Walter Zenga concurează cu Frank Rijkaard şi Claudio Ranieri pentru preluarea unei echipe. Unde ar putea antrena

11 apr 2017 2745 afişări International
Walter Zenga concurează cu Frank Rijkaard şi Claudio Ranieri pentru preluarea unei echipe. Unde ar putea antrena

Walter Zenga este pe o listă alături de nume mari ale fotbalului mondial, pentru postul de selecţioner al Irakului. Lista cuprinde cinci nume: Marcos Paqueta, Frank Rijkaard, Claudio Ranieri, Walter Zenga şi Zico.

Irakienii sunt extrem de dezamăgiţi de parcursul din preliminariil CM 2018, zona Asia. După şapte etape, ocupă doar locul 5 în grupă - din 6 echipe - cu doar 4 puncte acumulate. Irak este la 9 puncte diferenţă de Australia, loc de duce la baraj, şi la 12 diferenţă faţă de primul loc care asigură calificarea directă.

Federaţia din Irak a decis să ia măsuri şi a alcătuit o listă cu cinci antrenori: Marcos Paqueta, Frank Rijkaard, Claudio Ranieri, Walter Zenga şi Zico. Însă irakienii sunt nemulţumiţi de faptul că nimeni din federaţie nu şi-a dat demisia şi de fiecare dată a fost învinuit antrenorul pentru rezultatele slabe. Potrivit lui Hassanin Mubarak - jurnalist ce scrie pentru Goal.com - Irak a avut 20 de antrenori din 2004 şi până în prezent.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.