Asta depăşeşte orice imaginaţie! Reacţie de milioane a lui Ibrahimovic înainte de duelul cu CR7

15 nov 2013 16750 afişări International
Asta depăşeşte orice imaginaţie! Reacţie de milioane a lui Ibrahimovic înainte de duelul cu CR7

Zlatan Ibrahimovic crede că echipa sa este mai cea îndreptăţită să meargă la Campionatul Mondial. Ibrahimovic are deja două prezenţe la Campionatele Mondiale, la cel din 2002 şi la cel din 2006.

Într-un interviu pentru suedezii de la TV4, atacantul a oferit un dialog cel puţin amuzant cu reporterul. Întrebat în legătură cu şansele de calificare ale Suediei în faţa Portugaliei, Ibra a avut o reacţie incredibilă.

Iată dialogul dintre cei doi:

Reporter: Ce şanse are Suedia în faţa Portugaliei?

Ibra: Doar Dumnezeu ştie.

Reporter: Din păcate, e puţin cam greu să-l întrebăm pe el.

Ibra: Vorbeşti cu el în acest moment. Hahaha!


Suedezul a continuat apoi pe un ton mai serios.

„Portugalia este probabil favorită datorită individualităţilor, dar să nu uităm că grupa noastră a fost câştigată de Germania, care este cea mai bună echipă din Europa, iar ei au terminat pe doi o grupă pe care ar fi trebuit să o câştige în mod normal. De-aia cred că merităm să ne calificăm“, a spus Ibrahimovic.

5 goluri a înscris Ibrahimovic în campania de calificări pentru CM 2014

Suedezii au obţinut 20 de puncte în grupa lor, cu opt mai puţine decât Germania, în timp ce Portugalia a încheiat cu 21 de puncte, cu unul mai puţin decât Rusia

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.