Europa League | Anderlecht – Manchester United 1-1. Rezultat bun pentru Stanciu și Chipciu în fața vedetelor din Premier League. Spectacol în Celta – Genk, Ajax e aproape de calificare. Victorie incredibilă pentru Lyon, în minutul 83 era 1-0 pentru Beșiktaș. Tolisso și Morel au întors soarta partidei

Europa League | Anderlecht - Manchester United 1-1. Rezultat bun pentru Stanciu și Chipciu în fața vedetelor din Premier League. Spectacol în Celta - Genk, Ajax e aproape de calificare. Victorie incredibilă pentru Lyon, în minutul 83 era 1-0 pentru Beșiktaș. Tolisso și Morel au întors soarta partidei
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Stanciu și Chipciu au jucat împreună pentru mai puțin de zece minute. Chipciu a fost introdus în partea secundă, dar Stanciu a fost înlocuit la scurt timp de Hanni.
  • Anderlecht a terminat la egalitate confruntarea de pe teren propriu cu Manchester United. Dendoncker a păstrat intacte șansele la calificare, reușind să egaleze în minutul 86, la primul șut pe spațiul porții adverse.
  • Partida dintre Olympique Lyon și Beșiktaș Istanbul a fost întârziată aproape o oră din cauza violențelor din tribune. În cele din urmă spiritele s-au calmat, astfel că arbitrul a fluierat startul meciului. Beșiktaș a condus cu 1-0 din minutul 15, grație golului marcat de Ryan Babel, dar finalul de meci a fost incredibil! Tolisso a egalat în minutul 83, iar Morel a întors balanța în favoarea gazdelor, două minute mai târziu. Victorie extrem de spectaculoasă pentru gazde, care sunt cu un pas în semifinalele competiției.
  • Spectacol în Spania! Celta a câștigat cu 3-2 după un meci cu adevărat nebun. La pauză a fost 3-1, după ce belgienii au deschis scorul în minutul 10 prin Boetius.
  • Ajax s-a impus fără mari emoții în compania nemților de la Schalke, datorită celor două goluri marcate de căpitanul Klaassen.

Meciurile de joi din sferturile Europa League:

Anderlecht – Manchester United 1-1 (Dendoncker 86’/ Mkhitaryan 37′)

  • Anderlecht: Ruben – Appiah, Mbodji, Nuytinck, Obradovic – Tielemans, Dendoncker – Bruno, Stanciu, Acheampong – Thelin
  • United: Romero – Valencia, Bailly, Rojo, Darmian – Carrick, Pogba – Lingard, Mkhitaryan, Rashford – Ibrahimovic

Celta Vigo – Genk 3-2 (Sisto 15′; Aspas 18′; Guidetti 38’/ Boetius 10′; Buffel 67′)

  • Celta: Alvarez – Mallo, Cabral, Fontas, Jonny – Wass, Radoja, Hernandez – Aspas, Guidetti, Sisto
  • Genk: Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uronen – Pozuelo, Malinovskiy, Berge – Trossard, Boëtius, Samatta.

Ajax Amsterdam – Schalke 2-0 (Klaassen-pen. 23′, 53′)

  • Ajax: Onana – Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven – Ziyech, van de Beek, Klaassen – Kluiver, Traore, Younes
  • Schalke: Fährmann – KolaÅ¡inac, NastasiÇ, Höwedes, Kehrer – Caligiuri, Schöpf, Goretzka, Bentaleb – Meyer, Burgstaller

Olympique Lyon – Beșiktaș 2-1 (Tolisso 83′; Morel 85′ /Babel 15′)

  • Lyon: Lopes – Mammana, Diakhaby, Morel, Rafael – Tousart, Tolisso – Valbuena,, Fekir, Ghezzal – Lacazette
  • Beșiktaș: Fabri – Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosic – Atiba, Özyakup – Babel, Talisca, Adriano – Tosun

00:34 Lyon a revenit incredibil de la 1-0, în numai două minute! Tolisso a egalat în minutul 83, iar Morel i-a adus pe francezi în avantaj în minutul 85. Oaspeții au condus cu 1-0 din minutul 15, după golul marcat de Ryan Babel.


23:54 Rezultat bun pentru belgieni! Anderlecht rămâne în cărțile calificării după golul marcat în finalul partidei de Dendoncker. Returul va avea loc peste o săptămână pe Old Trafford.


23:51 Trei minute de prelungire la Bruxelles! Anderlecht va avea ultimul atac al partidei.


23:46 GOOOL Anderlecht! Obradovic a centrat din partea stângă, iar Dendoncker a marcat cu o lovitură de cap. A fost primul șut trimis pe spațiul porții apărate de Romero. Gazdele păstrează șanse la calificare cu această reușită.


23:41 Fellaini a tras în forță din afara careului, dar Ruben a reținut în doi timpi. Belgienii caută timid egalarea în acest final de partidă. Ruben a intervenit din nou eroic, în fața lui Pogba de această dată. Ibrahimovic l-a angajat perfect pe francez, dar portarul gazdelor își continuă evoluția impecabilă.


23:32 Chipciu a forțat obținerea unei lovituri de la 11 metri, dar arbitrul german nu a fost impresionat. În continuare 1-0 pentru United, dar englezii nu se mai aruncă în atac pentru un al doilea gol.


23:25 Hanni intră în locul lui Nicolae Stanciu, astfel că mai avem un singur român pe teren. Cel mai scump jucător din istoria campionatului belgian a avut o evoluție modestă în această seară.


23:18 Schimbare la Anderlecht! Chipciu a intrat în locul lui Bruno. Românul trebuie să aducă mai multă prospețime în jocul gazdelor. United a revenit ușor, ușor, la conducerea jocului.


23:07 S-a reluat jocul la Bruxelles, Amsterdam și Vigo. Stanciu a încercat poarta dintr-o lovitură liberă, dar a trimis peste. Belgienii încep mai avântat partea secundă.


22:50 Pauză pe trei din cele patru stadioane, în Franța partida se va relua în cel mai scurt timp.


22:40 GOOOL Manchester United! Mkhitaryan deschide scorul în Belgia, după o paradă de zile mari a lui Ruben. Valencia a centrat din dreapta, Rashford a reluat din prima, dar portarul gazdelor a fost din nou la post. Armeanul însă, a urmărit foarte bine balonul și a reluat la coțul lung din careul mic. 1-0 pentru Manchester, iar visul european e pe cale de dispariție pentru Stanciu și Chipciu.


22:30 Englezii domină jocul în acest moment, dar golul întârzie să apară. Defensiva belgienilor reușește cu greu să le facă față vedetelor din Premier League.


22:22 United a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului! Lingard a nimerit bara, după care Rashford a tras de la distanță, puțin peste vinclul porții apărate de Ruben. Celta a revenit de la 1-0 în numai trei minute, datorită golurilor marcate de Sisto și Aspas. Boetius deschisese scorul pentru „călăii” Astrei.


22:08 La Lyon suporterii au intrat pe teren, iar partida este întârziată din această cauză! S-ar părea că fanii celor două formații au sărit la bătaie, după care mai mulți dintre aceștia au pătruns pe teren.


21:35 Atmosferă incendiară la Lyon, pe Stade des Lumieres. E prima confruntare directă, într-o partidă oficială, între Olympique Lyon și Beșiktaș.


21:15 Trofeul Europa League a fost adus pe stadionul lui Anderlecht, Constant Vanden Stock.


20:50 Au apărut echipele de start de la Anderlecht – United. Stanciu e titular, Chipciu a rămas pe bancă, iar Mourinho se bazează pe greii Pogba și Ibrahimovic.


20:15 Fost fotbalist la Anderlecht, Alin Stoica a vorbit despre meciul din această seară. Fostul mijlocaș consideră că partida cu Manchester e foarte importantă, dar nu decisivă pentru carierele lui Stanciu și Chipciu: „Eu nu atac pe nimeni, nu-l atac pe Stanciu! Am spus că atât timp cât se va gândi la suma plătită pe el nu va fi bine. La Anderlecht tot timpul au fost jucători mari, iar eu îmi doresc să joace bine. Meciul cu United nu e decisiv pentru Chipciu și Stanciu. E important, dar nu decisiv pentru cariera lor. Stanciu va reuși doar dacă va uita de suma plătită de el. E un record pentru România și Belgia, presiunea e mare. Depinde de el, dar are calitățile necesare pentru a reuși. Chipciu s-a adaptat mai bine, pentru că fotbalul de aici e pe stilul lui” a declarat Alin Stoica la Digi Sport.


​Toate partidele se vor desfășura la aceeași oră, cu începere de la 22:05. Meciurile vor fi difuzate pe Dolce Sport, PRO TV va transmite duelul dintre Anderlecht și Manchester United, iar pe ProSport puteți urmări Live Blog.

Meciurile din sferturile Europa League:

  • Anderlecht – Manchester United
  • Celta Vigo – Genk
  • Ajax Amsterdam – Schalke
  • Olympique Lyon – Beșiktaș

Meciurile retur se vor desfășura peste o săptămână, pe 20 aprilie.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup