Sabău: „Ajax nu mai este ce a fost, ne putem califica!”

Publicat: 28 Aug. 2009, 18:41 Actualizat: 28 Aug. 2009, 19:11 Europa League
Sabău: „Ajax nu mai este ce a fost, ne putem califica!”

Tehnicianul echipei Poli Timișoara, Ioan Ovidiu Sabău, este foarte încrezător în șansele elevilor săi de a se califica în primăvara europeană. Antrenorul spune că adversarele din grupa A sunt apropiate din punct de vedere valoric.

"Una peste alta, nu e o grupă foarte grea, este echilibrată. Ajax nu mai este acea echipă care producea și vindea 2-3 jucători tineri an de an, acum are probleme. Nu suntem favoriți la calificare, dar o putem realiza. Era bine dacă întâlneam un adversar mai modest în primul meci, dar așa e bine că măcar jucăm prima partidă în deplasare", a spus Sabău într-o conferință de presă.

Antrenorul a explicat și motivele pentru care crede în șansa echipei sale. "Atât Ajax, cât și Anderlecht sunt echipe cu un palmares deosebit. Ambele au avut tot timpul obiectiv realizarea eventului. Sunt echipe bune și valoroase, de tradiție, dar Dinamo Zagreb mi se pare cea mai bună formație din Grupa A. Anderlecht nu mai este acea echipă din anii ’90 și Dinamo Zagreb mi se pare cea mai puternică după investițiile pe care le-a făcut în ultimul an. Niciuna dintre cele trei echipe din Grupa A nu este mai valoroasă ca Stuttgart", a precizat Sabău. 

FC Timișoara va evolua în primul meci al Grupei A, din Liga Europa, în deplasare, contra echipei olandeze Ajax Amsterdam.

Publicat: 28 Aug. 2009, 18:41 Actualizat: 28 Aug. 2009, 19:11 Europa League
Pe aceeași temă