Bairamul se amână!

Bairamul se amână!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Așa cum ne asteptam, Steaua a fost întampinată pe Ali Sami Yen într-o atmosferă infernală. Total opusă a fost însa situația de pe teren. Roș-albaștrii nu au fost intimidați deloc de ostilitatea tribunelor, ci le-a oferit la rândul ei un început de meci cu adevărat de coșmar jucătorilor turci.

Două goluri marcate extrem de rapid, de Dayro Moreno (4) si Nicoliță (13), au făcut ca tabela să arate dupa nici un sfert de ora un scor pe care probabil nu l-ar fi putut ghicit nici cel mai optimist suporter.
Galatasaray a resimțit din plin șocul. Dar a fost repusă rapid pe picioare de Nonda, cel care a reușit să reducă diferența (19). Până la pauză tot el ne-a terorizat defensiva în mai multe rânduri, trecând foarte aproape și de golul al doilea în minutul 40, când doar reflexul de excepție al lui Zapata l-a oprit. Pauza a trecut tot în favoarea lui Galatasaray. Elevii lui Skibbe au ieșit de la cabine hotărați să reușească egalarea, pe care izbutit-o în minutul 48. Și cine le-o putea aduce, dacă nu același Nonda?

Chiar și după ce a egalat, echipa turcă și-a continuat asalturile la poarta lui Zapata, fără ca acestea să le mai aducă ceva pe tabela de marcaj. De abia în ultimele 20 de minute, Steaua a mai echilibrat raportul de forțe. Însă, deși s-a apropiat de câteva ori de poarta adversă, atacurile au fost lipsite de incisivitate. Astfel, s-a terminat egal, 2-2, la capătul unui meci pe care după primul sfert de oră se părea că îl avem în mână.

 

 

VEZI AICI COMENTARIUL LIVE – TEXT AL MECIULUI

min 93 : Duhamel fluieră sfârșitul meciului. Scor final 2-2, un rezultat care pare să-i ofere Stelei prima șansă pentru calificarea în Ligă.

 

min 90 : Deși Ghionea este căzut la pământ după un cot în gură aplicat de Nonda, turcii nu dau mingea în afara terenului. Ghionea este scos în cele din urmă pe targă și nu se știe dacă mai poate continua.

min 89 : După o lovitură liberă slab excutată de Lincoln, Nicoliță scapă pe contraatac, dar șutează total imprecis, dintr-o poziție favorabilă.

min 88 : Galata beneficiază de o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga. Centrarea lui Arda este prelungită către Nonda, dar Rădoi intervine în ultimul moment,reușind să devieze mingea.

min 87 : Steaua domină acest final de meci, pe fondul oboselii turcilor, care se vede clar că nu sunt pregătiți să ducă 90 de minute.

min 86 : Nicoliță execută bine un corner, reluarea lui Goian, trecând la 30 de centimetri pe lângă poarta Galatei.

min 85: O acțiune de atac închegată a Stelei se încheie cu un șut peste a columbianului Dayro Moreno.

min 83: Toja îi lasă locul lui Tiago. O schimbare cu profil defensiv, menită să conserve rezultatul.

min 82 : Rădoi primește galben, după ce oprește o acțiune periculoasă a turcilor. La aceeași fază, Arthuro primește și el galben pentru proteste.

min 81 : Arthuro, venit mult în spate recuperează o minge, dar preferă să câștige câteva secunde în locul unei pase decisive spre Dayro.

min 79: Toja șutează la un metru peste poarta turcilor, după o acțiune personală.

min 77 : Arda trece ușor de Petre Marin, noul lui adversar direct, dar se complică și pierde mingea.

min 74 : Neșu intră în locul polonezului Golanski. Petre Marin va trece pe flancul drept al defensivei "roș-albastre".

min 73 : Atac prelungit al Stelei, mingea circulă pe traseul Arthuro – Toja -Lovin, șutul acestuia din urmă fiind respins în față de portarul turc. Recentrarea lui Toja, trece pe lângă Bănel, care încearcă o foarfecă laterală.

min 70 : Golanski este depășit de Arda, dar polonezul revine și intervine în ultimul moment la o fază la care internaționalul turc ar fi rămas singur cu Zapata.

min 67 : Nonda, trage de la 17 metri, însă Zapata este la post. Doar portarul columbian și șansa fac ca Steaua să fie în continuare la egalitate cu Galatasaray.

min 65: Toja îl găsește pe Nicoliță liber pe partea dreaptă, dar mijlocașul Stelei încearcă o execuție pretențioasă, un șut din unghi, care nu pune niciun fel de probleme.

min 63 : Steaua joacă la întâmplare, singurul lucru pozitiv reprezentându-l scorul de pe tabela de marcaj.

min 62 : O centrare periculoasă de pe partea dreaptă a atacului turc este respinsă în ultimul moment de Lovin.

min 60: Ov. Petre, accidentat este înlocuit de Ghionea. Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, va urca în centrul liniei de mijloc, cuplul de fundași centrali fiind Ghionea-Goian.

min 58 : Arda Turan îl găsește din nou liber pe același Nonda, dar reluarea acestuia e parată de Zapata. Oricum, de la margine, tușierul semnalizase offsaid la atacantul de culoare.

min 56 : O acțiune de atac prelungită a galben-roșilor se încheie cu o intervenție a lui Nicoliță, care este faultat dur de Saș.

min 54 : Steaua se instalează în jumătatea adversă, profitând de un moment de acalmie în jocul turcilor. Totuși, băieții lui Lăcătuș nu pun în pericol poarta lui Aykut.

min 52 : Nicoliță și uriașul Servet se resimt după un contact dur. Amândoi sunt scoși în afara terenului pentru a primi îngrijiri.

min 50 : Arthuro este oprit neregulamentar la 17 metri de poarta turcilor. Lovitură liberă executată de Bănel, este prea înaltă pentru Dayro Moreno.

min 48 : Nonda aduce egalarea, după o minge pierdută pe flancul drept de Nicoliță, care deși a marcat, a greșit la ambele goluri ale turcilor.

min 47: Noul intrat, Ozbek, este lăsat nemarcat de Rădoi, dar șutul turcului este slab, fără emoții pentru columbianul din poarta Stelei.

min 46 : Schimbare la Galata, iese Topal, intră Ozbek. O schimbare post pe post, Skibbe nu riscă nimic deocamdată.

min 46 : Duhamel dă startul reprizei secunde.

 

min 45 : Arbitrul pune punct unei prime reprize în care, deși a fost dominată, Steaua a reușit două goluri.

min 45 : Nicoliță execută slab o lovitură liberă din partea dreaptă, dar centrarea sa este respinsă fără probleme de defensiva turcă.

min 43: O pasă a lui Toja îl găsește pe Golanski singur în partea dreaptă, dar polonezul nu controlează balonul și faulteză în atac.

min 42 : Ov.Petre este scos în afara terenului pentru aprimi îngrijiri. Se pare că nu este vorba de accidentarea care l-a făcut incert pentru meciul de azi, ci de o rană deschisă.

min 41 : Duhamel acordă primul cartonaș galben al partidei; Nicoliță este sancționat de arbitru pentru o intrare dură la Hasan Saș. Mijlocașul turc vede și el galben pentru proteste.

min 40 : Steaua este în corzi. O angajare în adâncime pentru Nonda este respinsă de Goian. La faza următoare, Zapata are un reflex formidabil la șutul din 6 metri al lui Arda.

min 39 : Lincoln plonjează în careul Stelei, dar Duhamel nu dictează nimic. Brazilianul scăpase singur spre poarta Stelei, după o eroare a defensivei noastre.

min 37 : Bănel scapă singur pe parte dreaptă, dar nu reușește să centreze. Cade la o intervenție a lui Sabri, dar arbitrul nu dictează nimic.

min 35 :Turcii atacă, dar Lovin recuperează o minge și combină cu Petre Marin, dar pasa acestuia este respină de Așik.

min 30 : Hasan Saș încearcă un șut de la 25 de metri, dar trimite slab. La faza următoare, același Dayro Moreno este aproape de gol, dar portarul Galatei iese inspirat și îl accidentează involuntar pe stelist.

min 28 : Petre Marin îl deschide în adăncime pe Dayro, dar columbianul nu controlează mingea, aceasta ieșind în aut de poartă.

min 26 : Steaua se cantonează în propria jumătate și îi așteaptă pe turci să se descopere.

min 24 : Arthuro nu ajunge la o centrare de pe partea stângă.

min 22 : Turcii presează, se apropie destul de ușor de poarta Stelei, care resimte golul primit.

min 20 : Nonda scapă din nou spre poarta lui Zapata, dar Goian intervine decisiv.

min 18 : Gol Galata. Nicoliță oprește o fază de atac a Galatei, după ce îl faultează pe Lincoln. Nonda înscrie după ce lovitura liberă executată îl găsește liber la 16 metri. Deși Zapata a atins mingea, el nu s-a putut opune golului.

min 11 : GOOOOOOOOOL STEAUA. Nicoliță dublează avantajul Stelei după o ce speculează o eroare în defensiva Galatei. Bănel a luat o acțiune pe cont propriu și înscrie pentru un avantaj nesperat.

min 9 : Toja reușește să treacă de Emre, dar pasa sa este imprecisă.

min 7 : Rădoi are o intervenție decisivă la Arda

min 5: GOOOOOOL Steaua. Dayro Moreno deschide scorul după o acțiune personală.

minutul 3 : Arda și Lincoln combină pe partea dreaptă. Jucătorul turc este lovit neintenționat de Nicoliță.

minutul 2 : Golanski este lovit de Arda peste față, dar arbitru nu ia nicio decizie.

minutul 1 : Arthuro scapă singur Aykut, dar este oprit de o semnalizare de la margine pentru offsaid.

minutul 1 : Duhamel fluieră începutul meciului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…