Maradona va fi audiat de FIFA duminică

10 nov 2009 10 afişări International
Maradona va fi audiat de FIFA duminică Maradona va fi audiat de FIFA duminică

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, va fi audit de FIFA,duminică, la Zurich, după ce forul internaţional a deschis oprocedură disciplinară împotriva tehnicianului, ca urmare adeclaraţiilor făcute de acesta după ce Argentina a obţinutcalificarea la Cupa Mondială din 2010, informează AFP, citată deMEDIAFAX.

Diego Maradona a provocat un scandal în urma comentariilor violenteadresate presei, punctate de vulgarităţi, într-o conferinţă depresă ce a avut loc pe 14 octombrie, după ce Argentina a învins, cuscorul de 1-0, naţionala Uruguayului, în ultima etapă apreliminariilor şi a obţinut astfel calificarea la turneul finaldin Africa de Sud.

"Această calificare este pentru cei ce nu au crezut în aceastăechipă şi care m-au tratat ca pe un nimic. Astăzi, suntem la CMfără ajutorul nimănui şi cu toate onorurile. Celor care nu aucrezut în noi, şi cer scuze doamnelor, să mi-o s... şi să continuesă o s..."
, a declarat atunci Maradona.

Ulterior, selecţionerul Argentinei şi-a cerut scuze pentruafirmaţiile sale, dar "numai femeilor din lumea întreagă, nu şicelorlalţi".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.