Performanţa lui Răzvan Lucescu atinsă la meciul echipei sale, PAOK, 4-1 cu Bate Borisov, în Europa League

5 oct 2018 914 afişări Europa League
Performanţa lui Răzvan Lucescu atinsă la meciul echipei sale, PAOK, 4-1 cu Bate Borisov, în Europa League

Joi seară, pe Arena Borisov, acolo unde PAOK a învins clar echipa gazdă BATE (4-1), în grupele Europa League, respectiva întâlnire a avut o însemnătate mai specială pentru tehnicianul echipei oaspete, Răzvan Lucescu.

Aceasta deoarece a fost meciul 50 al său în cupele europene în calitate de antrenor. Dacă la echipa naţională bilanţul lui Lucescu junior este unul care nu-i face cinste, în eurocupe acesta s-a descurcat excelent. Şi asta încă din start. Iar acest start l-a avut, ne amintim cu plăcere, în ediţia 2005-06, când a ajuns cu Rapidul până în „sferturile” Cupei UEFA acolo unde s-a înregistrat unica întâlnire românească din aceste competiţii, acea „dublă” cu Steaua.

Iar într-un clasament all-time al antrenorilor români cu cele mai multe partide în cupele europene, el ocupă locul secund, e drept la mare distanţă, după tatăl său, Mircea Lucescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.