"Nu am tăiat porci, nu am făcut grătar, nu am chefuit". Răspunsul lui Dică pentru Şumi: "Dicanio" s-a simţit "onorat" de gestul pe care antrenorul lui Kayseri îl consideră anormal

14 feb 2018 7754 afişări Europa League
"Nu am tăiat porci, nu am făcut grătar, nu am chefuit". Răspunsul lui Dică pentru Şumi: "Dicanio" s-a simţit "onorat" de gestul pe care antrenorul lui Kayseri îl consideră anormal

Conferinţa de presă pe care a susţinut-o cu o zi înaintea meciului cu Lazio, din turul 16-imilor Europa League, l-a găsit pe Nicolae Dică (37 de ani) apărându-se în faţa acuzaţiilor lansate de Marius Şumudică.

Tehnicianul lui Kayserispor a continuat, miercuri, duelul de la distanţă cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică şi l-a mustrat public pe tânărul antrenor al vicecampioanei pentru că i-a invitat pe cursanţii licenţei PRO la unul dintre antrenamentele premergătoare meciului cu Lazio. Pentru Dică, însă, prezenţa tinerilor tehnicieni pe marginea terenului nu este o problemă şi consideră că nu ar trebui să fie nici pentru Marius Şumudică, "Dicanio" primind cu bucurie vestea că poate fi un model pentru foştii fotbalişti cu aspiraţii de antrenori: "Nu mai are rost să-i răspund lui Şumudică. Au venit 20 de antrenori de la licenţa PRO. Nu am tăiat porci, nu am făcut grătar, nu am chefuit! Doar au văzut antrenamentul, a fost o oră şi jumătate de curs. Anul trecut au venit cei de la licenţa A, dar atunci Şumudică nu a mai ieşit să spună nimic. Poţi avea doar răutate ca să dai aceste declaraţii. Cei de la licenţa PRO nu m-au încurcat cu nimic, chiar m-am bucurat când domnul Apolzan m-a sunat şi mi-a spus că vor să vină să vadă antrenamentul", a declarat Nicolae Dică.

"La antrenamentele dinaintea meciului cu Lazio, Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii cursanţi pentru licenţa PRO. Cu Şumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el (n. red - Mihai Stoica) manager văd că se poate!", a fost declaraţia prin care Şumudică i-a atacat pe Dică şi Mihai Stoica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.