"Cred că nu a mai rămas nicio picătură de energie în elevii lui Dan Petrescu după acest meci!"

24 nov 2009 15 afişări Liga Campionilor
"Cred că nu a mai rămas nicio picătură de energie în elevii lui Dan Petrescu după acest meci!"

Mircea Sandu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Uniriiurziceni, la finalul meciului cu FC Sevilla, câştigat de ai noştricu scorul de 1-0 prin autogolul lui Dragutinovic. Naşul spune căcelelalte echipe româneşti din Europa League ar trebui să ia aminteşi să urmeze "exemplul unirist" pentru a nu mai face de râsimaginea României în Europa.

"Unirea arată ca o echipă care primeşte foarte greu gol.Cred că n-a mai rămas nicio picătură de energie în jucătoriiUnirii. Urziceniul are două şanse din trei la calificare. Nu credcă trebuie să ne temem de arbitraj la Stuttgart, trebuie să fim maireconcilianţi. Punctele obţinute de Urziceni se adună înclasamentul pe naţiuni. Jucătorii celorlalte echipe nu ar trebui sămai umble prin cluburi după fotomodele, nu ar trebui să mai bea aşamult şi trebuie să ia exemplul celor de la Unirea. Să munceascăfoarte mult, să se dăruiască foarte mult şi vor avea şi eirezultate. Cred că la ora actuală modelul Urziceni esteexoperimentat de Vaslui şi poate şi de Braşov. Acesta este rodulproiectului lui Bucşaru, Dan Petrescu şi Mihai Stoica", aspus Mircea Sandu la gsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.