Celtic – CFR Cluj 2-0. Scoțienii se revanșează pentru eliminarea din Liga Campionilor. Trupa lui Dan Petrescu, de nerecunoscut pe Celtic Park

Redactor:
Daniel Anghel
Celtic - CFR Cluj 2-0. Scoțienii se revanșează pentru eliminarea din Liga Campionilor. Trupa lui Dan Petrescu, de nerecunoscut pe Celtic Park
  • Publicat:
  • Actualizat:

Celtic – CFR Cluj 2-0 (Edouard 20, Elyounoussi 59)

  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burca, Camora – Djokovic (Golofca 82), Bordeianu, Aurelio (Culio 57) – Omrani, Rondon (Păun 70), Deac
  • Rezerve: Fernandez – Păun, Culio, Golofca, Hoban, Peteleu, Mike
  • Celtic: Forster – Ajer, Jullien, Elhamed, Bolingoli – Forrest (Hayes 85), Brown, McGregor – Christie (Ntcham 90), Edouard, Elyounoussi
    Rezerve: Gordon – Bitton, Sinclair, Bauer, Hayes, Rogic, Ntcham

Minutul 90+4: Final de meci pe Celtic Park! Scoțienii își iau revanșa pentru eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor și câștigă cu 2-0. Lazio se impune cu 2-1 pe teren propriu cu Rennes. Așa arată clasamentul grupei E:

1. Celtic 4p
2. Lazio 3p
3. CFR 3p
4. Rennes 1p


Minutul 86: Se apropie finalul partidei! CFR Cluj nu a bifat nicio ocazie periculoasă în repriza secundă. Omrani îi putea pune probleme lui Forster, dar șutul său din careu a fost dezamăgitor, astfel că Celtic își păstrează avantajul.


Minutul 64: Ocazie pentru CFR! Deac primește o pasă excelentă în careu, trage cu piciorul stâng, dar mingea este respinsă de Forster. Campioana României a luat atitudine după golul lui Elyounoussi și caută să revină în joc.


Minutul 59: GOOL Celtic! Elyounoussi duce scorul la 2-0. Omrani pierde mingea în jumătatea lui Celtic, Forrest sprintează spre poarta adversă și trimite în centru către atacantul norvegian. Acesta trage și mingea este deviată de Burcă direct în poarta lui Arlauskis.


Minutul 56: O primă schimbare în tabăra CFR-ului! Aurelio iese accidentat și Dan Petrescu îl trimite în teren pe Culio.


Minutul 49: Forrest s-a distrat cu defensiva lui Dan Petrescu! Acesta a ajuns în careu, dar a tras pe lângă poarta lui Arlauskis. Tabela rămâne nemodificată.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+1: Final de primă repriză!


Minutul 42: Simulare penibilă a lui Rondon în careu! Venezueleanul ia o acțiune pe cont propriu și cade în careu fără să fie atins de fundașii scoțieni. Arbitrul nu este impresionat, astfel că nu întrerupe jocul.


Minutul 26: GOL marcat de CFR, dar se ridică fanionul de la margine! Deac trage din lovitură liberă, portarul lui Celtic respinge, mingea ajunge la Rondon care trimite în centru la Boli, dar fundașul se afla în afara jocului.


Minutul 20: GOOL Celtic! Edouard reia cu capul o centrare venită de pe partea stângă și îl învinge pe Arlauskis, rămas fără replică. Centrarea lui Bolingoli îi depășește pe Burcă și Boli, iar misiunea atacantului francez a fost ușoară.


Minutul 11: Arualuskis, ce paradă! Jullien reia cu capul o minge trimisă în careu, dar goalkeeper-ul lituanian este atent și respinge.


Minutul 10: Început curajos de partidă pentru scoțieni! Echipa lui Neil Lennon are posesia, iar CFR se poate ”lăuda” până acum cu un corner obținut în urma unui contraatac.


Minutul 1: Fluier de start pe Celtic Park! Atmosferă de vis pe stadionul campioanei Scoției. Fanii au cumpărat toate biletele pentru această partidă.


21:08 Avem și echipa de start a gazdelor! Forrest, Edouard și Christie, jucătorii care au înscris în poarta campioanei României în precedenta întâlnire, sunt trimiși în teren din primul minut.


21:00 Jucătorii lui Celtic, încurajați de suporterii scoțieni! Trupa lui Neil Lennon a ajuns la stadion în urmă cu aproximativ 20 de minute, dar echipa de start întârzie să apară.

? Hail, Hail, the Celts are here! ?#CELCLU #UEL pic.twitter.com/grzGKZWvWt

— Celtic Football Club (@CelticFC) October 3, 2019


20:20 Avem echipa de start a campioanei României, potrivit surselor ProSport. Dan Petrescu va schimba formația, comparativ cu precedenta vizită a CFR-ului pe Celtic Park. De la 4-2-2, ”Bursucul” revine la clasicul 4-3-3.

? Paradise

2 hours to go until #UEL football returns to Celtic Park! ? #CELCLU pic.twitter.com/Io6O8PPrew

— Celtic Football Club (@CelticFC) October 3, 2019


19:17 Așa cum ProSport a anunțat, Dan Petrescu va sta pe bancă diseară în al doilea meci al CFR-ului din acest sezon pe Celtic Park. ”Bursucul” a făcut o toxiinfecție alimentară în cursul zilei de miercuri, dar s-a refăcut rapid și îi va susține pe Omrani&Co. de pe bancă.


18:12 Federația din Scoția îi ține pumnii lui Celtic pentru meciul cu CFR Cluj din această seară! Aceștia au postat un mesaj de încurajare pentru elevii lui Neil Lennon pe Twitter, Celtic și Rangers fiind singurele reprezentante ale Scoției în cupele europene.

#UEL | Good luck to @CelticFC in their @EuropaLeague match against CFR Cluj at Celtic Park tonight. pic.twitter.com/Iix1iddJd3

— Scottish FA (@ScottishFA) October 3, 2019


Celtic nu are amintiri prea plăcute în ceea ce privește partidele cu CFR Cluj. Campioana României a eliminat-o pe gruparea scoțiană din cursa pentru grupele Ligii Campionilor, în preliminariile jucate în această vară. În meciul disputat acasă echipa lui Dan Petrescu a remiza, scor 1-1, cu Celtic, în timp ce, pe terenul din Glasgow, s-a impus cu 4-3 și s-a calificat în play-off-ul Ligii.

Prezentarea Grupei E:

 

View this post on Instagram

 

Prezentarea grupei @cfrclujofficial din @europaleague #cfr #cluj #europaleague #prosport

A post shared by ProSport (@prosport.ro) on

Celtic – CFR Cluj | Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău înainte de meci!

Înaintea partide jucătorii de la CFR Cluj au primit o veste mai puțin bună. Antrenorului lor, Dan Petrescu, i s-a făcut rău, iar prezența acestuia pe bancă la ora meciului este incertă. Potrivit Digi Sport, tehnicianul campioanei a acuzat dureri la stomac.

„Sperăm ca Dan să ni se alăture. Nu este o problema gravă, ne dorim să revină pe bancă”, a spus secundul Alin Minteuan la conferința de presă, citat de The Sun, care a fost completat și de portarul CFR-ului, Gieudrius Arlauskis:

„Chiar înainte să plecăm la stadion, ne-a spus că nu se simte foarte bine, dar știm că este un luptător. Cred că va fi în regulă mâine. Chiar dacă nu va fi 100%, sunt încrezător că va fi alături de noi mâine”.

Celtic – CFR Cluj | Scoțienii vor revanșa, după ce campioana României i-a eliminat din turul trei al Ligii Campionilor

Referitor la partida de joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, ardelenii sunt încrezători. „Vom vedea ce inventează din nou Dan Petrescu, pentru că trebuie să găsească din nou o surpriză, să reușim să ne calificăm. Nu ne este frică, nu avem nimic de pierdut. Cred că și un egal este binevenit în meciul cu Celtic Glasgow”, a spus oficialul clubului CFR Cluj, Bogdan Mara.

Celtic – CFR Cluj | CFR în Europa League

Acesta va fi al doilea meci din grupele Europa League din acest sezon. În urmă cu două săptămâni, CFR Cluj a început excelent grupa, a câștigat pe teren propriu, 2-1, cu Lazio, în timp ce adverasara de joi a clujenilor, Celtic, s-a întors cu un punct din deplasarea de la Rennes, 1-1.

„Au fost o dată bătuţi de noi şi eliminaţi de noi şi sigur vor avea o motivaţie în plus, asta e clar. Am pus presiune singuri după această victorie, iar acum trebuie să suportăm această presiune şi să încercăm să ieşim din grupe, ceea ce nu îmi închipuiam la începutul competiţiei”, a precizat Dan Petrescu în urmă cu câteva zile.

Celtic Glasgow – CFR Cluj va fi joi, 3 octombrie, de la ora 22:00. În a doua înfruntare din grupa E, se vor întâlni Lazio și Rennes, de la aceeași oră, pe stadionul Olimpico din Roma.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×