Brigadă din Slovenia la finala Ligii Campionilor. Cine va împărţi dreptatea la meciul dintre Tottenham şi Liverpool

14 mai 2019 624 afişări Liga Campionilor
Brigadă din Slovenia la finala Ligii Campionilor. Cine va împărţi dreptatea la meciul dintre Tottenham şi Liverpool

Damir Skomina (42 de ani) este arbitrul desemnat de UEFA să oficieze finala Ligii Campionilor, dintre Tottenham şi Liverpool, care va avea loc pe 1 iunie, la Madrid.

În vărstă de 42 de ani, slovenul este arbitru internaţional din 2002, iar până în prezent s-a mai aflat la centru într-o finală Europa League, în 2017, la Ajax - Manchester United, scor 0-2, şi la Supercupa Europei din 2012, dintre Chelsea şi Atletico, scor 1-4. Finala Ligii Campionior nu este chiar o premieră pentru Skomina, care a fost arbitru de rezervă în 2013, la Borussia Dortmund - Bayern Munchen, scor 1-2.

Skomina a mai oficiat patru partide din Liga Campionilor în acest sezon, la care se adaugă alte două din Europa League. Slovenul va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Jure Praprotnik şi Robert Vukan, în timp ce al patrulea oficial va fi spaniolul Antonio Mateu Lahoz.

Brigada completă de arbitri:

  • Arbitru: Damir Skomina (Slovenia)
  • Arbitri asistenţi: Jure Praprotnik, Robert Vukan (Slovenia)
  • Arbitru de rezervă: Antonio Mateu Lahoz (Spania)
  • Arbitru VAR: Danny Makkelie (Olanda)
  • Asistenţi VAR: Pol van Boekel (Olanda), Felix Zwayer (Germania)
  • Offside VAR: Mark Borsch (Germania)

Ultimul act al Ligii Campionilor va avea loc între Tottenham şi Liverpool, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00, pe Estadio Metropolitano din Madrid.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.