FOTO Toată Europa a văzut asta! Incidente la FINALĂ! Fanii Craiovei au pătruns pe gazon! Meciul a fost întrerupt câteva clipe

9 mai 2012 23478 afişări Europa League
FOTO Toată Europa a văzut asta! Incidente la FINALĂ! Fanii Craiovei au pătruns pe gazon! Meciul a fost întrerupt câteva clipe FOTO TOATĂ Europa a văzut asta! Incidente la FINALĂ! Fanii Universităţii Craiova au pătruns pe gazon! Ce mesaj aveau pe tricouri

Incidente la meciul anului în România. În seara în care Bucureştiul este vedeta Europei, doi fani au pătruns pe teren în minutul 19. Aceştia au profitat de neatenţia stewarzilor şi au sărit din sectorul rezervat fanilor lui Athletic Bilbao, de la Peluza Sud.

Stewarzii s-au activat imediat şi aceştia au fost evacuaţi în câteva secunde. Cei doi sunt fani ai Universităţii Craiova şi purtau tricouri cu mesaje prin care cer dreptate pentru clubul care a fost dezafiliat de Comitetul Executiv. Unul dintre ei s-a speriat şi s-a oprit, în vreme ce camaradul său a traversat terenul în diagonală.

În numai câteva minute, ştirea a ajuns şi-n presa din străinătate.

Print screen: As.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.