Mangia a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă: "Aveaţi aşteptări un pic prea mari"

9 aug 2018 6988 afişări Europa League
Mangia a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă: "Aveaţi aşteptări un pic prea mari"

Devis Mangia a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă de la finalul meciului cu RB Leipzig, pierdut cu 3-1. Antrenorul italian a spus că asta e diferenţa dintre fotbalul german şi cel românesc.

"Ştiam de la bun început că ne aşteaptă o partidă dificilă, am încercat să fim atenţi, concentraţi şi să fim puţin mai agresivi şi am reuşit acest lucru, mai puţin în anumite momente. Consider că am încercat să fim mai rapizi însă de multe ori am greşit ultima pasa.

Eu cred în soartă şi poate nu a fost întâmplător că am reuşit să marcăm acel gol la ultima faza. Trebuie sa înţelegem cu toţii că fotbalul românesc este inferior celui german. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări un pic prea mari. Aceasta este realitatea în acest moment", a spus Mangia, la conferinţa de presă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.