Tabloidul care i-a distrus cariera lui Dumitrescu la "Spurs" s-a ÎNCHIS! Detalii ULUITOARE: Cum a fost dat în vileag că a mers la prostituate

8 iul 2011 28788 afişări Comentează şi tu International
Tabloidul care i-a distrus cariera lui Dumitrescu la "Spurs" s-a ÎNCHIS! Detalii ULUITOARE: Cum a fost dat în vileag că a mers la prostituate Tabloidul care i-a distrus cariera lui Dumitrescu la "Spurs" s-a ÎNCHIS! Detalii ULUITOARE: Cum a fost dat în vileag că a mers la prostituate

Tabloidul News Of The World se închide după 168 de ani deexistenţă, pentru că poliţia britanică a descoperit că redactoriipublicaţiei ascultau ilegal telefoanele a mii de persoane. Mâine vaapărea pe piaţă ultimul număr al publicaţiei, care are un tiraj de2,8 milioane de exemplare. În lunga sa istorie, tabloidul duminicala publicat articole şocante despre personalităţi din toatedomeniile.

Lumea fotbalului a fost zguduită de nenumărate ori din cauzaarticolelor apărute în paginile săptămânalului News Of The World.Publicaţia a scris despre relaţia lui Ryan Giggs cu cumnata sa,despre aventurile lui Wayne Rooney cu prostituate sau despreproblemele cu alcoolul ale lui Paul Gascoigne. Redactoriitabloidului îşi fabricau însă ştirile ascultând ilegal telefoanelepersonalităţilor sau pe cele ale familiilor victimelor soldaţilorcare au murit în Irak şi Afghanistan.

Scandalul interceptărilor telefonice a început în 2005, dar aluat amploare în acest an, după ce numărul "victimelor" a crescutsimţitor. În aprilie 2011, News of The World şi-a cerut scuze"pentru comportamentul din trecut" şi şi-a declaratdisponibilitatea de a despăgubi persoanele în cauză cu o sumătotală de 22 de milioane de euro. A fost însă prea târziu. Încentrul unui imens scandal, conducerea trustului deţinut de RupertMurdoch a decis să închidă publicaţia. Astfel, mâine va apărea pepiaţă ultimul număr al unuia dintre cele mai mari tabloide dinlume.

Sportivi "prinşi" deNEWS OF THE WORLD

WAYNE ROONEY
Atacantul lui Manchester United putea să-şi piardă soţia după ceNOTW a dezvăluit că acesta a plătit de mai multe ori o prostituatăpentru sex.

ASHLEY COLE
Cântăreaţa Cheryl Cole a divorţat de fotbalistul lui Chelsea dupăce publicaţia a dezvăluit că Ashley plătea prostituate pentrusex.

PAUL GASCOIGNE
Fostul internaţional englez a apărut de mai multe ori în paginilepublicaţiei, care era la curent cu problemele sale cu drogurile şialcoolul. De fiecare dată când Gascoigne era internat într-oclinică de reabilitare, redactorii tabloidului aveauinformaţia.

ILIE DUMITRESCU
În 1994, pe când evolua la Tottenham, Ilie Dumitrescu a apărut înpaginile publicaţiei News Of The World, care l-a "prins" peinternaţionalul român când acesta a apelat la serviciile uneiprostituate din Londra. Acest scandal i-a afectat cariera laTottenham, la sfârşitul sezonului transferându-se la FCSevilla.

MAX MOSLEY
Preşedintele FederaţieiInternaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a participat la oorgie cu cinci prostituate, pentru care a plătit 2.500 de liresterline. Max, care este fiul unui fost lider fascist, OswaldMosley, votat cel mai detestabil englez din ultimii o mie de ani, afost filmat participând la o orgie "în stil nazist". Tabloidul apublicat poze cu Mosley într-o "cameră de tortură", primind şi dândordine în limba germană, dar şi lovind tinerele şi fiind lovit cubiciul.

JOHN HIGGINS
Redactorii News Of The World s-au întâlnit cu John Higgins,pretinzând că fac parte din mafia pariurilor. Numărul 1 în snookera acceptat să aranjeze câteva meciuri, iar filmarea a fost făcutăpublică.

ANDY GRAY
News Of The World i-a ascultat telefoanele şi comentatorului AndyGray, fost atacant la Everton, iar în urma scandalului, publicaţial-a despăgubit pe acesta cu 20.000 de lire sterline.

RYAN GIGGS
Galezul şi-a pierdut imaginea de familist după ce publicaţia adezvăluit că acesta avea o relaţie cu soţia fratelui său. Tot NOTWa scris despre aventura pe care fotbalistul lui Manchester United aavut-o cu modelul galez Imogen Thomas.


În ultimul număr nu va exista nicio machetă depublicitate, pentru că toate companiile şi-au reziliat contractelecu NOTW. Premierul Marii Britanii a cerut poliţiei să deruleze "oanchetă serioasă". Andy Coulson, redactor-şef la NOTW până înianuarie 2011, a fost arestat ieri.

Personalităţi ale căror telefoane au fost ascultateilegal de News Of The World: Prinţul William, Prinţul Harry, KateMiddleton, Eric Clapton, Prinţul Edward, Tony Blair, GeorgeMichael, Gwyneth Paltrow, Hugh Grant, Sienna Miller, Mick Jagger,Linford Christie, Gary Lineker, Ducele şi Ducesa de Kent, BorisJohnson (primarul Londrei)

Preşedintele trustului News Corporation, al doilea camărime din lume după The Walt Disney Company, este Rupert Murdoch.The Sun, News Of The World, Sunday Sun, The Times sunt doar câtevadintre publicaţiile deţinute de mogulul australiano-american. Dintrust mai fac parte şi televiziunile Fox, ITV, Sky sau NationalGeographic. Murdoch are o avere de 6,2 miliarde dedolari.


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.