Dennis Man are ușile închise la Norwich. Englezii au transferat un polonez în locul românului + Ce sumă au plătit

Autor: Cornel Popescu Publicat: 22 Jul. 2020, 15:01 Fotbal Extern

Dennis Man are ușile închise la Norwich, toate acestea după oficialii echipei care a retrogradat în Championship s-au orientat către un polonez de la Slask.

Oficialii lui Norwich au venit la București pentru a negocia cu Gigi Becali un viitor transfer al lui Dennis Man, dar cele două păți nu au ajuns la un acord. Astfel, englezii au fost nevoiți să se reorienteze și au cumpărat un tânăr polonez.

Dennis Man are ușile închise la Norwich după ce englezii au transferat un polonez

Norwich a avut o soluție de rezervă după ce transferul lui Dennis Man a picat și l-a cumpărat pe Przemyslaw Placheta, de la Slask, iar suma plătită de englezii din Championship este mult mai mică față de cât solicita Gigi Becali.

Norwich a anunțat transferul lui Przemyslaw Placheta, un fotbalist în vârstă de 22 de ani pe care gruparea care a retrogradat în Championship a plătit trei milioane de euro, în condițiile în care cota de piață a acestuia nu depășește 675.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Polonezul Przemyslaw Palcheta a adunat 35 de meciuri în tricoul lui Slask Wroclaw, ocupanta locului cinci în Polonia, în sezonul 2019 – 2020, perioadă în care a înscris 8 goluri și a oferit cinci pase decisive.

Dennis Man e dorit de AS Monaco

Deși transferul lui Dennis Man la Norwich a picat, internaționalul român cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro nu duce lipsă de oferte. Fotbalistul arădean se află pe lista de transferuri a celor de la AS Monaco, iar francezii ar fi de acord să îi plătească lui Gigi Becali nu mai puțin de 10 milioane de euro plus bonusuri.

  • 21 de ani are Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 125 de meciuri, 31 de goluri și 22 pase decisive are Dennis Man în tricoul vicecampioanei României
Autor: Cornel Popescu Publicat: 22 Jul. 2020, 15:01 Fotbal Extern
Pe aceeași temă