VIDEO Au luat lecţii de la "generaţia de aur" a României! Puştii Spaniei au reuşit un nou gol după o schemă "ucigătoare"!

7 sep 2010 29 afişări International

În partida Polonia U21-Spania U21, din Preliminarii CE 2011,Sergio Canales a înscris după o schemă "importată" de la naţionalaU19 a ibericilor. Atacantul lui Real Madrid reuşise să înscrie dupăo fază identică, în partida cu Anglia, la Campionatul European U19din acest an.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA SCHEMA DINPARTIDA SPANIA U19 - ANGLIA U193-1!

Nimic nu e întâmplător pentru spanioli atunci când vine vorba defotbal. Secretul campioanei mondiale şi europene porneşte de lajuniori, acolo unde se lucrează intens la şlefuirea talentelor. Maimult, spaniolii ştiu cât de important este ca un tânăr să seintegreze cât mai repede la o naţională superioară ca vârstă. Înaceste sens, ibericii adoptă aceeaşi tactică pentru naţionalele dela toate categoriile de vâstă, iar rezultatele nu întârzie săapară.

Schema reuşită de puştii Spaniei pare ocopie la indigo a loviturilor libere pe care echipa naţională aRomâniei le-a patentat în deceniul trecut. Vezi în player-ul de maisus o reuşită de excepţie atricolorilor.

Cea mai recentă demonstraţie vine din partida cu Polonia, dinPreliminarii U21. Sergio Canales a înscris după o schemă pe caresuporterii au mai văzut-o la Spania U19, la Campionatul EuropeanU19, din această vară. Ibericii au folosit atunci schema cujucătorul ascuns în zid în semifinala cu Anglia, tot Canales fiindmarcatorul.

În urma acestei victorii, Spania U21 termină Preliminariile pepoziţia secundă în grupă, cu 19 puncte, la două lungimi în spateleunei alte forţe, Olanda.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.