lui Luis Alberto”, The Guardian a scris: „United a avut începutul mai bun și a ratat câteva ocazii prin Javier Hernandez, Welbeck sau Cleverley. Prima ocazia a Clujului a fost când șutul lui Modou Sougou a fost deviat de Scott Wootton, iar Rooney a blocat șutul din unghi al lui Camora. United s-a trezit puțin când se apropia pauza. Welbeck a lăsat impresia că va putea să înscrie în urma unui corner executat de Rooney, dar mingea a fost salvată de pe linia porții de Mario Felgueiras, iar câteva momente mai târziu Rooney a fost aproape de a loba mingea peste portar. Chris Smalling a avut, probabil cea mai mare ocazie a meicului, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă. Apoi, Luis Alberto și-a pus amprenta. Powell ar fi trebuit să se descurce mai bine când a încercat să primească o pasă de la Scholes în jumătatea Clujului, însă a fost deposedat, iar mingea a ajuns la Alberto care a trimis un șut de la 25 de metri în bara din stânga porții lui David De Gea”.

Cotidianul scoțian Daily Record a scris că CFR Cluj, antrenată de fostul antrenor al echipei Hearts, a reușit o victorie șocantă pe Old Trafford. „Manchester 0 CFR Cluj 1: Fostul antrenor al lui Hearts îi conduce pe români către o victorie șoc. Antrenorul Clujului, Paulo Sergio, și-a condus echipa către o victorie faimoasă pe Old Trafford, dar nu a fost suficientă pentru o calificare în optimile Ligii Campionilor. Manchester United s-a pregătit pentru derbiul crucial de duminică cu City reușind incredibila «performanță» de a fi condusă pentru a 15-a oară în cele 23 de meciuri din acest sezon. De această dată nu a mai fost vorba de nicio revenire, deoarece campioana României l-a făcut pe Alex Ferguson să piardă a 39-a partidă în cele 200 de meciuri europene. Alex Ferguson a încercat să vadă la lucru mai mulți jucători în perspectiva meciului cu City, iar unul dintre aceștia, Chris Smalling, nu a reușit să îl convingă că poate opri această serie de greșeli din apărare”, a menționat Daily Record.

Daily Record a apreciat reușita frumoasă a mijlocașului Luis Alberto. „Micul, dar zgomotosul contingent de fani din România a avut pentru ce să se încălzească la 11 minute de la reluarea jocului, când Luis Alberto a reușit o frumusețe de gol. Șutul său cu efect de la aproximativ 30 de metri s-a oprit în vinclul porții. Toate eforturile lor au fost zadarnice, deoarece Galatasaray a revenit în meciul cu Braga și i-a eliminat din competiție. Rooney a devenit ținta jucătorilor clujeni, după ce a refuzat să trimită mingea în aut în urma unei lovituri încasate de Rui Pedro. Jucătorii în verde l-au înconjurat pe Rooney pentru a-l apostrofa, în timp ce arbitrul Daniele Orsato nu a făcut prea multe pentru a-i opri. Destul de inteligent, atacantul și-a păstrat calmul, a conchis Daily Record.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.

MEDIAFAX

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen