„10 contra 14” și o „hoție care nu se poate întâmpla”! Nemții nu s-au mai abținut. Mesajele fără precedent ale jucătorilor lui Bayern după meciul cu Real. „Mulțumim, arbitrule…”

Autor: Ciprian Poloni Publicat: 19 Apr. 2017, 16:46 Actualizat: 19 Apr. 2017, 16:47 Liga Campionilor

Real Madrid – Bayern Munchen 4-2. Jucătorii grupării germane au reacționat dur după partida de pe Santiago Bernabeu, principala țintă fiind arbitrul maghiar Viktor Kassai, considerat vinovat pentru eliminarea lui Bayern.

Brigăzii conduse de Kassai i se impută eliminarea gratuită a lui Arturo Vidal, dar și două din cele trei goluri înscrise de Cristiano Ronaldo, care ar fi trebui să fie anulate pe motiv de ofsaid.

După meci, starurile lui Ancelotti și-au dublat protestele vehemente cu declarații dure, mai rar întâlnite la acest nivel. Fotbaliștii lui Bayern au reacționat inclusiv pe rețelele de socializare, propagând imagini care demonstrează că victoria Realului a fost facilitată de deciziile lui Kassai.

Un an de muncă din greu, îți mulțumim, arbitrule! Bravo„, a scris Ribery pe Instagram, alăturând fotografii de la golurile lui Ronaldo, dar și un cadru în care se vede că Vidal a atacat mingea la faza în care a văzut al doilea cartonaș galben.


Iată alte reacții dure ale jucătorilor lui Bayern:

„O asemenea hoție nu se poate întâmpla!”, Arturo Vidal.

„10 contra 14”, Thomas Muller.

„Nu poți decide în asemenea fel un loc în semifinale„, Arjer Robben.

„Arbitrul a făcut multe greșeli”, Robert Lewandowski.

„Un an de muncă din greu, îți mulțumim, arbitrule! Bravo”, Franck Ribery.


 

Autor: Ciprian Poloni Publicat: 19 Apr. 2017, 16:46 Actualizat: 19 Apr. 2017, 16:47 Liga Campionilor
Pe aceeași temă