Așa am trăit lecția de portugheză predată unei apărări naive. FCSB – Sporting 1-5. Golurile lusitanilor au venit în urma greșelilor fundașilor: Niță, Enache și Larie s-au întrecut în gafe. Europa League e destinația finală

Redactor:
Dan Mirea
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Sporting 1-5 (Morais 20 / Doumbia 13, Acuna 60, Gelson 64, Dost 75, Battaglia 88) , 0-0 în tur

Echipele de start:

  • FCSB: Niță – Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais – O. Popescu, L. Filip – Teixeira, Budescu (Tănase 46), Golofca (Golofca 62) – Alibec (Man 81)
  • Rezerve: Stăncioiu, Pleașcă, Achim, De Amorim
  • Sporting: Rui Patricio – Piccini, Mathieu, Coates, Coentrao – Battaglia, Adrien Silva (Petrovic 72) – Gelson Martins (Bruno Cesar 80), Bruno Fernandes, Acuna – Doumbia (Dost 59)
  • Rezerve: Salin, Alan Ruiz, Medeiros, Figueiredo


23:36 FINAL! FCSB – SPORTING 1-5 (1-5 la general), într-o partidă în care Doumbia a deschis scorul, Morais a egalat rapid, dar Acuna, Gelson, Dostși Battaglia nu au iertat. 


23:33 GOOOOOOL Sporting! Stadionul devine din ce în ce mai gol, oamenii pleacă în cascadă de pe stadion, iar portughezii au o poftă din ce în ce mai mare de gol. A venit și rândul lui Battaglia să înscrie în poarta goală, după ce Coentrao s-a distrat în careu, Niță a respins cu ultimele puteri o minge, dar nu a putut evita golul.


23:25 Momentele în care performanța se scurge printre degete sunt cele mai greu de digerat, iar Arena Națională a amuțit. Doar suporterii dinamoviști, care stau în peluza oaspeților, se mai aud, în timp ce foarte multi suporteri s-au ridicat si au plecat dupa golul de 4-1. Crainicul a anunțat că 49.214 de oameni au fost prezenți la stadion pentru FCSB – Sporting.


23:19 GOOOOOOL Sporting! Este inexplicabil cum FCSB a picat în a doua repriză, după ce începuse foarte sus prin Alibec, Teixeira, Filip și Morais. Ultimul gol al portughezilor a venit după o fază-școală. Gelson a fost scăpat pe partea dreaptă, și-a făcut mingea pe interior, a aruncat o privire în careu, acolo unde Larie l-a uitat pe Dost, iar olandezul a înscris cu un șut plasat la colțul lung. 


23:08 GOOOOOOL Sporting! Calificarea e jucată în acest moment, FCSB merge în grupele Europa League, iar Sporting la „masa bogaților”. Fiind jucat sporadic în ultimul timp, Filip a pierdut o minge la jumătatea terenului, iar Gelson s-a dus până în poartă cu mingea, finalizând cu un șut plasat la colțul lung.


23:04 GOOOOOOL Sporting! Greșeală uriașă în apărarea lui Dică speculată de Acuna, care a înscris în poarta goală. După minutele de presiune pe care FCSB le-a avut, portughezii au pasat lung pentru viteza lui Acuna, Niță a ieșit neinspirat la marginea careului, Enache nu l-a protejat de atacantul lui Sporting, mingea a trecut de cei doi, iar Acuna a adus Sporting în avantaj.


23:00 Curg ocaziile la poarta lui Rui Patricio! Alibec a început să se ia de gât cu fundașii lui Sporting, iar la ultima fază a scos din marcaj trei fundași adverși, a pasat în stânga la Morais, care a retrimis în careu la Alibec, acesta i-a scos la marginea careului lui Filip, care a trimis din nou foarte mult peste poartă. Cu un minut înainte, Florin Tănase a căzut de lângă Mathieu, a țipat spre centralul partidei, dar acesta a lăsat jocul să continue. 


22:55 Vicecampioana a mai irosit o ocazie de a marca. Alibec a preluat superb dintre doi fundași ai lui Sporting, a driblat, dar a fost doborât imediat cum și-a făcut mingea pe șut. Toate speranțele au stat în piciorul lui Momcilovic, care a tras peste de la 25 de metri. 


22:51 FCSB a început partea secundă la fel ca în primele ale meciului. În primă fază, Morais s-a strecurat printre doi fotbaliști ai lui Sporting, a pasat la Alibec, care a deviat la Filip, dar șutul acestuia s-a lovit de zidul făcut de lusitani. FCSB a recuperat rapid, Golofca a ridicat mingea peste Piccini, care a rămas cu ochii în soare, mijlocașul a scos în marginea careului, acolo de unde Teixeira a tras mult peste poartă. Portughezii sunt amorțiți în aceste momente.


22:49 A început repriza secundă, fără Constantin Budescu pe teren, în locul său fiind introdus Florin Tănase. Așa cum a anunțat de dinaintea meciului, Dică s-a putut baza pe Budescu doar 45 de minute. 


22:33 Pauză, după o primă repriză în care vicecampionii au arătat că pot emite pretenții la grupele Ligii Campionilor, dar cu un Enache care a avut câteva greșeli în lanț înainte de intrarea la cabine.


22:27 FCSB le ține piept portughezilor și în returul de pe Arena Națională, diferența fiind făcută doar de golul înscris de Sporting în deplasare, iar la acest scor vicecampionii României sunt eliminați. Elevii lui Dică își tatonează adversarul, așteaptă o breșă lăsată în apărare de Sporting pentru un contraatac decisiv. În acest moment, „verzii” dețin posesia, dar și ocaziile, după ce au mai șutat de două ori pe poartă, dar moale astfel că Niță a reținut. 


22:20 Deși Jorge Jesus a surprins pe toată lumea prin titularizarea lui Doumbia, în detrimentul golgheterului Bas Dost, ivorianul este cel puțin la fel de periculos precum atacantul olandez în condițiile în care a marcat, în Liga Campionilor, 14 goluri în 27 de meciuri pentru CSKA Moscova.


22:16 Ce șansă a avut Sporting de a se desprinde, dar ce intervenție mare a avut Niță. Gardianul echipei l-a pândit pe Doumbia, după ce ivorianul a scăpat singur spre poartă, Niță a observat că atacantul e cu capul în pământ și s-a aruncat asupra mingii. Rămâne 1-1 datorită portarului de 30 de ani.


22:10 FCSB a prins curaj și a făcut pasul în față, după ce portughezii i-au speriat în începutul partidei. Dică a mutat mai mulți oameni în jumătatea adversă, dar cu riscul unui contraatac fatal. Iar acel moment a venit. Alibec a pierdut mingea în jumătatea adversă, portughezii au scăpat trei contra trei spre poarta lui Niță, dar Silva a pasat aiurea, iar faza s-a stins. 


22:05 GOOOOOOOOL FCSB! Alibec a fost uriaș la faza golului egalizator, după ce a scăpat cu Mathieu, a trecut mingea pe lângă fundașul trecut pe la Barcelona, a șutat la colțul lung, iar Morais a egalat, după ce Rui Patricio a respins greșit în față. 


21:57 GOOOOOOOOL Sporting! Mingea scăpată de Niță în fața portughezilor doar a anunțat o nouă greșeală a defensivei lui Dică, dar de această dată greșeala a fost fatală. Piccini a aruncat foarte lung de la margine, Teixeira a pierdut duelul aerian, portughezii au prelungit pe spate până la Acuna, care a ciupit mingea din fața unui adversar, în mijlocul careului, iar Doumbia a trimis cu dreptul în vinclul porții. FCSB are nevoie de două goluri în acest momente pentru a se califica.


21:51 Peluza FCSB-ului nu a mai încercat nicio coregrafie spectaculoasă. Nu am mai avut parte de nicio farsă a rivalilor. Cei prezenți pe stadion au aprins blițurile telefoanelor mobile, în momentul în care jucătorii s-au aliniat la mijlocul terenului. Pe teren, portughezii s-au instalat în jumătatea echipei lui Dică și au început să preseze din benzile terenului, fără vreo ocazie notabilă.


21:46 Fanii s-au ridicat pentru prima dată de pe scaune, după ce FCSB s-a apropiat de poarta lui Rui Patricio prin Alibec, care i-a pasat din prima lui Budescu, dar mijlocașul doar a ciupit mingea până la portarul lui Sporting.


21:45 A început partida de pe Arena Națională cu peste 45.000 de fani în tribunele stadionului și cu un duel inedit între un antrenor tânăr, aflat la prima experiență și un veteran al fotbalului. 


21:25 Au mai rămas 20 de minute până la startul partidei, iar Arena Națională a prins viață prin suporterii români și portughezi prezenți în tribune. Fanii FCSB-ului au dat startul unui duel verbal și au strigat numele rivalei lui Sporting: „Benfica, Benfica!”. Lusitanii au venit cu lecțiile făcute în România și au ripostat prin: Dinamo, Dinamo!”.


21:15 Dică este în fața primei mari performanțe în cariera de antrenor, iar George Ogăraru a venit la Arena Națională pentru a-l susține pe fostul său coleg de la Steaua.


20:59 Din punct de vedere estetic, gazonul arată bine, dar rămâne de văzut cât de bine s-a legat, după ce procesul de înlocuire s-a terminat acum câteva zile. 


21:40 Au apărut echipele oficiale pentru meciul de la 21:45, iar Jorge Jesus a surprins prin lăsarea pe bancă a lui Bas Dost. În locul atacantului cu 39 de goluri, în 45 de meciuri, a fost preferat Doumbia, cel care l-a înlocuit pe olandez în actul secund al turului din Portugalia. 


21:25 În ultimele minute, fanii din fața tunelului s-au înmulțit în așteptarea autocarului preferaților. Alibec & Co au fost încurajați la coborârea din autocar, iar aceștia au plecat grăbiți spre gazonul Arenei Naționale, în inspecție.


21:17 O ultimă declarație dată de Becali înainte de intrarea pe stadion îl arată pe finanțatorul FCSB-ului mult mai prudent decât înaintea altor calificări europene. Divinitatea face casă bună cu FCSB, Alibec are toată încrederea finanțatorului, iar Becali a anunțat că surpriza poate veni din partea lui Golofca: „Optimist, neoptimist, trebuie să fim optimiști, că altfel transmitem că suntem învinși. Trebuie să transmitem Duh de dăruință. Acum, sentimentele… e cel mai puternic sentiment. E mai multă dorință de calificare, pentru că tot ajungi la bani. Lumea se învârte în jurul banilor. Evenimentele care s-au întâmplat… trebuie să demonstrăm cine e Steaua, după tot ce s-a întâmplat cu Talpan. Dacă vreți acum e și un gând de trufie, de care noi oamenii nu ne putem debarasa. Toți sunt în jos și eu mă ridic. În mâinile Lui suntem. Mă bucur că oamenii simpli… ei reacționează la nedreptate, reacționează la nedreptatea la care s-a făcut. De aia trebuie spun că e sentimentul ăsta de biuință. Îmi dau seama că e o echipă mai puternică decât noi. Ceea ce vreau să fac e să construiesc viitorul, de aia i-am luat pe Coman, pe Nedelcu, adică să fie mingea și la ei și la noi când jucăm cu echipele mari. Eu tot sunt încrezător. Am văzut că Dumnezeu vrea, după ce am scos 0-0 la ei. Eu știu ce zic? Cea mai mare încredere o am în Alibec, dar marea surpriză o poate face Golofca”, a declarat Becali la Sport.ro


20:05 Autocarul lui Sporting a parcat în fața Arenei Naționale, iar elevii lui Jorge Jesus au fost întâmpinați de fanii români cu cu câteva fluierături. 


19:50 Deși au plecat de la FCSB, Szukala și Georgievski au rămas cu inima în România. Fundașul polonez a fost căutat de Gigi Becali în această vară, dar mutarea a picat. „Cangurul Nebun” și Szukala vor fi în fața televizoarelor și le-au amintit elevilor lui Dică de calificarea cu Ajax, după loviturile de departajare: „Vă amintiți? Acum patru ani (n.r. Steaua – Ajax 2-0) ne-am creat amintiri pe viață. Haide FC Steaua București, o poți face din nou în această seară. Baftă!”


19:23 Marica a prefațat meciul dintre fosta sa echipă și Sporting, iar fostul atacant nu a putut găsi o favorită la calificarea în grupe Ligii Campionilor. Câteva dintre atuurile lusitanilor au fost scoase în evidență de Marica: „Meciul începe de la 0-0. În condiții normale, Steaua ar trebui să fie favorită, joacă acasă, cu stadionul plin. Dar o înfruntare cu Sporting nu e un joc normal. E un adversar foarte puternic, are un buget astronomic pentru România, jucători cu mare experiență. Și e și o miza uriașă în plan financiar. Așa că e dificil sa dai un pronostic”, a declarat Marica la DolceSport. 


18:45 Fanii FCSB-ului au împânzit rețelele de socializare cu mesaje „nu folosiți”, în plus se vehiculează că dinamoviștii se vor infiltra la al doilea inel al Arenei Naționale. Pe grupurile suporterilor vicecampionilor s-au luat măsuri de prevenire: „Deci la meciul din această seară nu va fi nicio coregrafie în tribune! Este posibil să fie o coregrafie în Peluza Roș – Albastră și atât. Dacă găsiți ceva pe scaune (pungulițe, cartoane (alb sau roșu), ignorați și vă rugăm să nu folosiți. Până când Peluza Roș – Albastră nu dă un semn, vă rugăm să nu folosiți nici telefoanele. Distribuiți!!!!”.


18:30 Fanii lusitani au ajuns în Centrul Vechi al Capitalei și își fac încălzirea pentru meciul care i-ar putea asigura Portugaliei trei echipe în grupele Ligii: FC Porto, Benfica și Sporting Lisabona.


18:05 Cu câteva ore înainte de ultimul pas spre grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali face un compromis pentru calificare: „Sunt de acord să ne calificăm dacă stau toți în poartă, lângă Niță. Să se lovească mingea de ei ca de zid”, a declarat Becali la DigiSport.  

De asemenea, Becali s-a interesat de starea gazonului și a primit asigurări că suprafața se va prezenta în condiții optime, după ce procesul de înlocuire a ierbii de pe Arena Națională a fost încheiat în urmă cu câteva zile: „Din discuțiile pe care le-am avut cu cei care se ocupă de teren, mi-au spus că până miercuri terenul va fi bun. Sper că așa va fi. Să așteptăm până miercuri și vom vedea atunci ce va fi”, a adăugat finanțatorul FCSB-ului.


17:50 Așa cum ProSport a anticipat, Lucian Filip va juca alături de Ovidiu Popescu la mijloc, Budescu va intra din primul minut, iar Dică va miza pe viteza lui Golofca, nu pe Florin Tănase cel care a dezamăgit în partida tur: „Budescu joacă de la început. Filip cu Ovidiu Popescu la centru. Tănase nu joacă. Dacă eu vă spun? Eu știu. Ar fi fost culmea să nu știu echipa cu două ore înaintea unui meci așa de important”, a declarat Becali la DigiSport. 


UPDATE 16:55 Fotbalul românesc  e pe primul plan în această seară, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că a uitat cel puțin pentru o seară de rivalitate: „Da, da, cred că Steaua are șanse sămeargă în grupe. Are jucatori care au evoluat foarte mulți ani în competițiile europene și cred că pot merge și acum. Jucători ca Budescu, Teixeira, sau jucatorii care erau înainte, Alibec, De Amorim, pot face diferența. Faptul că au reușit să plece de acolo cu un rezult de egalitate le dă o stare de spirit foarte bună pentru jocul retur și sunt convins că si la retur vor fi sustinuți de un public fierbinte, la București. În fotbal, cele care sunt favorite pot, de multe ori, să nu reușească”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Dolce Sport.


UPDATE 15:44 Mihai Stoica anunță că FCSB va disputa partida din această seară „cu casa închisă”, dar se declară nemulțumit că legile în vigoare nu le-au permis roș-albaștrilor să vândă și mai multe bilete.

Managerul sportiv al FCSB nu a uitat nici de rivalii de la Dinamo și i-a ironizat pe fanii roș-albilor, care anunțaseră o nouă farsă la meciul din această seară. MM a ținut să le amintească acestoră că au privit multe performanțe europene ale Stelei din fața televizorului.

„ÎMPREUNĂ‚, ÎNCERCĂ‚M IMPOSIBILUL 💪

Având alături numărul maxim de steliști admis de o lege stupidă, cu o dorință de #autodepășire mai mare decât cu Valencia sau Ajax, cu multă #șansă și foarte multă #minte, vom fi în stare să micșorăm distanța care ne separă de un club cu 90 milioane buget, care-și permite să angajeze antrenor de legendă și jucători de la Real Madrid și Barcelona.

Cât despre #coregrafi neînțeleși , sunt zvonuri că s-ar da concurs la #dansezpentrutine. Prezentați-vă de urgență, că oricum vă place la ProTV.

#UCL #soldout #FCSB=Steaua„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.


Momentul care poate schimba soarta plânsă a fotbalului românesc a sosit. După 0-0 pe Alvalade, vicecampioana României joacă pe teren propriu cu Sporting Lisabona un meci care o poate duce în grupele Ligii Campionilor. Glorie sportivă, bani și recunoaștere internațională. Sunt premiile pentru care Nicolae Dică aleargă și pentru care are nevoie să gestioneze inteligent o partidă așa cum nu a mai avut în scurta lui carieră de antrenor. În fața unui stadion plin, FCSB trebuie să răstoarne statistica, să depășească predicțiile și să se autodepășească pentru a învinge o echipă care, cel puțin pe foaie, îi este superioară.

Cea mai importantă discuție legată de FCSB – Sporting este, fără îndoială, cea dată de revenirea lui Constantin Budescu. Mijlocașul ofensiv al vicecampioanei este refăcut, însă nu în totalitate, motiv pentru care Nicolae Dică trebuie să aleagă inteligent momentul în care se va baza pe el. În situația în care starea fizică a lui Budescu nu s-a îmbunătățit considerabil de la meciul cu Juventus București și până în prezent, staff-ul medical al vicecampioanei estimează că fotbalistul poate evolua la nivel ridicat circa 45 de minute. În aceste condiții, Nicolae Dică trebuie să aleagă repriza în care îl va folosi pe Budescu, iar toate indiciile îl dau pe fotbalist titular în condițiile în care păstrarea lui pentru repriza a doua se poate dovedi inutilă dacă Sporting reușește să își rezolve meciul în primele 45 de minute.

Prezența lui Budescu între titulari îl poate scoate pe Florin Tănase din echipă. Decarul FCSB a avut o evoluție slabă în tur, iar disponibilitatea la efort a lui Golofca îl face pe fotbalistul adus de la Botoșani să pară o soluție mai potrivită. În spatele vârfului Alibec va fi, astfel, o linie completată de Teixeira, unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor din acest start de sezon. 

O altă problemă pe care o are Dică este cea dată de absența lui Mihai Pintilii. Mijlocașul central a fost eliminat pentru cumul de cartonașe pe Alvalade, astfel că nu va putea juca pe Național Arena. Cu resurse limitate în lot pentru acel compartiment, Dică l-ar fi avut drept variantă pe Achim. Însă ultimele declarații ale finanțatorului FCSB par să fi schimbat complet datele problemei. Concret, Becali l-a criticat pe Achim după meciul cu Juventus și a menționat că Filip va fi cel care va face cuplu cu Ovidiu Popescu în fața apărării. O apărare care va avea în componență exact aceiași fotbaliști care au jucat la Lisabona. 

Un avantaj de care roș-albaștrii trebuie să se folosească este cel dat de prezența numeroasă anunțată la partidă. Biletele s-au vândut în timp record, astfel că oficialii clubului se așteaptă la o asistență de circa 45.000 de spectatori. Dincolo de aportul pe care publicul îl poate avea în stimularea fotbaliștilor, fanii FCSB aduc în conturile clubului o sumă importantă de bani. Gigi Becali va reuși, în cazul în care echipa lui se califică în grupele Ligii Campionilor, să plătească primele promise fotbaliștilor doar folosindu-se de cei circa 1,5 milioane de euro pe care suporterii i-au lăsat în conturile clubului cumpărând bilete de acces la partidele cu Viktoria Plzen și cu Sporting Lisabona.

 
Pe aceeași temă
Cât costă un „platou cu draci pe el” de la terasa lui Luis Stan? Lumea se înghesuie la restaurantul celui care a rupt Tik Tok-ul
Cât costă un „platou cu draci pe el” de la terasa lui Luis Stan? Lumea se înghesuie la restaurantul celui care a rupt Tik Tok-ul
Motivul absenţei lui Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep! Miliardarul a fost dat de gol de Ilie Năstase
Motivul absenţei lui Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep! Miliardarul a fost dat de gol de Ilie Năstase
Totul despre softul de spionaj Pegasus. Cum poţi afla dacă eşti urmărit
Totul despre softul de spionaj Pegasus. Cum poţi afla dacă eşti urmărit
Tuchel, inimă de aur. Antrenorul lui Chelsea a plătit operația pe cord de care avea nevoie fiul menajerei sale
Tuchel, inimă de aur. Antrenorul lui Chelsea a plătit operația pe cord de care avea nevoie fiul menajerei sale
Ultima oră: ASF a retras autorizația City Insurance. Compania intră în faliment
Ultima oră: ASF a retras autorizația City Insurance. Compania intră în faliment
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Adevărata cauză a morții Sofiei, fetița de 2 anișori din Iași care a fost lăsată singură în cada plină cu apă
Adevărata cauză a morții Sofiei, fetița de 2 anișori din Iași care a fost lăsată singură în cada plină cu apă
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a ŞOCAT o lume întreagă
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a ŞOCAT o lume întreagă
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Ce studii are Pavel Bartoş? Ce salariu primeşte de la Pro TV? Dar stai să vezi câţi bani scoate din propriile afaceri
Ce studii are Pavel Bartoş? Ce salariu primeşte de la Pro TV? Dar stai să vezi câţi bani scoate din propriile afaceri
Delia șochează pe toată lumea. Ce s-a aflat despre ea e ULUITOR, de asta e mereu plecată din țară
Delia șochează pe toată lumea. Ce s-a aflat despre ea e ULUITOR, de asta e mereu plecată din țară
S-a mobilizat armata! Cutremur total în Europa:
S-a mobilizat armata! Cutremur total în Europa: "De aceea ne-am deplasat trupele"
Fraudă majoră în lumea criptomonedelor. Lovitura este masivă şi o mulţime de oameni şi-au pierdut banii
Fraudă majoră în lumea criptomonedelor. Lovitura este masivă şi o mulţime de oameni şi-au pierdut banii
Zodiile cele mai nocive în relații. Te distrug emoțional
Zodiile cele mai nocive în relații. Te distrug emoțional
Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star:
Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star: "Când vine aici în România, vorbim româneşte"
Accesorii auto utile pe care le va vinde Lidl săptămâna viitoare
Accesorii auto utile pe care le va vinde Lidl săptămâna viitoare
Creatorul Bitcoin are acum statuie:
Creatorul Bitcoin are acum statuie: "Este zeul pieţei noastre”
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon
Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon
Vrei un salariu de peste 6.000 de lei? A fost oficializat examenul pentru a obţine calificarea pentru acest job. Nu este IT
Vrei un salariu de peste 6.000 de lei? A fost oficializat examenul pentru a obţine calificarea pentru acest job. Nu este IT
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Imaginile durerii din fața spitalului în care a murit Petrică Cercel. Familia și prietenii regretatului manelist l-au păzit întreaga noapte / PAPARAZZI
Imaginile durerii din fața spitalului în care a murit Petrică Cercel. Familia și prietenii regretatului manelist l-au păzit întreaga noapte / PAPARAZZI
Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor
Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor
Cât câștigă un angajat Dacia cu 15 ani experiență. Cineva a postat informații online
Cât câștigă un angajat Dacia cu 15 ani experiență. Cineva a postat informații online
FOTO. Anna Lesko, apariție controversată, fără lenjerie intimă! Imaginile nu lasă loc interpretărilor
FOTO. Anna Lesko, apariție controversată, fără lenjerie intimă! Imaginile nu lasă loc interpretărilor
FOTO. Fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu, apariție controversată într-un costum de baie incendiar!
FOTO. Fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu, apariție controversată într-un costum de baie incendiar!