Liverpool vrea să îşi deschidă academie în Asia! Vezi ce ţară va beneficia de investiţia "cormoranilor"!

7 dec 2010 15 afişări International
Liverpool vrea să îşi deschidă academie în Asia! Vezi ce ţară va beneficia de investiţia "cormoranilor"! Liverpool vrea să îşi deschidă academie în Asia! Vezi ce ţară va beneficia de investiţia "cormoranilor"!

Fosta adversară a Stelei din Europa League, formaţia engleză FCLiverpool, plănuieşte să-şi deschidă anul viitor o academie defotbal în Indonezia. Proiectul a fost iniţiat de Camera de ComerţBritanică din Jakarta, ca parte a programelor de responsabilizaresocială din statul asiatic.

Liverpool a trimis deja de două ori în acest an delegaţii formatedin antrenori, prima oară legenda Ian Rush inaugurând o clinicăsportivă în Jakarta, iar a doua oară sâmbăta trecută, când adebutat un program constând în 8 zile de educaţiefotbalistică.

"Există un plan pentru a pune bazele Academiei Liverpool înJakarta din 2011. Presupunând că aceste vizite au fost un succes,s-ar putea ca proiectul să debuteze chiar în luna mai a anuluiviitor", a declarat Chris Wren, directorul executiv alCamerei de Comerţ Britanice, conform Jakarta Globe.

Totodată, acesta a spus că este esenţial să găsească investitoricare să fie dispuşi să contribuie financiar la dezvoltareaacademiei, fără a aştepta profituri instante:

"Fotbalul este o afacere foarte costisitoare, dar cred căse vor găsi persoane interesate. Provocarea va fi să găsim persoanecare să fie şi pasionate de acest fenomen. Dacă vom reuşi asta,atunci restul problemelor devin mult mai uşor desuportat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.