Trei pentru România în play-off-ul cupelor europene. Petrolul a făcut spectacol în Cehia, scor 4-1. Astra, set la general în fața lui Slovan. CFR Cluj, umilință totală în fața lui Dinamo Minsk

Trei pentru România în play-off-ul cupelor europene. Petrolul a făcut spectacol în Cehia, scor 4-1. Astra, set la general în fața lui Slovan. CFR Cluj, umilință totală în fața lui Dinamo Minsk
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua a obținut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după victoria de miercuri cu Aktobe, scor 2-1, și e sigură de prezența în grupele cupelor europene. România mai are trei reprezentante în Europa League, Astra, CFR Cluj și Petrolul, care joacă diseară pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Giurgiuvenii sunt ca și calificați, după 3-0 în tur cu Slovan Liberec, în timp ce CFR (înfrângere cu 1-0 cu Dinamo Minsk) și Petrolul (1-1 cu Plzen) acasă se vor lupta de la egal la egal pentru accederea în turul următor

  • SLOVAN LIBEREC – ASTRA 2-3 (Sural 45, Obrocnik 45+4 / Enache 37, Rus 83, Bukari 89, ÎN TUR, 0-3)
  • CFR CLUJ – DINAMO MINSK 0-2 (Stasevic 71, Udoji 81 – pen., ÎN TUR 0-1)
  • VIKTORIA PLZEN – PETROLUL 1-4 (Pilar 40 / Teixeira 20, Mutu 39, De Lucas 43, Tamuz 69, ÎN TUR 1-1)

23:05 Până la urmă a ieșit bine :). Avem 3 echipe calificate în play-off-ul cupelor europene, iar din ce am văzut azi, avem speranțe, deși adversarii care se conturează, cel puțin în Europa League, sunt dificili. După un maraton de peste 6 ore, vă mulțumesc pentru atenție! Ne vedem mâine, când o luăm de la capăt cu tragerea la sorți pentru Steaua (13:00), Astra și Petrolul (14:00).


22:56 După sezoane cu 10,05, 15,7 și 12,6 puncte în Europa, Viktoria Plzen părăsește cupele europene cu doar 1,35 puncte obținute în acest sezon. Evident, acest lucru va ajuta mult România, care mai are 3 echipe în cursă, în timp ce Cehia mai are doar pe Sparta Praga în cupele europene. E posibil ca România să treacă peste Cehia în clasamentul coeficienților, unde se află în luptă directă pentru locul 14. Rămâi pe prosport.ro pentru calcule și potențiali adversari ai celor două echipe.


22:47 FINAL DE MECI! Sub imboldul lui Adrian Mutu (foto jos – golul superb marcat de român în minutul 39), Petrolul s-a calificat en-fanfare în play-off-ul Europa League, cu scorul general de 5-2 în fața lui Plzen. Petrolul a jucat excelent, a știut perfect când să „muște” și n-a avut emoții în privința calificării.


22:40 Plzen nu își revine din pumni și nu mai reușește să marcheze. E clar, avem trei echipe în play-off-ul cupelor europene: Steaua (în Liga Campionilor), Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești (în Europa League).


22:28 Suporterii Viktoriei încep să plece de la stadion, nemulțumiți de evoluția propriilor favoriți. Dusan Uhrin Jr. ar putea fi demis de la Viktoria, în urma acestui rezultat catastrofal.

 


22:25 GOOOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!! (TAMUZ 69). E gata! Petrolul e în play-off-ul Europa League! Ploieștenii marchează prin Tamuz, după ce israelianul a fost lansat excelent de Teixeira și a șutat în cross, de la 20 de metri! Ce nebunie! Ce frumos joacă Petrolul!


22:20 Final de meci la Cluj! După încă 90 de minute extrem, extrem de slabe, CFR e eliminată de Dinamo Minsk. Cu scorul general de 3-0, Dinamo Minsk se califică în play-off-ul Europa League în dauna CFR-ului, deși clujenii aveau cel mai bun coeficient al echipelor românești din Europa League.


22:15 Cehii au început să pună stăpânire pe joc, domină pozițional, dar nu reușesc să își creeze mari ocazii de poartă. Deocamdată, Petrolul rezistă senzațional, iar pentru a se califica, gazdele au nevoie de trei goluri.


22:11 GOOOOOOOOL DINAMO MINSK (UDOJI 81 – PEN.). Penalty corect acordat pentru bieloruși, iar Udoji reușește să transforme fără emoții, în dreapta lui Felgueiras. Orice urmă de îndoială care mai plana asupra calificării este spulberată. Udoji egalează dintr-un penalty. Camora și-a jenat un adversar în careu, iar arbitrul Gautier a arătat ușor punctul cu var. 


22:06 În acest moment, România are trei echipe în play-off-urile cupelor europene: Steaua (deja calificată în Liga Campionilor), Astra (deja calificată în Europa League) și Petrolul, care mai trebuie să reziste 40 de minute la Plzen. Din păcate, CFR, echipa care era cap de serie și ar fi avut, teoretic, cea mai ușoară misiune în Europa League, e pe punctul să fie eliminată.


22:04 GOOOOOL DINAMO MINSK!!! (STASEVIC 71). Ah, ce ghinion pentru clujeni: Stasevic execută perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, iar Felgueiras nu mai poate face nimic. Este 2-0 la general pentru bieloruși și este cam gata…


22:01 S-a reluat partida de la Plzen. Petrolul începe în ofensivă.


21:54 Mark Smith, jurnalist englez care lucrează pentru postul Praga TV, admiră golurile marcate în prima repriză și îi caracterizează pe jucătorii lui Plzen drept piloți kamikaze. 


21:51 CFR-ului i-a trecut glonțul pe la ureche. În minutul 57, bielorușii au trecut pe lângă golul care ar fi încheiat speranțele clujenilor. Publicul susține din răsputeri echipa lui Miriuță, dar CFR-ului îi e greu să joace în 10.


21:49 Dusan Uhrin are ce să își reproșeze, după prima repriză de la Plzen. Primul gol al Petrolului a venit ca urmare a unei greșeli impardonabile a defensivei Viktoriei, la fel ca și golul 3, când cehii au fost prinși pe contraatac de echipa ploieșteană, iar De Lucas era singur în careul ceh.


21:45 FINAL DE REPRIZĂ‚ LA PLZEN! Petrolul a făcut 45 de minute excepționale la Plzen, mai ales datorită lui Mutu, care a marcat un gol senzațional și a dat o pasă de efect la golul lui De Lucas. În acest moment, Plzen trebuie să marcheze de trei ori pentru a se califica. Lucru destul de greu, considerând că Răzvan Lucescu știe să își organizeze excelent echipa.


21:43 GOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!!! (DE LUCAS 43). E nebunie pe „Doosan Arena”!!! Un contraatac excelent al Petrolului e finalizat de Pablo de Lucas, care a reluat cu capul din 6 metri, după o centrare excelentă a lui Mutu, cu exteriorul piciorului drept. „Decarul” ploieștenilor a făcut un meci senzațional până acum.


21:40 GOOOOOOOOOOOOL PLZEN! (PILAR 40). Cât ghinion! Petroliștii nu se concentrează pentru câteva secunde, iar Pilar reușește să reducă din handicap la două minute după super-golul lui Mutu, Pilar reluând în cross de la 16 metri.


21:38 GOOOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!! (MUTU 38). CE GOL! CE GOL ÎNSCRIE ADRIAN MUTU!!!! „Decarul” Petrolului ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde spre poarta cehilor și șutează superb, de la 30 de metri, cu boltă, păcălindu-l pe Kozacik! E 2-0, iar Petrolul are șanse mari de calificare!


21:35 Intervenția lui Iuliu Mureșan în vestiar a produs deja două schimbări în garnitura CFR-ului . Guima intră  în locul lui Costea, iar Jazmic în locul lui Negruț.


21:24 Oh, ce păcat! Suporterii Petrolului își dau în petec pe „Doosan Arena”. După golul lui Teixeira, aceștia au aprins torțe, iar poliția intervine în forță cu tunuri de apă pentru a-i opri pe fani. 


21:20 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!!!!!! (TEIXEIRA 20). GOL GOL GOL!!! Petrolul deschide scorul după o lovitură liberă excelentă, care l-a găsit pe Teixeira nemarcat în doar 6 metri, portughezul păcălind pasul la ofsaid al fundașilor adverși.


21:19 Nemulțumit de evoluția jucătorilor lui Miriuță, Iuliu Mureșan va intra la cabine pentru a le cele socoteală jucătorilor lui CFR. Pauză în Gruia: CFR – Dinamo Minsk 0-0. Trei ocazii pentru clujeni și cam atât. Bielorușii păstrează prima șansă la calificarea în play-off, dar mai sunt 45 de minute…


21:15 Veteranul Horvath (39 de ani) are o șansă mare pentru Plzen! Centrarea sa, din corner, e scoasă cu greu de Pecanha de sub bară!


21:11 Tade putea produce prima explozie de bucurie la Cluj în minutul 34, dar portarul lui Dinamo Minsk s-a opus excelent în fața șutului puternic al atacantului ceferist. CFR Cluj – Dinamo Minsk rămâne 0-0 (0-1 la general).


21:10 Ce no-look-pass a reușit Mutu! „Decarul” Petrolului și-a arătat clasa, oferind o pasă excelentă lui Teixeira, care a destabilizat întreaga defensivă a lui Plzen, însă portughezul a centrat aiurea, în afara terenului.


21:06 Startul partidei aparține cehilor de la Plzen. Adversara Petrolului are posesia și domină partida, deși un 0-0, scorul înscris acum pe tabelă, o califică în play-off-ul Europa League.


21:00 Dacă suporterii Petrolului ne-au obișnuit cu coregrafii 3D, de data aceasta a venit rândul cehilor să îi aștepte cu o astfel de coregrafie pe ploieșteni.


20:57 CARTONAȘ ROȘU PENTRU CFR! Rada nu s-a lăsat! Dacă în minutul 2 a scăpat neavertizat, în minutul 25, fundașul central a fost eliminat pentru un fault dur la 30 de metri. Ce imprudență pentru fundașul român, care a comis eroare după eroare în acest meci. Misiunea CFR-ului va fi, așadar, mult mai dificilă.


20:55 CFR forțează marcarea golului care să refacă egalitatea la general contra bielorușilor de la Dinamo Minsk, după 0-1 în tur. Negruț a ratat o ocazie uriașă, iar Tade a reclamat un penalty, dar arbitrul Gautier a rămas insensibil. Florin Costea a irosit, la rândul lui, o șansă uriașă în minutul 23. Un lucru este clar, CFR arată mai bine decât în meciul tur. Și are și un pic de noroc: Rada a scăpat de eliminare în chiar primul minut de joc.


20:52 Șansă mare ratată de CFR în minutul 22! O minge care a ajuns la Costea în careul bielorus e reluată de vârful vâlcean, însă Politevici se opune șutului atacantului lui CFR. Clujenii încep să domine partida.


20:49 FINAL DE MECI! Astra e prima echipă din România calificată în play-off-ul Europa League, după ce a trecut cu 3-2 de Slovan Liberec, scorul general fiind de 6-2. Echipa lui Isăilă nu a avut nicio emoție, în ciuda celor două goluri marcate de Slovan în finalul primei reprize.


20:45 GOOOOOOOOOOOL ASTRA!!!!! (BUKARI 89). După ce finalul primei reprize a aparținut lui Slovan, finalul de meci e al Astrei. Bukari marchează comic, după ce îl culcă pe portarul advers, și face 3-2! 


20:40 GOOOOOOOOOOOL ASTRA!!!! (RUS 83). Giurgiuvenii egalează prin Rus, abia intrat pe teren. Fundașul dreapta al Astrei a fost servit de Budescu, a pătruns în careu și a înscris cu un șut la colțul scurt.

 


20:38 Revenim pentru câteva momente la Liberec, acolo unde e minutul 84, iar Astra reizstă excelent. În afara exploziei din sfârșitul primei reprize, Slovan nu a mai fost deloc periculoasă, iar rezultatul a rămas 2-1 în favoarea cehilor.


20:35 În cele din urmă, Voronkov nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit în minutul 4 cu Diomande. O pierdere importantă încă din start pentru bieloruși.


20:31 Nu au trecut decât 20 de secunde de la startul partidei, iar unul dintre bieloruși s-a accidentat serios. Rada i-a pus o talpă pe genunchi lui Voronkov, iar mijlocașul lui Dinamo e accidentat serios. Totuși, impactul a fost mai puțin dur decât a părut, iar Volkov poate continua.


20:30 A început partida de la Cluj! CFR joacă în vișiniu, Dinamo în albastru. S-a ținut un moment de reculegere pentru Valyantsin Bialkevici, decedat la 41 de ani, acesta a fost jucător la Dinamo Minsk și Dinamo Kiev, cu primii câștigând 4 campionate, iar cu echipa din Kiev 9 titluri ale Ucrainei.


20:25 Pe arena din Gruia au venit circa 8000 de spectatori. Atmosfera nu e una senzațională, însă CFR-iștii sunt motivați si au ca obiectiv calificarea.


20:20 Astra a trecut peste primele 15 minute ale reprizei secunde, ba chiar a fost aproape să marcheze, prin Fatai. Însă nigerianul a ratat incredibil, încercând o scăriță din postura de singur cu portarul advers!


20:16 Pentru Dinamo Minsk este a patra confruntare cu echipe românești, în cupele europene. Adversara CFR-ului de astăzi a eliminat în sezonul 1995-1996 Universitatea Craiova din preliminariile Cupei UEFA. În 1988, Dinamo Minsk a fost eliminată de Victoria București, iar în 1983 Dinamo i-a scos pe bieloruși din Cupa Campionilor.


20:10 Duritățile jucătorilor lui Slovan continuă, iar Fatai e lovit atât de dur la gleznă, încât i-a sărit gheata din picior. Atacantul nigerian este, însă, ok și poate continua partida.


20:06 Corespondentul ProSport la Cluj, Vlad Măcicășan, ne transmite că 20 de suporteri ai lui Dinamo Minsk sunt prezenți în tribune. Aceștia sunt recunoscuți drept unii dintre cei mai fanatici din Belarus.  În septembrie 2013, galeria lui Dinamo Minsk s-a încăierat la Atena cu fanii lui AEK și cu poliția, înaintea unui meci din Liga Campionilor la handbal


20:00 A început repriza a doua a partidei dintre Slovan și Astra, una în care cehii au început să atace încă din start!


19:53 VIKTORIA PLZEN – PETROLUL / ECHIPELE DE START

Răzvan Lucescu va trimite în teren același 4-2-3-1, cu Nepomuceno, Mutu și Teixeira în spatele lui Tamuz.

Viktoria Plzen: Koyacik – Reznik, Hubnik, Prochazka, Limbersky – Horava, Horvath – Petrzela, Kolar, Pilar – Bakos
Rezerve: Bolek, Hejda, Hrosovsky, Kovarik, Vanek, Tecl, Chramosta
Antrenor: Dusan Uhrin Jr 

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – Hoban, De Lucas – Nepomuceno, Mutu, Teixeira – Tamuz
Rezerve: Cobrea, Beța, Mustivar, Albin, Astafei, Marinescu, NKoyi
Antrenor: Răzvan Lucescu


19:52 3-3 la șuturi pe poartă, 3-1 la șuturi care nu au prins cadrul porții, în favoarea lui Slovan. Acesta e bilanțul primei reprize, una pe care Astra părea să o domine, mai ales că giurgiuvenii au avut și posesia (53%). Cele două goluri primite în prelungiri au schimbat însă soarta partidei.


19:50 Finalul primei reprize ar putea avea un impact extrem de dur asupra moralului jucătorilor Astrei. Cele două goluri ale lui Slovan i-ar putea motiva pe jucătorii lui Samuel Slovak, care ar mai avea nevoie de doar trei goluri marcate pentru a se califica. Primele 15 minute ale reprizei secunde vor fi definitorii pentru soarta calificării.


19:48 GOOOOOOOOL SLOVAN!!! (OBROCNIK 45+4). Incredibilă revenire a cehilor în acest final de repriză! La ultima fază a primei părți, jucătorii lui Isăilă nu reușesc să degajeze balonul, mingea ajunge la Obrocnik, care face 2-1, cu un șut perfect de la 20 de metri!


19:44 GOOOOOOOOOL SLOVAN!!! (SURAL 45). Astra nu intră la pauză în avantaj, din cauza unei greșeli inexplicabile de marcaj. Sural a fost „uitat” în centrul careului giurgiuvean, iar cehul nu a iertat, învingându-l pe Lung din 6 metri.


19:37 GOOOOOOOOOOOOOOOOL ASTRA!!!! (ENACHE 37). Mijlocașul dreapta al Astrei își continuă forma excelentă din acest debut de sezon. Cu trei goluri și patru pase decisive, Enache e unul dintre cei mai buni jucători ai giurgiuvenilor și a demonstrat-o și în această seară, când a tras excelent în cross de la 16 metri, învingându-l pe goalkeeperul lui Slovan.


19:34 Jucătorii giurgiuvenilor sunt fluierați la scenă deschisă de fanii cehilor, care sunt enervați de faptul că cer intervenția medicală extrem de des. Se pare că în cazul lui Laban situația era mai gravă, iar acesta a fost înlocuit cu Seto.


19:27 ECHIPELE DE START CFR – DINAMO MINSK

A mai rămas doar o oră până la startul partidei dintre CFR Cluj și Dinamo Minsk, iar cele două echipe au fost anunțate. Nu există surprize în „11”-le CFR-ului, singura alegere dificilă a lui Miriuță fiind cea din ofensivă, acolo unde tehnicianul l-a preferat pe Tade.

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Monroy, Sulley – Deac, Negruț, F. Costea – Tade
Rezerve: Amadio, Jaime, Christian, Guima, Jazvic, Jakolis, Ivanovski
Antrenor: Vasile Miriuță

Dinamo Minsk: Gutor – Karpovich, Politevici, Bangura, Veretilo – Simovic – Udoji, Voronkov, Nikolic, Stasevici – Adamovic
Rezerve: Ignatovii, Molosh, Zaleski, Kontsevoi, Figueredo, Nikitin, Diomande
Antrenor: Vladimir Zhuravel


19:20 Șansă mare pentru Astra în minutul 23! O pasă excelentă a lui Platsikas ajunge la Budescu, al cărui șut e blocat de un fundaș advers. Astra putea da lovitura pe contraatac.


19:16 Un fault al lui Sural asupra lui William de Amorim înfierbântă serios spiritele la Liberec. Fotbaliștii gazdă au crezut că brazilianul Astrei a simulat și i-au cerut să se ridice. După cum se vede în captura de mai jos, chiar a existat o intervenție neregulamentară.


19:10 Primele zece minute ale partidei nu au adus vreo fază periculoasă la cele două porți. Liberec pare dispusă să atace încă din start, dar cu moderație. Probabil, tehnicianul Samuel Slovak și-a dat seama că Astra e periculoasă pe contraatac și că poate da lovitura prin Enache, Budescu sau Fatai.


19:00 Start în meciul de la Liberec. Astra joacă în echipamentul de deplasare, de culoare roșie, în timp ce Slovan joacă în alb.


18:53 Ondrej Zlamal, reporter al site-ului uefa.com, se află la Plzen, acolo unde va urmări partida dintre Viktoria și Petrolul. Fotografia postată de jurnalistul ceh arată că terenul e excelent, prezentându-se în condiții foarte bune.


18:45 Jucătorii lui Slovan și ai Astrei au ieșit la încălzire. Foarte puțini spectatori se află pe arena din Liberec. Probabil că nici ei nu mai cred că pot remonta handicapul din meciul tur, după „tripla” lui Fatai.


18:34 Stadionul din Liberec este gata să găzduiască meciul cu Astra. Vremea e excelentă deocamdată, însă spectatorii nu s-au grăbit să vină la meci.


18:25 Dolce Sport a anunțat ieri că jucătorii Astrei sunt nemulțumiți că nu și-au mai primit primele pentru câștigarea Cupei și a Supercupei României. Ba mai mult, unii jucători au întârzieri salariale de 2-3 luni. Astfel, tunisianul Ben Youssef nu s-a urcat în avion pentru deplasarea de la Liberec, iar banca Astrei are doi goalkeeperi – Coman și Arabatzis.


18:16 Le e frică de Fatai! După hat-trick-ul din meciul tur, Fatai a băgat frica în jucătorii și antrenorii lui Slovan Liberec. „A marcat un hat-trick în tur, deci e un jucător excelent. Știm acum la ce să ne așteptăm și vom încerca să îl blocăm. Ne lipsesc Jarolim și Pavelka, două absențe uriașe în echipa noastră”, a spus Samuel Slovak, antrenorul lui Slovan.


18:00 Avem echipa de start a Astrei! Surpriza mare este titularizarea grecului Pliatsikas, cel mai slab jucător din tur, dar și a lui Yahaya, preferat de Isăilă lui Seto.

Slovan Liberec: Hrosso – Mudra, Rajnoch, Pimpara, Fleisman – Sackey – Obrocnik, Sural, Frydek, Dubek – Hamul’ak

Astra: Lung – Pliatsikas, Oros, Găman, Junior Morais – Yahaya, Laban – Enache, Budescu, William de Amorim – Fatai


17:40 La partida de diseară de pe „Doosan Arena” va asista și fostul mijlocaș al Petrolului, Damian Boudjemaa, actualmente jucător la Slavia Praga. „În Cehia se joacă mai fizic, în România mai tehnic, dar e cam la fel. Îmi lipsește Petrolul, dar în viață faci alegeri și asta am ales, să vin aici. Petrolul – Plzen? Așa e fotbalul, se schimbă în ultimul minut, acum Petrolul trebuie să marcheze, va fi un meci dificil, dar sunt șanse, zic eu”, a declarat Boudjemaa, care joacă acum la Slavia Praga, pentru Dolce Sport.


17:30 Dusan Uhrin Jr., antrenorul Viktoriei Plzen, a vizionat meciul dintre Petrolul și FC Botoșani de la sfârșitul week-end-ului trecut, dar nu a părut surprins de forța petroliștilor, care au câștigat cu 4-1. „Au făcut o serie de schimbări, cred că așa ar putea juca împotriva noastră în meciul de joi. Totuși, joacă în deplasare, ceea ce e mult mai greu pentru ei”, a spus Uhrin, potrivit isport.cz.


17:10 Meciul contra Petrolului e unul extrem de important pentru Viktoria Plzen, dar și pentru fotbalul ceh. Sparta Praga a fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor aseară, după ce a pierdut cu 2-0 returul cu Malmo, eșec care a anulat victoria din tur, scor 4-2. Slovan Liberec e ca și eliminată din Europa League, după eșecul cu Astra, scor 0-3, în timp ce Mlada Boleslav a pierdut turul cu Lyon din turul III al Europa League cu 4-1. Cehia ar rămâne cu doar două echipe dacă Plzen s-ar califica, Sparta fiind calificată în play-off-ul Europa League, după eliminarea de miercuri seară din Ligă.


16:48 CFR Cluj a fost marea dezamăgire dintre cele trei echipe românești care au evoluat în Europa League joia trecută. Clujenii lui Miriuță au fost mult prea prudenți în meciul cu Dinamo și nu au tras nici măcar un șut pe poartă.

ECHIPE PROBABILE

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Negruț, Costea – Guima

Dinamo Minsk: Gutor – Zalețki, Konțevoi, Politevici, Veretilo – Udoji, Voronkov, Simovic, Stasevic – Nikolic, Adamovic


16:35 Cum ar putea arăta echipele de start la meciul dintre Slovan și Astra de diseară? Potrivit ultimelor informații, Isăilă va trimite în teren cel mai bun „11”, iar japonezul Takayuki Seto va fi titular, după ce a marcat în victoria cu Brașov de duminică, scor 5-0.

Slovan Liberec: Hrosso – Mudra, Rajnoch, Pimpara, Fleisman – Pavelka, Sackey – Delarge, Dubek, Sural – Luckassen.

Astra: Lung – Rus, Oros, Găman, Morais – Laban, Seto – Enache, Budescu, De Amorim – Fatai.


16:30 Salut! Sunt Adrian Costeiu și vă voi ține la curent cu cele mai noi informații de la partidele care au loc în această seară în play-off-ul Europa League. Prima echipă care intră în focuri e Astra Giurgiu, de la ora 19:00, însă emoțiile echipei l*ui Isăilă sunt minime, după victoria convingătoare din tur, scor 3-0, când raportul șuturilor la poartă a fost clar favorabil românilor, scor 13-1. 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…