"Îmi asum vina. Faţă în faţă i-aş spune nişte lucruri". Cum vede Mircea Sandu situaţia lui Gabi Tamaş. A dezvăluit un episod regretabil: "L-am trimis pe Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar"

29 mar 2019 4006 afişări Fotbal Extern
"Îmi asum vina. Faţă în faţă i-aş spune nişte lucruri". Cum vede Mircea Sandu situaţia lui Gabi Tamaş. A dezvăluit un episod regretabil: "L-am trimis pe Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar"

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, deplânge situaţia în care a ajuns Gabi Tamaş, care este închis în urma încălcării legii în Israel. Fostul şef al fotbalului românesc regretă că nu a luat măsuri când fundaşul central a oferit un episod bahic la naţionala României. 

”Îmi asum vina. După un meci disputat de echipa naţională în Belarus, Tamaş s-a făcut praf şi a avut o atitudine nepotrivită faţă de selecţioner. Nu mai ştiu cine era antrenor. Sigur, nu era Victor Piţurcă. În loc să-l las pe aeroport, l-am iertat şi, din păcate, nu s-a învăţat minte. După câteva luni, a comis-o din nou şi a ratat turneul din America. Atunci l-am trimis pe regretatul Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar”, a declarat fostul preşedinte al FRF pentru Libertatea. 

Meciul la care face referire Sandu este Belarus - România, scor 0-0, pe 9 iulie 2010, din preliminariile EURO 2012, când selecţioner era Răzvan Lucescu. 

”Tamaş trebuie să pună stop băuturii şi să-şi găsească echilibrul. Îmi pare rău pentru familia lui. I-am cunoscut pe tatăl, un om deosebit. La Gabi e vorba de conjunctură şi de anturaj. Păcat de el, pentru nu are grijă de organismul lui, pentru că din punct de vedere fizic ar mai putea juca. Faţă în faţă i-aş spune nişte lucruri. Şi pe vremea noastră fotbaliştii beau după meciuri, dar de luni începeam antrenamentele”, a adăugat Mircea Sandu. 

Fundaşul trebuie să stea în arest până la finalizarea de către poliţia israeliană a cercetărilor din dosarul său, iar clubul a luat deja legătura cu Ambasada României în Israel pentru a încerca o rezolvare a situaţiei: "E alb ca varul şi complet palid. E nevoit să doarmă într-un centru de detenţie. E deja a treia noapte şi nu prea a dormit, îl doare inima", susţin cei de la One.

Ultimele informaţii despre Gabi Tamaş

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.