Neymar scapă de procesul în care era acuzat de viol. "Tânăra a fost de acord să întreţină relaţii intime cu jucătorul!"

4 iun 2019 6902 afişări International
Neymar scapă de procesul în care era acuzat de viol. "Tânăra a fost de acord să întreţină relaţii intime cu jucătorul!"

Veşti bune pentru Neymar şi pentru "spălarea imaginii" pătate de femeia care l-a acuzat de viol. Publicaţia din Spania, Marca, notează că unul dintre avocaţii care o reprezenta pe "victima brazilianului" a decis să renunţe la acest proces şi să iasă din această situaţie.

Acesta a recunoscut public, printr-o scrisoare, că acuzaţiile făcute împotriva jucătorului nu sunt în conformitate cu realitatea. De fapt nu a fost vorba despre viol, ci despre un comportament mai agresiv în timpul actului sexual, întreţinut între fotbalistul în vârstă de 27 de ani şi femeia din Brazilia.

n denunţul făcut la poliţie faptele descrise au fost diferite faţă de ceea s-a întâmplat în realitate. Tânăra a fost de acord să întreţină relaţii intime cu Neymar, dar, în timpul actului, jucătorul s-ar fi transformat într-o persoană violentă, rănind-o. Fotbalistul trebuia să fie acuzat de agresiune, iar nu de viol", se arată în scrisoarea editată de avocatul Jose Edgard, care a mai subliniat: "Din cauza unui sentiment de ură şi dorinţă de răzbunare, tânăra a înregistrat denunţul povestind fapte care nu au fost conforme cu realitate".

Aceste informaţii au fost făcute publice de televiziunea Globo, din Brazilia. În plus au mai apărut şi fragmente din conversaţia pe care avocatul şi clienta sa au avut-o, discuţii în care aceasta îi cerea lui Jose Edgard să ajungă acest subiect în mass-media.

Atacantul campioanei Franţei, PSG, a fost acuzat de viol, o agresiune sexuală care, potrivit victimei, s-a întâmplat într-o cameră a unui hotel din Paris în data de 15 mai. Neymar, pentru a se apăra, a postat pe contul lui de socializare, sâmbătă, 1 iunie, un filmuleţ în care a povestit ceea ce s-a întâmplat şi a arătat şi toată discuţia pe care a avut-o cu femeia. În cadrul conversaţiei au apărut şi poze trimise de această, imagini în care tânăra era în poziţii indecente şi dezbrăcată. Neymar este acum investigat şi de publicarea acestor poze.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMULEŢUL 

Filmuleţul video a fost şters de Neymar de pe contul lui de socializare. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.