Dan Negru acuză, după ce a privit meciurile din Liga Campionilor: "Sunt regizate de o foame uriaşă de bani şi trucate de jucători şi oficiali UEFA obişnuiţi cu corupţia"

10 mai 2019 10891 afişări Liga Campionilor
Dan Negru acuză, după ce a privit meciurile din Liga Campionilor: "Sunt regizate de o foame uriaşă de bani şi trucate de jucători şi oficiali UEFA obişnuiţi cu corupţia"

Celebrul prezentator din România, Dan Negru (48 de ani), are o ipoteză interesantă în privinţa meciurilor spectaculoase care au avut loc în Liga Campionilor şi Liga Europa. Pasionat de fotbal, prezentatorul a susţinut, pe pagina sa de Facebook, că au existat lucruri necurate, totul pentru creşterea veniturilor. 

Dan Negru a urmărit cu atenţie semifinalele Ligii Campionilor, în urma cărora Liverpool şi Tottenham s-au calificatg în marea finală, dar s-a uitat şi la Liga Europa, iar concluzia e una dură: rezultatele ar fi fost aranjate. 

Preentatorul a avut un discurs dur: „Rezultatele „întoarse” din Liga Campionilor sau Europa League sunt regizate de o foame uriaşă de bani şi trucate de jucatori şi oficiali UEFA obişnuiţi cu corupţia.

Messi sau Ronaldo au fraudat fiscul pentru câteva milioane de euro şi mulţi oficiali UEFA sau FIFA sunt urmăriţi pentru fapte de corupţie, adică oamenii sunt dispuşi la escrocherii.

Messi a primit condamnare pentru că a fraudat fiscul spaniol cu 4,1 milioane de euro. Deci, pare dispus...

Meciurile trucate cu “come-back” ameţitoare fac din fotbal competitorul Netflixului.

Trucarea unor meciuri şi creşterea interesului pentru fotbal era singura şansă a UEFA sa readucă in faţa televizoarelor publicul clasic de tv pe care l-a pierdut in ultimii ani.

Şi mai ales sa negocieze de pe poziţii de forţă vânzarea drepturilor de difuzare in online.

Nimeni nu spune că Facebook a obţinut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latină.

Asta după ce FB l-a angajat anul trecut pe Peter Hutton, bossul Eurosport.

FB a ofertat in anii trecuti drepturile de difuzare pentru mari competiţii sportive ale lumi cum ar fi NBA.

Twitter are deja propriul contract cu MBL (liga americană de baseball)

Hai ca se leagă...

Fotbalişti talentaţi însă uşor coruptibili şi oficiali UEFA urmariţi pentru corupţie au transformat fotbalul european in „Game of Thrones” cu „finaluri imprevizibile!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.