UEFA a făcut modificări în formatul Europa League! Vezi care este schimbarea majoră!

4 oct 2010 93 afişări Europa League
UEFA a făcut modificări în formatul Europa League! Vezi care este schimbarea majoră! UEFA a făcut modificări în formatul Europa League! Vezi care este schimbarea majoră!

UEFA a anunţat, luni, că a făcut schimbări în formatul LigiiEuropa pentru ciclul 2012-2015 (începând din sezonul 2012-2013),rezervând accesul direct în faza grupelor pentru câştigătoarelecupelor din cele şase campionate europene cel mai bine clasate,informează AFP.

"Un nou sistem a fost aprobat, acesta oferind accesuldirect în faza grupelor Ligii Europa pentru câştigătoarele cupelordin cele şase federaţii cel mai bine clasate", a anunţatUEFA, într-un comunicat dat publicitătii după încheiereaComitetului Executiv de la Minsk.

"Această schimbare are un impact direct asupraprocesului de calificare, urmând ca lista de acces să fie adaptatăpentru integrarea acestor modificări", precizeazăUEFA.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.