Fanii Galatei deţin un record mondial, moment unic pe un stadion de fotbal! Cum şi-a mobilizat Cadu colegii şi ce obiectiv a fixat Paszkany

22 oct 2012 965 afişări Liga Campionilor
Fanii Galatei deţin un record mondial, moment unic pe un stadion de fotbal! Cum şi-a mobilizat Cadu colegii şi ce obiectiv a fixat Paszkany Fanii Galatei deţin un record mondial, moment unic pe un stadion de fotbal! Cum şi-a mobilizat Cadu colegii şi ce obiectiv a fixat Paszkany

Inaugurată acum un an şi jumătate, după o investiţie de 160 de milioane de euro, Turk Telekom Arena, noua casă a Galatei, adună constant 52.000 de suporteri. Da, da, suporteri, nu simpli spectatori! Cartea Recordurilor o recomandă. Pe 18 martie 2011, în derby-ul cu Fenerbahce, pe Turk Telekom Arena, fanii Cim Com au generat 131.76 de decibeli! Da, un record mondial! Şi nu de înjurături, ci prin strigătul de bucurie dat de primul gol al Galatei, reuşit atunci de Kazim Kazim.

Cifrele nu sunt străine de cunoştinţa ceferiştilor. "Da, suntem siguri că vor fi 50.000 de oameni pe stadion care îi vor susţine pe turci. Va fi o atmosferă incredibilă, suntem siguri, dar nouă ne place aşa. Am mai trăit astfel de experienţe", e mesajul de îmbărbătare al căpitanului Cadu către colegii lui. Cu o zi înainte de joc, la antrenamentul oficial al ardelenilor de pe Turk Telekom, oficialii Galatei dădeau ca sigur, că stadionul va fi arhiplin azi. "Fanii ştiu că dacă nu batem CFR-ul, spunem adio la ieşirea din grupă spre Liga Campionilor", susţin aceştia.

Arpi mizează că 5 puncte aduc calificarea

"Remiză la Istabul, plus victorie acasă cu ei şi minim X cu Braga la Cluj, asta e ecuaţia calificării", e planul minimalist al patronului Paszkany pentru jucătorii săi, deplasarea de la Manchester nefiind luată în calcul de şeful din Gruia. Teoria lui a fost validată de Alex Ferguson în jocul de la Cluj. "Cu şapte puncte, CFR merge mai departe din grupă", a punctat atunci managerul "diavolilor". "Un punct la Istanbul nu e rău, o victorie ar fi super", e convins şi Kapetanos.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.