Europa s-ar putea sătura de români! Cel mai mare PERICOL care ameninţă echipele din Liga 1: "Vor întreba ce căutam noi aici"

28 sep 2011 7064 afişări Europa League
Europa s-ar putea sătura de români! Cel mai mare PERICOL care ameninţă echipele din Liga 1: "Vor întreba ce căutam noi aici" Europa s-ar putea sătura de români! Cel mai mare pericol care ameninţă echipele din Liga 1: "Se vor întreba ce căutam noi la nivelul ăsta"

Vasluienii trebuie să confirme egalul de senzaţie de la Roma. Wesley şi ai lui vor o victorie cu Zurich, care le-ar da mari şanse la calificarea în primăvara europeană.

Virel Hizo e sigur că echipa lui e în creştere de formă, dar avertizează asupra pericolului care ameninţă echipele româneşti: "UEFA s-ar putea întreba ce căutăm noi aici"

"Nu mă interesează ce se întâmplă pe alte terenuri, mă interesează ce facem noi. Am reuşit să înscriem şi cu Sparta şi cu Lazio şi e altceva. Dacă exclud jocul de la CFR, care a fost cu foarte multe probleme, echipa a obţinut numai rezultate pozitive, iar evoluţia ei m-a convins că sunhtem pe drumul bun", a spus Hizo la conferinţa de presă

Cel mai mare pericol pentru români în Europa!

"Sper că vom avea mai mulţi suporteri în tribună decât aseară în Champions League. Mă îndoiesc că pe vreun stadion pe care se joacă meciuri în Champions League vor fi doar şase mii de fani. Şi la noi, dacă vor fi şase mii de fani, UEFA se va întreba la un moment dat ce căutam noi la nivelul ăsta, pentru că în Europa sunt stadioanele arhipline", mai spune Hizo

Sânmărtean:"După jocul de la Lazio cred că neîncrederea oamenilor şi a presei s-a schimbat puţin. Cred că jocul nostru a fost unul bun. Şi Steaua şi Rapid au mari şanse. Acum trebuie să confirmăm", a spus şi mijlocaşul moldovenilor

Vaslui - Zurich se joaca joi, de la 22:00, LIVE la ProTV si LIVE TEXT pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.