Luxemburghezii ies la atac înaintea returului cu CFR: "Cei de la Cluj se comportă ca nişte nebuni. Ne-au ameninţat". Iuliu Mureşan a răspuns

28 aug 2018 8029 afişări Europa League
Luxemburghezii ies la atac înaintea returului cu CFR: "Cei de la Cluj se comportă ca nişte nebuni. Ne-au ameninţat". Iuliu Mureşan a răspuns

Luxemburghezii îi acuză pe oficialii CFR-ului de practici necurate înaintea meciului direct din Gruia. Oaspeţii anunţă că îşi vor închiria propriul autorcar şi vor veni chiar cu propriile ustensile de gătit la Cluj, acuzând relaţia proastă pe care o au cu reprezentanţii campioanei României.

"N-a fost deloc plăcut. Au început să se comporte ca nişte ca nişte nebuni. Pur şi simplu ne-au ameninţat, ne-au spus <Atenţie că veniţi voi în România>. L-am sunat pe secretarul lor şi l-am ameninţat la rândul meu că le fac plângere la UEFA. Mărturisesc că nu am nicio încredere în ei. Va trebui să fim foarte atenţi. Omologii noştri de la CFR nu prea sunt sociabili. Nici măcar nu dau bună ziua când vin la UEFA. Ne vom închiria singuri un autocar la Cluj şi vom aduce ustensilele noastre de gătit", a spus preşedintele lui Dudelange, Romain Schumacher, în presa locală, citat de Digi Sport.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a replicat: "Nu ştiu nimic. Am plecat la 16:30 de la birou, n-am primit nicio hârtie. Nu este adevărat că i-am ameninţat. Au fost oameni foarte civilizaţi la aceste întâlniri. Eu răspund pentru ei. Nu ştiu despre plângerea de la UEFA de care vorbesc ei. E problema lor dacă şi-au închiriat alt autocar. Omul are o problemă, dacă face asemenea declaraţii. Vreau să le văd şi eu şi probabil că vom discuta. Trebuie să îi batem cu ustensilele lor cu tot, cu ce vin ei de acasă", a spus Mureşan, pentru Digi Sport.

Dudelange s-a impus cu 2-0 pe teren propriu şi pleacă cu prima şansă în returul de la Cluj. În ultimul meci de campionat, cu Gaz Metan, CFR şi-a menajat toţi titularii pentru partida retur. Jocul va avea loc joi, de la ora 20:00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.