Champions League | Atletico – Real 0-0. Simeone și Ancelotti amână lupta decisivă pentru returul de pe Bernabeu. Juventus – Monaco 1-0. Vidal a adus victoria dintr-un penalty controversat

Champions League | Atletico - Real 0-0. Simeone și Ancelotti amână lupta decisivă pentru returul de pe Bernabeu. Juventus - Monaco 1-0. Vidal a adus victoria dintr-un penalty controversat
  • Publicat:
  • Actualizat:


Atletico Madrid – Real Madrid 0-0

  • Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira – Gabi,   Mario Suárez – Arda, Koke (Torres 83), Griezmann (  Raul Garcia 77) –   Mandzukic
  • Real Madrid: Casillas – Carvajal (Arbeloa),  Ramos, Varane,  Marcelo – Modric, J. Rodriguez, Kroos – Bale, Benzema (Isco 76), C. Ronaldo

Juventus – AS Monaco 1-0 (Vidal pen. 57)

  • Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Vidal, Pirlo (Barzagli), Marchisio –  Pereyra (Sturaro 87) – Tevez, Morata (Matri 83)
  • AS Monaco: SubaÅ¡ic –  Raggi (Berbatov 71), Fabinho,  Carvalho, Abdennour, Kurzawa – Dirar (Silva 51), Moutinho, Kondogbia, Carrasco – Martial (M. Carvalho 87)


23:34 S-au terminat cele două partide. Juventus se impune cu 1-0 pe teren propriu în fața lui AS Monaco, după un gol marcat de Vidal dintr-un penalty cel puțin controversat obținut de Alvaro Morata. La Madrid, meciul dintre Atletico și Real s-a terminat la egalitate, 0-0, iar echipa calificată în semifinale se va decide în returul de pe Santiago Bernabeu.

Real a dominat prima parte a meciului, dar elevii lui Simeone au revenit mai bine de la pauză, au echilibrat jocul și nu le-au mai permis adversarilor să-și creeze mari ocazii de gol.

Am fost Cristian Voicu, ne recitim mâine seară, la meciurile Porto – Bayern și PSG – Barcelona. Seară faină!


23:31 Ce intervenție are San Iker! Godin retrimite în careu o centrare din corner, mingea ajunge la Mario Suarez, care șutează din vole, dar Casillas are o intervenție senzațională cu care păstrează tabela blocată la 0-0.


23:16 O victorie pe teren propriu fără gol primit e cam tot ce-și dorea Juventus. Allegri renunță la Pirlo și-l introduce pe teren pe Barzagli. La Madrid, Ancelotti îl scoate pe Benzema și mizează pe Isco.


23:14 Războiul lui Mandzukic cu apărarea adversă continuă. De data aceasta croatul îl lovește cu cotul pe Carvajal, dar scapă de un cartonaș galben care l-ar fi trimis mai devreme la cabine. Atacantul lui Atletico a faultat de șapte ori. Tot atâtea faulturi a făcut întreaga echipă a Realului.


23:06 Meciurile dintre Atletico și Real au fost, cel puțin de la venirea lui Simeone pe banca primeia, unele foarte încinse, cu un joc la limita regulamentului și cu multe cartonașe galbene sau roșii. Nici partida din această seară nu face excepție, iar cel care are cel mai mult de suferit e Mandzukic. Atacantul croat s-a ales cu un un cot zdravăn de la Sergio Ramos, apoi a fost faultat din nou dur de Varan, pentru ca Daniel Carvajal să-l lovească fără minge. Seară grea pentru vârful lui Atletico….


23:02 Așa arată Mario Mandzukic după o lovitură cu cotul primită de la Sergio Ramos. Croatul a petrecut minute bune pe marginea terenului, unde a primit îngrijiri medicale, iar la revenire a văzut și un cartonaș galben pentru proteste. Și bătut, și cu banii luați, cum s-ar spune.


22:57 GOOOOOOOOOOOOL JUVENTUS (VIDAL 57). Gazdele deschid scorul la Torino, după un penalty executat sigur de chilianul Vidal. Morata a fost faultat în careu de Ricardo Carvalho, care a văzut și cartonașul galben, iar Vidal marchează primul gol al serii.


22:54 Prima ocazie a reprizei secunde îi aparține lui Bernardo Silva, cel care l-a înlocuit pe Dirar în minutul 51. Șutul său la colțul lung e respins de Buffon, care are o paradă de excepție.


22:45 S-au reluat cele două meciuri. Nicio schimbare în cele patru formații de start.


22:32 Pauză pe cele două stadioane, nu înainte ca Vidal să rateze o ocazie foarte mare. Găsit excelent de Tevez în careul advers, mijlocașul chilian a șutat mult peste poarta apărată de Subasic.

E 0-0 pe ambele stadioane, dar meciurile sunt unele cu ritm bun. Real a dominat prima repriză pe Calderon, iar Juve și-a impus jocul pe teren propriu cu Monaco, după un start mai bun al francezilor.

Un detaliu interesant, Juventus și Monaco au tras același număr de șuturi, dar oaspeții au avut posesia în doar 25% din timp.


22:29 Oblak e omul primei reprize, fără îndoială. După cele două intervenții foarte bune în fața lui Bale, slovenul din poarta lui Atletico l-a blocat și pe James Rodriguez, care a șutat din interiorul careului.


22:17 Gareth Bale mai are o ocazie mare de gol. De data aceasta trage de la 30 de metri, cu stângul, dar același Oblak e la post și respinge de lângă bară.


22:11 Au trecut 25 de minute din cele două meciuri. Pe Calderon, meciul e echilibrat, după un început mai bun al Realului, care a ratat singura mare ocazie a partidei. La Torino, Juve domină, are posesia mai mult timp, tocmai a ratat o ocazie mare prin Tevez, care nu a putut înscrie din șase metri, după o centrare marca Marchisio, dar și francezii au avut șansele lor de a înscrie.


21;57 V-am arătat coregrafia fanilor torinezi. E normal să vă arăt și cum s-au pregătit suporterii lui Atletico pentru meciul cu marea rivală.


21:55 Așa arată coregrafia pregătită de fanii lui Juventus pentru meciul cu AS Monaco.


21:49 Ocazie imensă pentru Gareth Bale. Galezul a scăpat singur cu portarul, după o gafă a lui Godin, dar slovenul Oblak a avut o intervenție excelentă, ieșind la timp în întâmpinare și blocând execuția starului de la Real Madrid. Oaspeții au început mai bine meciul de pe Calderon.


21:45 Au început cele două partide. Eu mă aștept la un egal pe Vicente Calderon, 1-1, și la o victorie a lui Juventus, 2-0. Voi ce pronosticuri aveți? Le puteți scrie în secțiunea comentarii, iar la finalul meciurilor vom vedea cine a fost cel mai inspirat.


21:33 O imagine și de pe Vicente Calderon. Cu siguranță suporterii lui Atletico vor crea din nou o atmosferă incendiară și vor încerca să pună o presiune cât mai mare pe echipa lui Ancelotti. Publicul e un avantaj important pentru echipa lui Simeone, care întotdeauna s-a putut baza pe sprijinul oamenilor din tribune.


21:31 Mai avem 15 minute până la startul celor două meciuri. Așa arată Juventus Stadium înaintea unui sfert de finală în Liga Campionilor.


21:17 L’Equipe a făcut un exercițiu de imaginație cel puțin interesant. Cum ar arăta cea mai bună echipă a lui Juventus formată doar din jucători francezi. Nume impresionante.


21:04 Juventus vs. Monaco, în cifre:


20:46 Formațiile de start de la meciul de la Torino, dintre Juve și AS Monaco.

Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Vidal, Pirlo, Marchisio –  Pereyra – Tevez, Morata

AS Monaco:  SubaÅ¡ic –  Raggi, Fabinho, Carvalho, Abdennour, Kurzawa – Dirar, Moutinho, Kondogbia, Carrasco – Martial


20:37 Avem echipele de start ale meciului dintre Atletico și Real.

Atletico: Oblak – Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira –  Gabi, Mario Suárez –  Arda, Koke, Griezmann – Mandzukic

Real Madrid:  Casillas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Modric, J. Rodriguez, Kroos – Bale, Benzema, C. Ronaldo


20:29 Juve e o echipă puternică pe teren propriu, iar o statistică foarte interesantă spune că echipa care a dominat fotbalul italian în ultimele sezoane nu a pierdut niciodată pe teren propriu în fața echipelor din Franța în cupele europene. Și nici măcar nu se poate spune că au jucat puține meciuri, pentru că Juventus a întâlnit de 12 ori o echipă franceză la Torino. A câștigat de 10 ori și a remizat în două rânduri. Rămâne de văzut dacă Monaco poate întrerupe această serie.


20:18 Atletico și Real, față în față. Simeone vs. Ancelotti e un duel interesant, la fel cum e și cel dintre Mandzukic și Cristiano Ronaldo, cei mai buni marcatori ai celor două echipe. Evident, oricare alt jucător de pe teren poate decide soarta partidei, pentru că toți sunt de o valoare indiscutabilă.


20:09 Ce ne așteaptă? Două meciuri care se anunță echilibrate, evident. Atletico și Real au o istorie tensionată în ultimii ani, cu partide care mai de care mai aprige. Echipa de pe Calderon nu a mai pierdut în fața rivalei din oraș de șase meciuri, iar în acest sezon a lăsat trupa lui Ancelotti în afara Cupei Spaniei. De partea cealaltă, Real se bazează pe Cristiano Ronaldo, care a marcat de 15 ori în poarta concitadinilor de la venirea în Spania.

La Torino se vor întâlni două dintre cele mai pragmatice formații ale acestui sezon de Ligă. Juve se bazează pe forma foarte bună a argentinianului Tevez, în timp ce francezii, care în optimi au eliminat la limită Arsenalul condus de Wenger, au ca principală armă defensiva excelentă și forța grupului.


20:05 Bună seara! Sunt Cristian Voicu și vă invit să urmărim împreună manșa tur a primelor două sferturi de finală ale Ligii Campionilor. Vom face tranziția de la campionatul românesc și meciurile Oțelul – CFR la fotbalul cu adevărat mare, fotbalul care contează. Astăzi vom avea un adevărat regal. Atletico Madrid – Real Madrid, reeditarea  finalei Ligii de anul trecut, dar și partida dintre Juventus și AS Monaco. Rămâneți, așadar, pe prosport.ro pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la Madrid și Torino.


UEFA Champions League revine cu două partide extrem de interesante din prima manșă a sferturilor de finală. Atletico – Real Madrid și Juventus – AS Monaco sunt primele meciuri din această fază a competiției.

Capul de afiș al serii este bineînțeles ținut de confruntarea celor două rivale din Madrid. Real nu a mai câștigat de șase meciuri în fața lui Atletico, iar trupa lui Simeone i-a eliminat pe „galactici” din Cupa Spaniei. În plus, în ultimele trei partide disputate pe „Vicente Calderon”, Real nu a înscris nici măcar un gol.

Ancelotti vede meciul din UEFA Champions League ca pe oportunitatea perfectă de a-și lua revanșa și le-a impus jucătorilor săi un obiectiv important: câștigarea competiției.

„Obiectivul nostru este câștigarea Ligii Campionilor, nu să o învingem pe Atletico. Ne dorim să cucerim pentru a 11-a oară acest trofeu. Partida va fi diferită de cea din campionat din luna februarie. Suntem mult mai proaspeți în acest moment, avem mai multă intensitate și viteză. Diego Simeone este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, iar pentru mine este o onoare să-l înfrunt, dar și o mare problemă. Gareth Bale va juca doar dacă va fi apt sută la sută. Modulul de joc nu este important, dar trebuie să fim compacți. Mâine vreau să văd că echipa mea controlează balonul și luptă pentru fiecare metru de teren”, a declarat tehnicianul Realului.

În al doilea meci al zilei se întâlnesc Juventus și AS Monaco, partida anunțându-se a fi una extrem de echilibrată. Italienii nu au mai pierdut de 11 meciuri pe teren propriu în Champions League, în timp ce francezii pot bifa marți a treia victorie consecutivă în deplasare, în acest sezon. Trupa lui Allegri este neînvinsă în fața echipelor franceze pe teren propriu, palmaresul fiind de nouă victorii și două rezultate de egalitate.

O singură dată s-au mai întâlnit Juventus și AS Monaco în UEFA Champions League. S-a întâmplat în sezonul 1997-1998 atunci când italenii s-au calificat în finala întrecerii cu scorul general de 6-4.

„Monaco a primit un gol în șase meciuri. Este o echipă bună cu un mare antrenor. Trebuie să fim atenți, deoarece nu este loc de erori. Se joacă în dublă manșă, iar în tur este important să nu primim gol. Este un meci diferit de cel cu Borussia Dortmund. Este complicat atunci când întâlnești o echipă care primește puține goluri. Va trebui să avem răbdare, deoarece Monaco oferă puține spații. Leonardo Jardim este un tehnician inteligent, iar Monaco are cea mai bună defensivă din campionatul Franței”, a declarat Allegri înaintea meciului.

Atletico Madrid – Real Madrid și Juventus – AS Monaco se vor desfășura cu începere de la ora 21:45.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×