GALERIE FOTO | Momente ruşinoase pentru naţionala Argentinei. Ce au descoperit vameşii în lăzile cu echipament, pe aeroport

14 sep 2018 6968 afişări Comentează şi tu Fotbal Extern
GALERIE FOTO | Momente ruşinoase pentru naţionala Argentinei. Ce au descoperit vameşii în lăzile cu echipament, pe aeroport

Câţiva dintre componenţii naţionalei de fotbal a Argentinei au probleme după ce vameşii au descoperit obiecte nedeclarate printre lăzile de echipament, cu scopul de a nu mai plăti taxe.

Conform Ole, Complice a fost inclusiv preşedintele federaţiei, Claudio Tapia, care le-a dat voie componenţilor naţionalei să ascundă calculatoare, laptop-uri şi instrumente muzicale în interiorul lăzilor unde, în mod normal, ar fi trebuit să fie echipament sportiv. Valorea totală a obiectelor nedeclarate se ridică la 25.000 de dolari.

Delegaţia Argentinei se întorcea din SUA, acolo unde a disputat două amicale, cu Guatemala şi Columbia. La controlul de pe aeroportul Ezeiza, vameşii au descoperit 11 lăzi în interiorul cărora se aflau obiectele nedeclarate.

Federaţia din Argentina se apără: „Sunt obiecte (n.r. – calculatoarele şi laptop-urile) pe care le folosim pentru analiza jocurilor şi a antrenamentelor”. Momentan, cazul este sub investigaţie, iar obiectele nedeclarate au fost confiscate.

Secuestramos mercadería electrónica sin declarar de la Selección Argentina de Fútbol #AFIP #Aduana #Ezeiza pic.twitter.com/Ux5wzn5skD

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.