A "spart" tăcerea şi vorbeşte deschis despre ce s-a întâmplat înainte de Steaua - Chelsea 0-4! "A greşit!" Momentul în care s-a rupt totul

23 ian 2014 9387 afişări Liga Campionilor
A "spart" tăcerea şi vorbeşte deschis despre ce s-a întâmplat înainte de Steaua - Chelsea 0-4! "A greşit!" Momentul în care s-a rupt totul

Belgianul Kevin De Bruyne s-a transferat în această iarnă de la Chelsea la VfL Wolfsburg, iar mijlocaşul belgian a acceptat să vorbească deschis în ţara natală despre momentul care l-a făcut să simtă că nu mai e dorit de Jose Mourinho.

De Bruyne a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Steaua, din Champions League, iar tehnicianul portughez a declarat în conferniţa de presă de la Bucureşti că motivul pentru care a luat această decizie e că jucătorul nu se antrenase corespunzător.

Cotidianul De Standard prezintă declaraţiile tranşante ale internaţionalului belgian, care nu se fereşte să-i transmită fostului său tehnician că a greşit profund în ceea ce îl priveşte. "Trebuia să mi-o spună în faţă! Asta aş fi acceptat", spune De Bruyne, încă deranjat de modul în care Mourinho a "negociat" situaţia.

"Mi s-a părut foarte nepotrivit (n.r. faptul că Mourinho a declarat că nu e suficient de pregătit în preziua meciului cu Steaua, de pe Naţional Arena).

Dacă mi-o spuneam în faţă aş fi acceptat, puteam trăi cu asta. Dar... acum... mi s-a pus o "ştampilă" în pubilic. Chiar şi aşa nu am avut nimic cu el.

Mourinho e un tehnician foarte bun şi analizează tot ce are legătură cu jocul. Eu nu sunt genul care să mă duc la antrenor şi să-l trag la răspundere, să-i cer explicaţii. În plus, nici nu ştiam ce motive de supărare are. Una peste alta, astfel de momente te ajută să cunoşti o persoană
", a declarat mijlocaşul de 22 de ani.

De Bruyne a mai precizat că a ales să meargă la Wolfsburg pentru că îşi doreşte să joace şi nu neaparăt pentru că a printe lotul Belgiei pentru CM, ci pentru că astfel are ocazia să joace mult mai mult decât la Chelsea: "Alegerea mea nu are nicio legătură cu Mondialul. Important acum e ca eu să joc cât mai mult la Wolfsburg. Cupa Mondială începe în iunie şi nu vreau să vorbesc despre asta prea mult. Eu aş fi ales să jolc la Wolfsburg şi dacă în acest an nu se juca Mondialul. Să fie clar: îmi doresc mult să joc în Brazilia, dar e un moment prea îndepărtat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.