Deținătoarea trofeului se califică greu în sferturi: Real Madrid – Schalke 3-4. Gazdele au defilat pe Dragao: FC Porto – Basel 4-0

Deținătoarea trofeului se califică greu în sferturi: Real Madrid - Schalke 3-4. Gazdele au defilat pe Dragao: FC Porto - Basel 4-0
  • Publicat:
  • Actualizat:

Aflată în plină criză în Primera Division, Real Madrid caută să-și revină în Liga Campionilor. Duelul cu Schalke din returul optimilor (ora 21:45, Digi 1, Dolce 1, 2-0 în tur) pare prilejul perfect pentru ca echipa lui Ancelotti să înceapă din nou o serie de victorii. Revenirea lui Modric va fi, cu siguranță, un plus, mijlocul Realului fiind compartimentul care a suferit cel mai mult în această perioadă. În a doua partidă a serii, Porto și Basel se luptă cu arme aproape egale să ajungă în sferturile celei mai prestigioase competiții intercluburi din Europa.


  • Real Madrid – Schalke 3-4 (Ronaldo 25′, 45+1′, Benzema 53′ – Fuchs 20′, Huntelaar 40′, 84′, Sane 57′) (în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 1)
  • FC Porto – Basel 4-0 (Brahimi 14′, Hererra 47′, Casemiro 56′, Aboubakar 76′) (în direct pe TVR 1, Digi Sport 2 și Dolce Sport 2)

​​23:45 Real Madrid și FC Porto sunt primele două echipe care și-au asigurat prezența în sferturile de finală ale acestui sezon de Liga Campionilor. Deși eliminată, Schalke merită felicitări pentru faptul că a fost prima echipă care a reușit să o învingă pe Real în actuala stagiune a Ligii, în timp ce, de asemenea, FC Porto merită felicitată pentru prima sa calificare în sferturi din anul 2009. Numele meu este Emanuel Ivan. Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă doresc o seară cât mai frumoasă în continuare. Vă așteptăm și mâine pe Prosport, cu ocazia confruntărilor Bayern Munchen – Șahtior (0-0 în tur) și Chelsea – PSG (1-1 în tur). 


​​23:39 Basel nu a reușit să evite dezastrul în Portugalia. Formația elvețiană a pierdut cu scorul de 1-5 la general, dar se poate mândri cu faptul că a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor dintr-o grupă în care se mai aflau Real Madrid și Liverpool. 


​23:38 Deși a încasat 4 goluri pe teren propriu, Real Madrid s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor (5-4 la general). Echipa antrenată de Carlo Ancelotti va fi nevoită să se redreseze în cazul în care dorește să aibă o șansă serioasă în încercarea de a păstra trofeul și în acest an. Este al treilea meci consecutiv în toate competițiile în care madrilenii nu au reușit să câștige


​23:27 Al doilea gol marcat de olandezul Huntelaar în această partidă o duce pe Schalke în avantaj pentru a treia oară în această seară: Real Madrid – Schalke 3-4. La scorul de 5-3, nemții se califică în finală datorită golurilor marcate în deplasare. Teoretic, ar trebui să fim martori la un asediu asupra porții lui Casillas în următoarele minute.


23:17 Cu reușita lui Casemiro, FC Porto a ajuns la 20 de goluri în actualul sezon al Ligii Campionilor, egalându-și astfel recordul de cele mai multe goluri marcate într-o ediție a Ligii Campionilor: 20 de goluri în sezonul 2003-04, atunci când au câștigat competiția.


23:08 Între timp, pe Estadio do Dragao, jucătorii lui Julen Lopetegui au dus scorul la 3-0. Brazilianul Casemiro, împrumutat de la Real Madrid, l-a învins pe Vaclik dintr-o lovitură liberă.


23:00 Schalke restabilește egalitatea după un gol frumos marcat de Leroy Sane din afara careului de 16 metri: Real Madrid – Schalke 3-3. Doar Bayern Munchen (2000), Bayer Leverkusen (2000) și AC Milan (2009) au mai reușit performanța de a marca trei goluri pe Santiago Bernabeu în Liga Campionilor.


​​​​22:56 S-a marcat pe ambele stadioane: după o fază suspectă de offside, francezul Karim Benzema a marcat golul care o trimite gazdele în avantaj pentru prima dată în această seară. Pe Dragao, mexicanul Herrera a dublat avantajul lui FC Porto.


​​​​22:50 Pe Bernabeu partida a ajuns deja în minutul 50. Probabil că Luka Modric va intra pe teren pe finalul meciului, revenit după o accidentare destul de gravă. În Portugalia, partida abia a început. Decalajul dintre cele două confrutări este datorat accidentării brazilianului Danilo, care se pare că a ajuns la spital în regulă și va fi supus unor teste.


​​​​22:38 În urma celor două reușite, Ronaldo l-a egalat pe Messi în clasamentul golgheterilor all-time din Liga Campionilor (75 de goluri).


​​​​22:32 Cu câteva momente înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a restabilit, din nou, egalitatea pe Santiago Bernabeu. Portughezul a trimis excelent cu capul o centrare trimisă de pe banda stângă de conaționalul său Fabio Coentrao: Real Madrid – Schalke 2-2. Pe Dragao mai sunt câteva minute din prelungiri, rezultat al pauzei datorate accidentării lui Danilo.


​​​22:26 Gol pe Bernabeu: Real Madrid – Schalke 1-2. La doar câteva secunde după ce a trimis un șut din voleu în bara porții madrilene, Huntelaar a marcat după ce Casillas a respins slab un șut al tânărului Max Meyer.


​​22:21 Golul lui Porto nu a schimbat faptul că Basel trebuie să marcheze pentru a se califica în sferturi. Cu toate acestea, după aproximativ 35 de minute, jucătorii lui Sousa nu au trimis nici măcar un șut pe poarta lui Fabiano.


​22:16 În partida dintre Porto și Basel, fundașul dreapta Danilo a fost luat cu ambulanța și dus la spital după o coliziune cu propriul portar.


​22:11 Doar 5 minute a durat bucuria lui Schalke: Real Madrid – Schalke 1-1. Golul marcat de Ronaldo înseamnă că nemții au nevoie din nou de 2 goluri pentru a-și continua parcursul în acest sezon de Liga Campionilor.


​22:06 (Wish granted) Schalke deschide scorul pe Bernabeu: Real Madrid – Schalke 0-1. Marcatorul golului este fundașul stânga Christian Fuchs. Încă mai există speranță pentru echipa lui Di Matteo:


​22:04 În continuare, mijlocul lui Schalke pare să domine pe benzi în partida cu Real Madrid, mai ales în fazele de contraatac. Curios de văzut cum va evolua jocul dacă nemții vor deschide scorul.


22:00 Gol în confruntarea FC Porto – Basel: 1-0. Brahimi semnează prima reușită a serii. Algerianul în vârstă de 25 de ani a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri al formației elvețiene.


​21:57 Încet dar sigur, FC Porto a început să controleze partida de pe Dragao. Jucătorii formației portugheze au un joc pe pase excelent. Între timp, pe Bernabeu, Schalke profită în continuare de spațiul mare care există între linia mediană și apărarea lui Real Madrid.


​21:53 Defensiva lui Real Madrid nu este tocmai sigură. Au fost câteva momente din care s-a putut observa că gazdele vor avea parte de câteva ocazii la poarta lui Casillas în această seară.


21:49 Basel a marcat 9 goluri în ultimele 2 meciuri și a câștigat 4 din cele 7 partide disputate în returul acestui sezon. Dacă elvețienii vor deschide scorul pe Dragao, FC Porto va fi nevoită să atace, ceea ce va garanta un meci spectaculos.


21:45 Să înceapă distracția! (sper să fie distractie)


21:35 Clasamentul golgheterilor din actualul sezon al Ligii Campionilor. Probabil că spre final va fi o luptă între Cristiano Ronaldo (6 goluri) și Lionel Messi (8 goluri). Încă 10 minute rămase până la startul celor 2 confruntări…


21:25 Au trecut aproximativ 4 ani/21 de meciuri de când Real Madrid nu a mai pierdut pe teren propriu în Liga Campionilor. Pe 13 aprilie 2011, madrilenii erau învinși 2-0 (Messi 76′, 87′) de Barcelona, în prima manșă a semifinalelor competiției. Catalanii s-au calificat în finală, acolo unde s-au impus cu scorul de 3-1 în fața lui Manchester United, echipă care în semifinale o elimina pe…(dacă nu vă amintiți, sunt slabe șanse să ghiciți): Schalke 04!


Messi celebrând marcarea unui gol împotriva lui Real Madrid în anul 2011, în semifinalele Ligii Campionilor (Foto: AFP)


21:10 Wow, parcă statisticile s-au vorbit și au hotărât să dea tot ce au mai bun împotriva lui Basel: doar Bayern Munchen și Barcelona (ambele 60%) au reușit o medie de posesie mai bună decât a lui FC Porto (58%) în actualul sezon al Ligii Campionilor. Începe să-mi pară rău de echipa lui Sousa. Sper să reușească o surpriză precum cea a lui Monaco pe terenul lui Arsenal (3-1).


Cristian Tello, împrumutat de la Barcelona, face parte din atacul lui FC Porto în această seară (Foto: AFP)


20:57 În pofida șanselor foarte reduse ca echipa lor să se califice sau măcar să obțină un rezultat pozitiv, un număr destul de semnificativ de fani ai lui Schalke (circa 4000) au venit în capitala Spaniei, cu ocazia confruntării dintre formația lor favorită și Real Madrid.


20:42 Și, ultimul dar nu cel din urmă, primul XI cu care Schalke va încerca să obțină o minune pe Santiago Bernabeu în această seară (3-5-2, dacă nu mă înșel): Wellenreuther – Howedes, Matip, Nastasic – Hoger, Neustadter, Fuchs, Barnetta, Meyer – Choupo-Moting, Huntelaar.


20:39 Primul XI al lui Basel (4-3-3): Vaclik – Xhaka, Schar, Samuel, Safari – Elneny, Frei, Zuffi – Gonzalez, Streller, Gashi.


20:35 Primul XI al lui FC Porto (4-3-3): Fabiano Danilo, Maicon, Ivan Marcano, Alex Sandro – Hector Herrera, Casemiro, Evandro – Tello, Aboubakar, Brahimi. Mai mult de jumătate din echipă este compusă din brazilieni (jucătorii ale căror nume sunt scrise cu caractere bold).


20:29 Conform statisticilor UEFA, doar 32% din echipele care au înregistrat un rezultat de 1-1 pe teren propriu, în prima manșă, au reușit să se califice în următoarea rundă a competiției. În cazul „optimilor”, 4 echipe s-au calificat mai departe după un astfel de scenariu, în timp ce alte 11 au fost eliminate din competiție. Rămâne de văzut dacă Basel poate dovedi că fotbalul nu se joacă după statistici… Ah, și să nu uit: FC Porto a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri jucate în toate competițiile, ultimele 6 meciuri din campionat fiind câștigate de aceștia fără gol primit.


20:24 Echipa selectată de Ancelotti pentru confruntarea cu Schalke din această seară:


20:15 Real Madrid poate stabili un nou record în această seară. În cazul în care va câștiga, echipa antrenată de Carlo Ancelotti va stabili cel mai lung șir de victorii consecutive din istoria competiției. În momentul de față, madrilenii sunt la egalitate cu Bayern Munchen, care obținea 10 succese consecutive de Liga Campionilor în anul 2013.


20:09 Circa 40.000 de suporteri vor fi prezenți la confruntarea din FC Porto și Basel, conform jurnaliștilor portughezi. Partida se va disputa pe Estadio do Dragao din Porto, care are o capacitate de aproximativ 50.000 de locuri. Arena a fost inaugurată în luna noiembrie a anului 2003, costurile de construcție ale acesteia ridicându-se la 98 de milioane de euro.


Jucătorii lui Basel pregătindu-se de o sesiune de antrenamente pe Estadio do Dragao


20:00 Bună seara. Numele meu este Emanuel Ivan, iar cu ocazia acestei seri de Liga Campionilor voi încerca să vă țin la curent cu informații legate de cele două partide care se vor disputa începând de la ora 21:45: Real Madrid – Schalke 04 și FC Porto – Basel. În ambele confruntări, echipele gazdă pleacă ca favorite pentru calificarea în „sferturi”, Realul având un avantaj de 2 goluri din partida tur, în timp ce Porto se poate baza pe golul înscris în deplasarea din Elveția, dar mai ales de faptul joacă manșa decisivă în fața propriilor fani. Pronosticurile mele: 3-1 pe Santiago Bernabeu și 1-1 pe Dragao, acolo unde Basel se va impune la loviturile de departajare. Puțin probabil, știu. Dar îmi încerc norocul. Aștept și pronosticurile voastre la secțiunea de comentarii.


  • Real a început anul 2015 cu cinci puncte în fața Barcelonei. După două luni, catalanii sunt lideri în Primera, cu un punct peste marea rivală
  • Cu Ronaldo marcator, Realul are un procent de 84,6% de victorie. Când CR7 nu marchează, procentul scade vertiginos, până la 57,1%. În 2015, Balonul de Aur are doar 6 goluri în 11 meciuri

Real Madrid a început anul 2015 cu un avans de cinci puncte în fața Barcelonei și cu impresia clară că va câștiga fără mari probleme titlul de campioană în Spania. Fast-forward puțin peste două luni, iar madrilenii sunt în corzi. Eliminați din Cupa Spaniei de Atletico, madrilenii trec printr-o criză acută, care nu a putut fi rezolvată nici de președintele Florentino Perez, care a avut discuții îndelungi cu lotul de jucători și cu Carlo Ancelotti, idol pe Bernabeu în vara trecută, după ce câștigase La Decima. Înaintea duelului cu Schalke, din returul optimilor de finală a Ligii Campionilor, Realul trebuie să își revină. Și cât mai repede! În acest moment, madrilenii sunt pe 2 în Spania, la un punct în spatele Barcelonei. El Clasico vine peste două etape, pe 22 martie, iar un duel cu o forță a continentului în sferturile Ligii i-ar pune mari probleme Realului. Care sunt, însă, cauzele acestei căderi inexplicabile?

Accidentarea lui Modric, decisivă

3-1 cu Barcelona, 3-1 cu Liverpool și o serie de 22 de meciuri consecutive cu victorie, un record pentru o echipă din Spania. Coordonatele Realului înainte de accidentarea lui Luka Modric păreau că duc echipa lui Ancelotti către un titlu așteptat de trei ani, plus o Ligă a Campionilor cu repetiție. Doar că problemele la coapsă ale croatului, apărute după un meci cu Italia din preliminariile Euro 2016, disputat în noiembrie, au fost devastatoare. Pentru început, Realul a mers din inerție, terminând grupa din Ligă cu maximum de puncte. Victoria din Campionatul Mondial al Cluburilor a alimentat forma bună a madrilenilor, transformându-i pe jucătorii lui Ancelotti în imbatabili. Doar că forma din 2015 e slabă pentru o echipă de talia madrilenilor: opt victorii, două egaluri și patru eșecuri. Iar una din principalele cauze e și absența lui Modric.

În ciuda staturii, 1,74m, Modric a devenit un mijlocaș cu valențe defensive, care nu și-a pierdut, însă, îndemânarea paselor filtrante, prin care își pune în valoare coechipierii. Iar absența sa a creat probleme mari. Toni Kroos, un mijlocaș care aleargă enorm, dar care nu este un „distrugător” prin definiție, a părut că nu-și găsește locul în angrenajul Realului. De fapt, Kroos este un hibrid, un mijlocaș de creație, care poate evolua și ca unul defensiv, însă fără a da randamentul scontat. Probabil de aceea l-a cedat și Pep Guardiola, întrucât Kroos, unul dintre cei mai buni mijlocași din fotbalul mondial la ora actuală, nu avea nici inteligența lui Xavi, nici capacitatea lui Busquets de a bara atacurile adverse. Iar uzura germanului, care a venit după o campanie dură la Mondial, se vede, fiind o piesă indispensabilă în echipa Realului, unde a jucat deja 3341 de minute în 40 de meciuri! Din fericire pentru madrileni, Modric va reveni cu Schalke, va juca și cu Rayo, în campionat, urmând să fie apt pentru 90 de minute în El Clasico din 22 martie.

Ronaldo-dependența e periculoasă

Că a fost vorba despre o relaxare după câștigarea Balonului de Aur sau o lipsă de concentrare după despărțirea de fotomodelul Irina Șaic, Cristiano Ronaldo trece printr-o eclipsă de formă evidentă. Orice alt jucător care ar fi avut o linie statistică de șase goluri și două pase decisive în 11 meciuri ar fi fost considerat într-o formă excelentă. Nu și Ronaldo, care continuă să păstreze o medie de peste un gol pe meci în La Liga – 30 de reușite în 23 de partide. Însă rateurile portughezului, de fapt ale trio-ului BBC, se văd și în rezultatele madrilenilor. Nu e o coincidență că lui CR7 nu îi iese mai nimic, iar rezultatele sunt pe măsură. Pentru că, în ciuda lotului senzațional pe care îl are, Realul e Ronaldo-dependentă. Când portughezul înscrie, madrilenii câștigă în proporție de 84,6%! Practic, din cele 26 de meciuri în care portughezul a marcat în acest sezon, Realul a câștigat 22, remizând două și pierzând alte două. Ce se întâmplă când starul din banda stângă nu înscrie? Procentajul victoriilor scade cu aproape 30 de puncte procentuale, până la 57,6% (8 victorii, un egal și cinci eșecuri)!

Oboseala din Dubai se resimte două luni mai târziu

Cea mai mare parte a jucătorilor Realului au venit la echipă după un Mondial obositor, programat, la rândul său, la capătul unui sezon în care madrilenii au câștigat Cupa Spaniei și Liga Campionilor. Însă banii dictează, iar madrilenii au fost obligați să meargă la Dubai Football Challenge, un amical disputat la finalul lui 2014, contra lui AC Milan, pe care milanezii l-au câștigat cu 4-2. Chiar dacă Ancelotti a folosit două echipe diferite în cele două reprize, doar drumul până în Dubai și faptul că jucătorii au fost obligați să evolueze, în locul unor zile libere, a lucrat în defavoarea madrilenilor. Dovadă și că în primul meci din 2015, cel cu Valencia, Real a pierdut cu 2-1!

Echipe probabile

Real Madrid – Schalke (21:45, Digi 1, Dolce 1. în tur, 2-0)

Real Madrid 4- 3-3

Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Modric, T. Kroos, Isco – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

Schalke 4-2-3-1

Wellenreuther – Höwedes, Matip, Nastasic, Uchida – Fuchs, Neustädter – Barnetta, M. Meyer, Choupo-Moting – Huntelaar

Porto, aproape sigur fără Jackson Martinez

FC Porto pleacă favorită în duelul cu elvețienii de la Basel, grație golului marcat în deplasare (1-1 în tur), dar va avea mari probleme în ofensivă în condițiile în care golgheterul din ultimele sezoane, Jackson Martinez, s-a accidentat în meciul de vineri cu Braga. Staff-ul medical al „dragonilor” face toate eforturile să îl recupereze pe vârful columbian în timp util, dar informațiile din presa lusitană indică faptul că acest lucru nu va fi posibil.

De partea cealaltă, Basel îl va avea din nou la dispoziție pe unul dintre cei mai importanți jucători, Fabian Schar, dar nu se va putea baza pe serviciile lui Marek Suchy (suspendat, după ce în tur a luat un nou cartonaș galben) și pe ale lui Ivan Ivanov (accidentat la genunchi).

Echipele probabile

Porto 4-3-3

Fabiano – Danilo, Maicon, Marcano, Sandro – Herrera, Casemiro, Evandro – Tello, Aboubakar, Brahimi

Basel 4-2-3-1

Vaclik – Xhaka, Schar, Samuel, Safari – Elneny, Frei – Gonzalez, Zuffi, Gashi – Streller

Programul celorlalte optimi de finală

Miercuri, 11 martie
Chelsea – Paris Saint-Germain (1-1, în tur)
Bayern – Șahtior (0-0, în tur)

Marți, 17 martie
Monaco – Arsenal (3-1, în tur)
Atletico Madrid – Bayer Leverkusen (0-1)

Miercuri, 18 martie
Barcelona – Manchester City (2-1, în tur)
Dortmund – Juventus (1-2, în tur)

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din…
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele