Alashkert – FCSB 0-3. Vicecampioana a rezolvat calificarea în repriza secundă. Bogdan Andone are totuși numeroase motive de îngrijorare

Alashkert - FCSB 0-3. Vicecampioana a rezolvat calificarea în repriza secundă. Bogdan Andone are totuși numeroase motive de îngrijorare
  • Publicat:
  • Actualizat:

Alashkert – FCSB 0-3 (Fl. Tănase 60, I. Cristea 68, F. Coman 82)
Stadion:
FFA Academy (Erevan)
Arbitru: Robert Harvey. Asistenți: Wayne McDonnell și Mark Gavin

Alashkert: Cancarevic – Mkoyan, Ishkhanyan, T. Voskanyans, Daghbashyan – Hayrapetyan, Sekulic (Marmentini 65), A. Grigoryan – Andrade, Tankov (Ghadimyan 55), Nenadovic (Pogosyan 72)
Rezerve: Rezerve: Avargyan – Calvao, Shahinyan, Stojkovic.
Antrenor: Abraham Khashmanyan

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu,   I. Cristea, Planic, L. Filip – I. Vînă, Nedelcu, Fl. Tănase – Man (Salomao 77), Hora (Oaidă 46), Fl. Coman (Perianu 90)
Rezerve:  Bălgrădean – Moutinho, Ardelean, Belu-Iordache
Antrenor: Bogdan Andone

Minutul 90+4: Fluier final. FCSB se impune cu 3-0 în Armenia, iar la orizont se vede turul al treilea. După o primă repriză extrem de modestă, FCSB a marcat de trei ori în a doua parte. Prestația din primele 45 de minute ar trebui să-i dea de gândit lui Bogdan Andone, pentru că echipa a arătat foarte rău, în fața unui adversar modest.


Minutul 81: GOL FCSB! Florinel Coman îl execută pe Cancarevic cu un șut din voleu, de la 16 metri. Răzvan Oaidă a reluat defectuos de la 14 metri, mingea s-a dus paralel cu poarta, însă Coman a preluat și a șutat impecabil. FCSB se desprinde la 3-0, iar calificarea în turul următor pare rezolvată.


Minutul 68: GOL FCSB! Vînă execută excelent o lovitură liberă de pe partea dreaptă, pune mingea pe capul lui Iulian Cristea, iar fundașul central reia bine cu capul, la colțul lung, și Cancarevic nu poate interveni. 2-0, treaba e făcută, calificarea e jucată!


Minutul 65: Prima fază frumoasă a FCSB-ului. Coman, Vînă și Man reușesc o succesiune interesantă de pase, primul ratează singur cu portarul, dar plecase din poziție de ofsaid. La armeni intră Marmentini în locul lui Sekulic.


Minutul 60: GOL FCSB! E nevoie de o mare greșeală a lui Cancarevic pentru ca FCSB să înscrie, iar golul vine de la Florin Tănase. După ce Man pune presiune și Cancarevic respinge complet aiurea o minge înălțată de un fundaș, decarul vicecampioanei marchează simplu, cu latul, în poarta rămasă goală.


Minutul 53: PLANIC ȘTERGE BARA. Fundașul central dă dovadă de o tehnică bună în momentul în care scapă dintre doi adversari pentru a-și face loc să șuteze, trimite frumos, cu dreptul, dar voleul său șterge doar bara din dreapta lui Cancarevic. FCSB s-a mai trezit, începutul de repriză e bun.


Minutul 49: Curajosul Ionuț. Vînă s-a săturat să tot oferte pase în stânga și în dreapta și să vadă că ai lui coechipieri nu pot crea pericol, așa că a încercat un șut de la 40 de metri. O pasă la portar, dar așa scapă și FCSB de zeroul din dreptul șuturilor pe spațiul porții adverse.


Minutul 46: Restartul începe cu Oaidă. Pentru a schimba un joc foarte slab, Bogdan Andone Gigi Becali îl scoate pe atacantul central Hora și îl trimite în teren pe Oaidă, un mijlocaș central. Fără atacant clasic pentru FCSB, Coman și Tănase vor apărea în această poziție odată ce vor fi rezolvate problemele cu plasa porții armenilor.


20:47 Pauză în Armenia. FCSB nu joacă absolut nimic, iar Ovidiu Popescu are nevoie de un curs intensiv care să-l învețe cum să centrează corect în fotbalul modern. Ne recitim în 15 minute, e timp destul să digerați glumele lui Mihai Mironică :).

În Cehia, Mlada Boreslav – Ordabassy e 1-1 la pauză n manșa tur a dublei care va decide adversara lui FCSB/Alașkert în turul al treilea preliminar al Europa League.


Minutul 39: TOT VLAD! FCSB nu mișcă în front, iar slăbiciunea vicecampioanei e dătătoare de curaj pentru adversari. Sârbii Nenadovic și Sekulic trag bine de la distanță, dar tânărul Vlad e într-o zi bună și respinge de fiecare dată. Vlad e singurul plus al primei reprize.


Minutul 32: Prima ocazie. Centrarea lui Coman din corner, de pe stânga, e deviată cu călcâiul de Dennis Man, dar Iulian Cristea nu reușește să se desprindă de adversar și să o trimită în poartă. Armenii au redevenit inofensivi, iar Nedelcu are probleme după o ciocnire
la mijlocul terenului cu Tankov. 


Minutul 25: NIMIC. Deși e lăsată să joace și să construiască, echipa FCSB-ului nu arată absolut nimic interesant pe plan ofensiv și plimbă mingea într-un tempo care nu ar putea deranja nici o echipă de Liga 4 din România. 53% în dreptul posesiei, dar niciun șut pe poartă și nicio ocazie periculoasă în jumătate de repriză, iar Bogdan Andone e vizibil nemulțumit.


Minutul 14: SPIDER VLAD. După un șut al lui Grigoryan, apărarea FCSB-ului adoarme la un corner, îi permite lui Nenadovic să șuteze de la 16 metri, iar Vlad are un reflex senzațional și respinge în bara transversală. Nu sunt ei foarte tehnici, dar armenii au devenit periculoși. Vine și un cartonaș galben pentru Iulian Cristea, prins în banda dreaptă într-un duel în viteză, dar și dovada că armenii nu prea sunt la curent cu deciziile Justiției din România.


Minutul 10: Liniște. Armenii par modești, incapabili să pună probleme pe faza ofensivă, iar FCSB controlează ritmul meciului, unul destul de lent. 4-3-3-ul lui Bogdan Andone pare destul de mobil, dar trebuie să așteptăm momentele în care Coman, Man și Tănase
găsesc soluțiile pentru a ieși la rampă. Până atunci, ne mulțumim cu tentativele de glumițe ale lui Mihai Mironică, unul dintre cei doi comentatori ai meciului.


Minutul 3: Tase în bazin. Meciul începe cu mingea la FCSB țo ci Vînă pe post de coordonator, iar prima fază periculoasă îl are în centrul atenției pe Florin Tănase, al cărui plonjon după un tackling al unui adversar nu-l impresionează pe arbitrul Robert Harvey.


20:00 GAME ON! Stadionul e mic, spectatorii sunt puțini, FCSB ar trebui să se desfășoare în voie. FCSB sau Steaua, așa cum e numită echipa lui Becali pe grafica televiziunii armene.


19:40 Lucrurile sunt liniștite în Armenia, dar în Ungaria, la Budapesta, fanii olteni, 300 la număr, încep să aibă probleme cu forțele de ordine. 
 


19:30 Ia cuvântul Ilie Dumitrescu. Deși FCSB nu are fundași laterali, analistul Digi Sport e de părere că primul 11 e unul bun: „Da, îmi place cum arată echipa. Se pare că s-a consolidat un nucleu important de jucători și mă refer la Planic, Cristea, Tănase, Vînă, Nedelcu, Man, Hora, Coman. Puteau să joace cu Tănase vârf și să intre Moutinho și Salomao”, a declarat fostul atacant al Generației de Aur.


18:15 Avem echipa de start a FCSB! Vicecampioana României mizează pe oamenii de bază în compartimentul ofensiv, dar defensiva rămâne în continuare în derivă. Ovidiu Popescu va juca în flancul drept al apărării, iar Lucian Filip în partea opusă


Lotul FCSB pentru dubla cu Alashkert

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Valentin Slabu

Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu

Mijlocași: Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Olimpiu Moruțan, Thierry Moutinho, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Mihai Roman, Laurențiu Ardelean

Atacanți: Dennis Man, Florin Tănase, Ioan Hora, Florinel Coman, Diogo Salomao

„Este un joc extrem de important pentru noi, un joc pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, să facem un meci bun și un rezultat pozitiv care să ne permită să abordăm returul foarte simplu. Am văzut echipă, au jucători de calitate, pe faza ofensivă, o echipă disciplinată tactic defensiv, o echipa cu filosofie de joc, o echipa bună.

Trebuie să fim foarte bine organizați defensiv, să-i blocăm pe jucătorii echipei adverse. Pe faza ofensivă, prin traseele noastre de joc trebuie să ne construim situații de joc și să marcăm că să câștigăm jocul. Eu sper ca acest fapt, că jucăm pe un stadion mic, să nu fie un impediment și băieții să fie concentrați strict pe partea fotbalistică”, a declarat Bogdan Andone.

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup