Gent – Viitorul 6-3. Un nou coșmar european pentru Hagi: belgienii n-au avut milă de apărarea „Regelui”

Redactor:
Daniel Anghel
Gent - Viitorul 6-3. Un nou coșmar european pentru Hagi: belgienii n-au avut milă de apărarea
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Vezi AICI desfășurarea partidei Honved – Craiova
  • Vezi AICI desfășurarea partidei Alashkert – FCSB

Gent – Viitorul 6-3 (Asare 4, Dejaegere 13, Kubo 35, 45, Yaremchuk 43-pen., 50 / Mladen 21, Țîru 56, 61)
Stadion: Gent Stadium
Arbitru: Aleksandar Stavrev. Asistenți: Marjan Kirovski și Dejan Kostadinov (Macedonia de Nord)

Gent: Kaminski – Lustig, Plastun, Rosted (Mohammadi 70), Asare – Dejaegere (Castro-Montes 62), Owusu, David, Odjidja-Ofoes – Kubo (Beridze 62), Yaremchuk
Rezerve: Coosemans – Bezus, Sylla, Derijck
Antrenor: Jess Thorup

Viitorul: Tordai – Mladen, Țiru, P. Iacobs (V. Ghiță 46), De Nooijer – Houri, Artean, Achim – Iancus, L. Ganea (Drăguș 62), Mățan
Rezerve: Căbuz – Boboc, Eric, Ciobanu, Calcan
Antrenor: Gheorghe Hagi

Minutul 90+5: Fluier final. FC Viitorul încasează un usturător 6-3 în Belgia, iar totul pare încheiat. La primul meci din noul sezon, Gent s-a distrat cu apărarea lui Hagi, iar deținătoarea Cupei României are nevoie de un 3-0 la Ovidiu pentru a merge în turul următor.


Minutul 61: GOL Viitorul! Belgienii se relaxează, iar Viitorul se aproapie pe tabelă. Kaminski a respins în lateral, după o lovitură de colț, iar Țiru a fost pe fază și a reluat cu capul în plasă pentru 6-3.


Minutul 56: GOL Viitorul! Bogdan Țiru înscrie din șase metri, după o gafă în apărarea belgienilor. De Nooijer a trimis în fața porții, un adversar a bărbierit mingea, iar Țiru a trimis în plasă pentru 6-2.


Minutul 50: GOL Gent! Masacru. Masacru. Masacru. Yaremchuk l-a lobat pe Tordai pentru 6-1. Odjidja-Ofoe l-a lansat pe atacantul echipei, care a fost ținut în joc de un De Nooijer uitat pe undeva prin partea opusă a terenului. Yaremchuk a înscris fără emoții, iar tabela indică 6-1. Viitorul a încasat un gol la fiecare 8.3 minute.


Minutul 46: S-a reluat partida. Hagi a schimbat în centrul apărării: a ieșit Iacob, a intrat Ghiță.


Minutul 45+2: Pauză! Viitorul s-a prezentat extrem de slab în prima parte, iar tabela indică 5-1 după numai 45 de minute.

 

 


Minutul 45: GOL Gent! Coșmar pentru Gică Hagi! Gent face 5-1: Kubo înscrie, după o centrare a lui Lustig. Elevii lui Hagi se apără teribil, iar „Regele” trebuie să-și mobileze jucătorii la pauză.


Minutul 43: GOL Gent! Yaremchuk înscrie din penalty! Paul Iacob l-a faultat pe Kubo în careu, iar centralul Stavrev a indicat punctul cu var.


Minutul 35: GOL Gent! Kubo înscrie superb și reface diferența de două goluri. După un un-doi la 25 de metri, atacantul japonez a șutat în diagonală, iar mingea a izbit stâlpul și a ricoșat în plasa laterală. Tordai a plonjat, dar n-a putut face nimic. Belgienii conduc cu 3-1, după 35 de minute.

 

 


Minutul 21: GOOOL Viitorul! Sebastian Mladen a trimis o „rachetă” în plasa laterală, de la 25 de metri, iar echipa lui Hagi revine în joc. Mladen a șutat superb, balonul a intrat pe o traiectorie imparabilă, iar Kaminski n-a putut face nimic. 2-1 pentru Gent, în acest început nebun de meci.

 

 


Minutul 16: Replica Viitorului. George Ganea ratează în două rânduri. Fiul lui Ionel Ganea a șutat pe lângă vinclu, iar după doar câteva secunde a trimis peste bara transversală, dintr-o poziție ideală. La a doua acțiune, Achim s-a distrat cu fundașii belgieni, i-a pasat ideal lui Ganea Jr, dar atacantul n-a prins cadrul porții. Rămâne 2-0 pentru Gent, dar Viitorul începe ușor, ușor să iasă la joc.


Minutul 14: GOL Gent! Defensiva lui Hagi continuă să doarmă, iar Dejaegere înscrie cu ușurință, din opt metri. Băieții „Regelui” sunt la pământ în acest moment și par complet debusolați.

 

 


Minutul 4: GOL Gent! Asare deschide scorul la prima ocazie importantă a partidei. Odjidja-Ofoe a centrat de la colțul terenului, fundașul Asare a apărut pe o zonă complet liberă, a șutat la colțul lung, iar portarul Tordai a deviat mingea în propria poartă. Defensiva lui Hagi dormea, iar Gent profită și deschide scorul cu foarte multă ușurință.


Minutul 1: A început partida dintre Gent și Viitorul. Băieții lui Hagi joacă în echipament alb, iar belgienii într-un echipament albastru.


21:05 Așa arată Ghelamco Arena, cu aproape jumatate de oră înainte de starul partidei. Aproximativ 100 de persoane ocupă sectorul rezervat fanilor Viitorului. Cifra s-ar putea dubla până la startul partidei.

 


20:55 Fanii lui Gent au luat cu asalt magazinul clubului, cu câteva minute înainte de prima partidă a sezonului. Singurul trofeu de campioană din istorie, cucerit în sezonul 2014-2015, este expus acolo, iar fanii sunt liberi să se fotografieze, gratis, cu el.


Foto: Daniel Anghel / ProSport


20:25 Interes mare pentru Viitorul. Fanii lui Gent fac coadă la casele de bilete, cu aproape o ora înainte de startul partidei. Pentru belgieni este primul meci oficial al sezonului.


Foto: Daniel Anghel / ProSport


20:13 Dacă va reuși să treaca de Gent, Viitorul își cunoaște, în mare parte, adversarul din turul următor. AEK Larnaca are avantaj clar în meciul cu Levski Sofia, 3-0, si este aproape de o victorie la scor de neprezentare.


19:49 Național TV transmite meciul dintre Gent și Viitorul! Anunțul a fost făcut acum câteva minute, de către reprezentanții postului. La ora respectivă, Național TV trebuia să difuzeze inițial filmul „Liceeni”. Între timp, Hagi și băieții săi au intrat pe micul ecran.


19:25 Arde Belgia! E irespirabil la Bruxelles. Capitala Belgiei este situată la aproximativ 60 de kilometri de Gent, orașul unde se va juca partida. In acest moment, termometrele arată 40 de grade Celsius.


18:37 Meciul va fi transmis în format live stream, în România. FC Viitorul a anunțat oficial că jocul de la Gent va fi difuzat AICI, începând cu ora 21:30.


CFR Cluj, FCSB și Craiova au luat startul în primul tur al competițiilor europene, toate cele trei reușind să treacă de adversari. A venit rândul celor de la Viitorul. Câștigătoarea Cupei României pornește din turul secund și nu are deloc o misiune ușoară.

Inițial, echipa lui Gică Hagi trebuia să joace, după tragerea la sorți, împotriva celor de la Antwerp, echipa pregătită de la Ladislau Boloni. Mechelen nu a fost acceptată în competițiile europene, Antwerp va merge direct în grupele Europa League, iar Viitorul trebuie să se dueleze cu Gent, echipă pe care a mai întâlnit-o în urmă cu trei sezoane.

Joi, 25 iulie, constănțenii vor să-și ia revanșa la Gent pentru „dușul rece”, scor 5-0, în cadrul primului meci european din istoria clubului fondat de Gică Hagi. De atunci, Viitorul a mai acumulat experiență și îi poate pune probleme serioase fostei campioana a Belgiei.

„Suntem încântați, fericiți că jucăm încă odată în Europa. Am căpătat și noi mai multă experiență față de ceilalți ani. Suntem în formă, așa cred eu, am început campionatul foarte bine. Va fi o dublă deschisă, și nouă ne place să jucăm fotbal, și adversarul este foarte bun. Suntem conștienți că suntem într-un meci european și sperăm ca de data această să fie un rezultat mult mai bun față de cum a fost ultima oară aici. Sperăm să facem o prezență foarte bună”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

„Singura problemă? Nu am găsit loc la hotel în Gent!”

Hagi și-a făcut temele pentru un meci cu Antwerp, dar „rocada” făcută de UEFA se pare că nu i-a dat planurile peste cap „Regelui”. Singura problemă este că Viitorul a apucat să pună la punct cazarea pentru un meci cu Antwerp la Bruxelles (oraș în care s-ar fi disputat meciul, deoarece stadionul echipei lui Boloni nu este omologat de UEFA): „Pentru mine contează știința și informația. Noi suntem pregătiți de meci, știm foarte multe despre ei, ei știu foarte multe despre noi. Nu a contat cu nimic. Singura problemă este că nu am găsit loc la hotel, să stăm în Gent. Nu e vina noastră, așa a fost”, a mai punctat Hagi. Capitala Belgiei este situată la aproximativ 57 de kilometri de orașul unde se va juca partida.

Temperatura ridicată de la ora partidei nu reprezintă o scuză pentru elevii lui Hagi. La 20:30 (ora Belgiei) se anunță aproximativ 35 de grade Celsius: „Temperatura e și pentru noi, și pentru adversar. Nu contează! Trebuie să joci fotbal în orice condiții, trebuie să o faci mai bine ca adversar, trebuie să fii mai iute. Și pentru noi, și pentru ei va fi cald”.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen