EXCLUSIV | Oltenii chiar joacă în misiune imposibilă: „Nici măcar o minune nu o califică pe Craiova”. Jucătorul de la Leipzig care sperie: „E ca Mario Gotze”

Autor: Răzvan Stîngă Publicat: 09 Aug. 2018, 11:27 Actualizat: 09 Aug. 2018, 11:36 Europa League

Marcel Răducanu și Vasile Miriuță nu dau multe șanse Craiovei în dubla cu RB Leizig.  În direct la ProSport Live, cei  doi au declarat că oltenii vor  avea parte de un meci infernal în Germania.

Marcel Răducanu și Vasile Miriuță au jucat ani buni în Bundesliga și au prefațat partida Craiovei de la Leipzig. Chiar dacă erau conștienți de faptul că tragerea la sorți le-a scos în cale un adversar foarte puternic, cei doi foști fotbaliști îi sperie și mai tare pe elevii lui Mangia. Spun că nemții sunt o adevărată mașinărie de fotbal, iar șansele oltenilor sunt infime.

Fostul mijlocaș al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, este la curent cu tot se se întâmplă în campionatul Germaniei și cunoaște foarte bine echipa din Leipzig. Este convins că oltenii trebuie să facă un joc perfect pentru a se ține cât de cât aproape de Leipzig. Totodată, i-a făcut o descriere lui Emil Forsberg, unul dintre oamenii de atac ai nemților.

Eu spun doar atât, dacă Leipzig e în primele patru în Bundesliga înseamnă că e puternică. La ce au arătat sezonul trecut, chiar dacă au plecat Naby Keita și antrenorul, au o echipă foarte puternic. Au apărare compactă, joacă un fotbal ofensiv, dinamic, cu combinații. Mai ales acasă joacă foarte bine”.

 Forsberg nu are un punct fix. Are libertatea pe care o avea Mario Gotze la Borussia Dortmund, nu stă într-o poziție fixă„, a declarat Marcel Răducanu la ProSport Live.

Vasile Miriuță a fost și mai tranșant. A declarat că românii nu au șanse la calificare.

O partidă dezechilibrată, nu doar din cauză că Leipzig e o echipă foarte bună. Craiova trece printr-o formă slabă, a pierdut jucători și au probleme. Leipzig pornește ca mare favorită și nu cred în nicio minune la meciul acesta„, a declarat Vasile Miriuță.

Emil Forsberg are o cotă de piață de 25 de milioane de euro, în timp ce lotul Craiovei este cotat la 16.3 milioane de euro.

Turul dintre RB Leipzig și Craiova se dispută în această seară, de la 19:30. Partida poate fi urmărită la TVR 1.

 

Autor: Răzvan Stîngă Publicat: 09 Aug. 2018, 11:27 Actualizat: 09 Aug. 2018, 11:36 Europa League
Pe aceeași temă