Scuza perfectă pentru lipsa fanilor: "Cei de aici nu sunt învăţaţi cu un astfel de orar, mai ales că dimineaţă trebuie să fie la serviciu" :)

29 sep 2011 4145 afişări Europa League
Scuza perfectă pentru lipsa fanilor: "Cei de aici nu sunt învăţaţi cu un astfel de orar, mai ales că dimineaţă trebuie să fie la serviciu" :) Scuza perfectă pentru lipsa fanilor: "Cei de aici nu sunt învăţaţi cu un astfel de orar, mai ales că dimineaţă trebuie să fie la serviciu"

După ce au surprins pe toată lumea cu evoluţia de la Roma, vasluienii au nevoie de victorie în meciul cu FC Zurich, partidă ce se va disputa în această seară de la ora 22:05 pe stadionul din Piatra Neamţ.

Constantin Zotta crede că vor fi puţini spectatori în tribune din cauza orei târzii de disputare a jocului. El spune că elveţienii le-au prins frica după ce au urmărit meciul cu Lazio, mai ales că înaintea de acea partidă nici nu auziseră de echipa lui Adrian Porumboiu.

"Nu ne avantajează faptul că jucăm la ora 22:00. Avem parte de puţini suporteri faţă de cât ne aşteptam. Am micşorat preţurile, chiar dacă nu erau mari, tocmai pentru a avea suporteri numeroşi la un astfel de meci mai ales că jucăm în Europa League. Cei de aici nu sunt învăţaţi cu un astfel de orar mai ales că mâine dimineaţă trebuie să fie la serviciu. Cred că unul dintre motive pentru care lumea nu mai vine la stadion sunt şi scandalurile care pun stăpânire pe fotbalul intern

Cred că am făcut un meci bun la Lazio şi nu am arătat că venim din grupa a patra valorică. Unul dintre patronii elveţienilor nu auziseră de noi la tragerea la sorţi, iar acum ştiu de noi şi chiar ne-au spus că rezultatul de la Roma nu a fost întâmplător şi ne iau în serios. Pentru noi orice punct este foarte bun. Avem mare nevoie de suporteri în seara asta, chiar dacă este şi un pic cam frig. Avem o echipă bună cu jucători extrem de valoroşi. Sper să prindem o zi bună şi să trecem cu brio de elveţieni", a spus Constantin Zotta pentru Sport Total FM.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.